Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Wróci nowe DO, w którym kto wybocił dobre konto będzie miał fajnie, a FE nie będzie kosztowało tak jak wtedy 300zł a 6000.

7yo9.png

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem to oni powinni dac kazdemu rowne szanse, poresetowac konta i zaczac gre bez bota, wtedy kazdy by mial rowne szanse.

@TOPIC Chyba sobie na nim juz nie polatam ;d

1377808813-U903831.png

Opublikowano

reset ? weź lepiej wyłącz kompa...

Jesli by mieli te aktulziacje co 2h robic to chyba raczej lepiej zeby zrobili reset i wszscy maja rowne szanse, zreszta boty byly sa i bede ;*

1377808813-U903831.png

Opublikowano

@upupupupu
Ale wy macie zryte banie :D
BP nie mógłby "poresetować" kont ponieważ ludzie by im powytaczali sprawy w sądzie :D
A może i się mylę bo konta są własnością BP :D

Opublikowano

Jeżeli faktycznie zabrali się za boty to jedyną opcją jest utworzenie nowego polskiego serwera (Polska 4), wszyscy będą przecież zaczynać od zera więc każdy by miał wyrównane szanse choć oczywiście wyróżniały by się osoby które stać aby ładować sporo kasy w grę.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Jeżeli faktycznie zabrali się za boty to jedyną opcją jest utworzenie nowego polskiego serwera (Polska 4), wszyscy będą przecież zaczynać od zera więc każdy by miał wyrównane szanse choć oczywiście wyróżniały by się osoby które stać aby ładować sporo kasy w grę.

1. Utworzenie nowego serwera nic by nie dało bo i tak wtedy by ludzie bocili. Czyż nie?:P

2. Problem botów nie dotyczy tylko serwerów polskich, bo gdyby to było tylko na polskim to po co by się mieli tym zajmować skoro mają dziesiątki( o ile nie setki) innych serwerów?

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Gdzie takiego bota ściągnę lub zakupię ? bo linka nie ma . Czy to miszczu Ty sprzedajesz tego bota?

Opublikowano

Gdzie takiego bota ściągnę lub zakupię ? bo linka nie ma . Czy to miszczu Ty sprzedajesz tego bota?

Aktualnie nie ma bota, ponieważ nie ma pb.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Mistrzu, mam pytanie.
Powiedzmy że kupię QBota za 65zł czy ile to tam było (na 2 konta), to kupuje go na zawsze czy na określoną ilość czasu? :)

Opublikowano

Na zawsze, ale masz wzmiankę o tym że może działać rok, a może więcej. Po roku jakby kończy ci się gwarancja ;)

7yo9.png

Opublikowano

Rozumiem, rozumiem, dzięki. :)
Musiałem ominąć tą część. xD

Mimo wszystko, kupiłbym nawet teraz ale trochę się boję że Miszczowi się znudzi robienie bota i kaska pójdzie w błoto. :/

Opublikowano

Rozumiem, rozumiem, dzięki. :)

Musiałem ominąć tą część. xD

Mimo wszystko, kupiłbym nawet teraz ale trochę się boję że Miszczowi się znudzi robienie bota i kaska pójdzie w błoto. :/

Chociaż strona bota jest już gotowa, to wciąż nie wiem, co wymyśli v5 po aktualizacji PB, zatem pozostaje czekać.

Opublikowano

Strona jak napisał Miszczu jest, ale nie jest opublikowana. Czytanie ze zrozumieniem nie boli (na ostatnich 3 stronach były takie pytania z 10 razy)
Na razie nie ma nawet pbdo więc czego ty oczekujesz? Co ma crackować? Czy może ma napisać swojego bota za sześć dych/2 konta?

7yo9.png

Opublikowano

W pierwszym poście masz napisane że gwarantowany jest rok działania wykluczając upadek PBDO.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild