Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bedom bany za spam, na serio ludzie, jak dla mnie to nie jest handel, a informacja. Identyczną informacje o cenach macie w temacie z PBDO, oraz w FAQ w głównym dziale.

@EDIT

tak bo nigdzie już mnie nie ma ;(

Są podane linki do oficjalnych stron, i w tym na ich stronach są podani sprzedawcy.

Jak Miszczu znowu straci moda to niech się nie dziwi później .

Jak masz jakieś zastrzeżenia to nie zaśmiecaj tematu, wyjaśnij to na PW.

i tak wątpie, że JD pozwoli na takie cos :D

Wądpie że Miszczu pytał go się o pozwolenie :p

Edytowane przez Pan Maciek
  • Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wedlug was powinienem dostac bana... A dlaczego? Bo dalem w swoim faQ ceny botow (oraz ich crackow). Jak bot byl za darmo to nikt nie plakal w temacie, ze to piractwo a teraz nagle kazdemu sie nie podoba. Jestescie zalosni. Ja na miejscu Miszcza zadnego triala nawet do qbota nie dawal za to co wy tutaj piszecie

Opublikowano

Ależ to forum sprawiedliwe ;) Jednemu temat o TAKIEJ SAMEJ treści usuną, a ten zostawią. No bo jak? KidMod przecież ma większe uprawnienia do tego aby reklamować swojego scrackowanego bota, żeby kroić kasę. <3

Dopiero teraz to zauważyłeś o.O ?

Opublikowano

Martwi mnie poziom niektórych osób. Ja nie sprzedaję nic na mpc, jest to temat z informacją i supportem, wkrótce zostanie dodana strona, gdzie będzie można dokonać zakupu, jednak nie będzie to część tego forum. Tak samo jest z każdym innym płatnym botem, więc nie rozumiem tego oburzenia.

Opublikowano

Odrazu informuje, ze zaloze aukcje z jakimis grami, i wstawie je w dziale darkorbit, z linkiem do allegro. To nie jest handel, to informacja ze ja tez cos sprzedaje.

bedac jedynym sprzedawca pily 1 , nie mozna sie wiele spodziewac, prawda ?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up

Po pierwsze to z tego co pamoetam jest zakaz wstawiania linkow z allegro.

Po drugie on podal ceny bota i pozniej poda link gdzie mozna go kupic.

Macie bol dupy o to, ze robi takiego jakby kbota z wiekszym polem do popisu zamiast zamlnac japy to placzecie, bo bot jest juz platny. Pomyslcie, ze Miszczu juz nie jest na 100% utrzymaniu rodzicow, ze oni mu nie kupuja tegp na co on wskarze palcem nie ma juz tak jak wiekszosc z was, wiec musi jakos sobie dorobic.

Opublikowano

Wedlug was powinienem dostac bana... A dlaczego? Bo dalem w swoim faQ ceny botow (oraz ich crackow). Jak bot byl za darmo to nikt nie plakal w temacie, ze to piractwo a teraz nagle kazdemu sie nie podoba. Jestescie zalosni. Ja na miejscu Miszcza zadnego triala nawet do qbota nie dawal za to co wy tutaj piszecie

Ja od początku płaczę, że to crack więc nie mierz wszystkich jedną miarką ;)

Panowie mam propozycję, może zrobicie sobie konferencję na gg i tak pospamujecie ?

Co do tego całego "FAQ" nie powinno być jako oddzielny temat tylko w ogólnym FAQ o botach, który znajduje się w głównym dziale.

1.jpg

Opublikowano

@Up Administracja o tym wie, nie miał nikt nic przeciwko. Równie dobrze powinniśmy uznać KBota za piractwo na tej zasadzie, i karać za tematy o nim.

Ja od początku płaczę, że to crack więc nie mierz wszystkich jedną miarką ;)

Panowie mam propozycję, może zrobicie sobie konferencję na gg i tak pospamujecie ?

Co do tego całego "FAQ" nie powinno być jako oddzielny temat tylko w ogólnym FAQ o botach, który znajduje się w głównym dziale.

Taki ogólny jest tutaj, a szczegółowe jak PBDO faq, QBot faq w tutkach.

http://www.mpcforum.pl/topic/824231-inne-zanim-napiszesz-temat-wejd/

Dobra, dajcie mi kurwa perma i chuj. Jak to forum ma być takie, a nie inne, bardziej sprawiedliwe to ja dziękuje. Nara i pozdrawiam tych wyżej.

i do tego ten 15-letni modek Anonymous siorbacz

Nie ma ograniczeń wieku, zresztą jak masz jakieś zastrzeżenia to pisz do administracji. Pukacz odemnie % nie dostał tutaj, bo jak narazie tylko on dyskutuje na poziomie i przedstawia jakieś argumenty, a nie zachowuje się jak dziecko z tekstem typu: " OMG OMG ale to mpc gupie, wogle ja tu nie bd siedział bo mi dają ostrzeżenia za offtopowanie" :\

Odrazu informuje, ze zaloze aukcje z jakimis grami, i wstawie je w dziale darkorbit, z linkiem do allegro. To nie jest handel, to informacja ze ja tez cos sprzedaje.

bedac jedynym sprzedawca pily 1 , nie mozna sie wiele spodziewac, prawda ?

Najwyżej kosz, bo co to ma do darkorbit?

I prosiłbym abyście od tego momentu pisali w temacie, a nie o otrzymanych ostrzeżeniach lub waszych propozycjach zmian i zażaleniach. Takie rzeczy załatwiamy na PW, gdzie zapraszam, i o ile wasze wiadomości będą sensowne możemy porozmawiać i wyjasnić sytuację :)

Opublikowano

Ja tam nie mam nic przeciwko i nawet zrobie bot serwer dla osób które nie maja jak sb puszczac bota. Sam posiadam licenjcje do pbdo i nie placze, sorki za brak polskich liter

Opublikowano

Najwyżej kosz, bo co to ma do darkorbit?

To że jest to link do aukcji z kontem DO.

Ma to tyle samo co QBot.

Pytałeś, więc Ci odpowiadam.

#warn za oftop za 3...2...1...

Opublikowano

Sekhmet, jeżeli było by tak naprawdę jak mówisz,to FAQ botów było by już dawno usunięte, no bo patrząc na to realnie strona z możliwością kupna botu ,jest taka sama jak aukcja na allegro, obie rzeczy odbywają się poza MPCforum, no ale cóż....

Opublikowano

Forum nie wspiera piractwa, a jak nazwać tego bota? ehh

Dzieje Ci się coś, że jest temat o tym bocie?

Topic: Szkoda że nie ma licencji na jedno konto.

Opublikowano

Zacznijmy od tego,że na razie są to tylko przypuszczalne informacje, sam bot jeszcze nie powstał.

Jak to nie o.O?

Opublikowano

Hmm, powiem tak, nie wykazałeś się, aktualizacja PBDO bota była jakieś 80 godzin temu...

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Hmm, powiem tak, nie wykazałeś się, aktualizacja PBDO bota była jakieś 80 godzin temu...

Przewidywany czas standardowej aktualizacji wynosi maksymalnie 10 godzin

w dni robocze od wydania programu v5Dev, jednak może się wydłużyć w

wyjątkowych sytuacjach.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell