Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Qbocie tak pisze, nie pozmieniałeś wszystkiego.^^

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TAK, opis opla jak każde inne!

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Napisanie serwera, czy sama modyfikacja każdej nowej wersji, to nie jest prosta sprawa.

Dziwię się, że mówi to reseller KBota.Na jakim bocie.

To nie zmienia faktu, że 9/10 roboty (może inny ujamek ale większy niż 1/2) zrobił za ciebie 5^dev

Tak to mówi reseller kbota :)

Pukacz przynajmniej nie podpisywał się pod żadnym botem którego kod wcześniej skopiował i wkleił.

Jakbym miał możliwość/umiejętność cracowania ibota to bym se cracną :D

1.jpg

Opublikowano

To może teraz można wstawić w mediach opis konta, i przy okazji podac cennik i kontakt?

Opublikowano

Hmm Miszczu, chętnie bym zakupił tego bota aczkolwiek niepokoją mnie aktualizacje. Napis : Gwarantowany rok działania - w praktyce nie oznacza nic. Nie ma żadnej podstawy prawnej, i nikt potem po zakupieniu licencji nie będzie mógł się na podstawie takiego napisu domagać żebyś zaktualizował bota/oddał pieniądze/etc.
A co jeśli pewnego pięknego dnia nie uda ci się poradzić z kodem pbdo i cały projekt siądzie za np. 3 tygodnie? Zwrócisz ludziom pieniądze?
Nie zarzucam ci braku możliwości, aczkolwiek nie wiem czy zdajesz sobie do końca sprawę z odpowiedzialności jaką bierzesz na siebie.
@Pukacz a co jest warty kid? Nie zdajesz sobie sprawy tak na prawdę ile można na tym zarobić.. będąc jedynym resellerem.

7yo9.png

Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie. Handel na forum jest zakazany,no i co z tego? Przecież Miszczu postawi stronę,na której będzie zawarta informacja o możliwości kupnie bota,za pośrednictwem forum nie będzie nic sprzedawał, a tylko o to kokoszowi chodziło ,jak tworzył ten regulamin dot. sprzedaży, żeby on potem "nie miał z tego problemów".

Edit:

Co jak co,ale Miszczu ceni się :P Niezłe ceny.

BTW:

Bez hejtu, QBot będzie odpowiednikiem PBDO Bota, sądzę że nie jesteś autorem kodu, czy masz prawa ,aby działać w ten sposób,chodzi mi o modyfikację kodu ,przy czym powstanie "nowego"bota QBot,przy czym zbieranie z niego profitów. ?

Edytowane przez NectarOrange
Opublikowano

Hmm Miszczu, chętnie bym zakupił tego bota aczkolwiek niepokoją mnie aktualizacje. Napis : Gwarantowany rok działania - w praktyce nie oznacza nic. Nie ma żadnej podstawy prawnej, i nikt potem po zakupieniu licencji nie będzie mógł się na podstawie takiego napisu domagać żebyś zaktualizował bota/oddał pieniądze/etc.

A co jeśli pewnego pięknego dnia nie uda ci się poradzić z kodem pbdo i cały projekt siądzie za np. 3 tygodnie? Zwrócisz ludziom pieniądze?

Nie zarzucam ci braku możliwości, aczkolwiek nie wiem czy zdajesz sobie do końca sprawę z odpowiedzialności jaką bierzesz na siebie.

@Pukacz a co jest warty kid? Nie zdajesz sobie sprawy tak na prawdę ile można na tym zarobić.. będąc jedynym resellerem.

Jeżeli czas od zakupu licencji będzie mniejszy niż rok, to tak, zwrócę pieniądze.

Co do zakupu licencji na jedno konto, to nie przewiduję takiej opcji w najbliższej przyszłości.

Opublikowano

Jest to niesprawiedliwe ponieważ np. Kamieniarz za takie rzeczy dostawał bana .

Nie wiem w jaki sposób Kamieniarz sprzedawał bota,ale słuchaj - tworzysz bota, tworzysz dla niego stronę z ofertą sprzedaży i innymi istotnymi informacjami, informujesz użytkowników MPC, że na tej stronie jest możliwość kupna bota, w Tym momencie, to nie jest handel a jedynie poinformowanie o możliwości kupna, moim zdaniem Miszczu napisał tylko te FAQ,aby przybliżyć/poinformować nas o cenach, za jaką kupimy Jego bota.

Opublikowano

Nie wiem w jaki sposób Kamieniarz sprzedawał bota,ale słuchaj - tworzysz bota, tworzysz dla niego stronę z ofertą sprzedaży i innymi istotnymi informacjami, informujesz użytkowników MPC, że na tej stronie jest możliwość kupna bota, w Tym momencie, to nie jest handel a jedynie poinformowanie o możliwości kupna, moim zdaniem Miszczu napisał tylko te FAQ,aby przybliżyć/poinformować nas o cenach, za jaką kupimy Jego bota.

Nie powinien zamieszczać tego na forum .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Witam, włączę się do dyskusji a więc z Qbote-m jest taka sama sytuacja jak z Kbot-em więc nie rozumiem waszych dziwnych dyskusji na ten temat a szczególnie pukacza który sprzedaje w pewnym sensie nielegalne oprogramowanie jakim jest Kbot - przecie to Crack Ibota a nikt nie robi z tego afery, to że może ktoś chcę odrobinę zarobić na swojej pracy wywołuje nie lada afere bo przecież taki to jest popitolony naród zasdrośników którzy jak widzą że komuś się powodzi to go zaszczują.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

heheszki :D

Opublikowano

Witam, włączę się do dyskusji a więc z Qbote-m jest taka sama sytuacja jak z Kbot-em więc nie rozumiem waszych dziwnych dyskusji na ten temat a szczególnie pukacza który sprzedaje w pewnym sensie nielegalne oprogramowanie jakim jest Kbot - przecie to Crack Ibota a nikt nie robi z tego afery, to że może ktoś chcę odrobinę zarobić na swojej pracy wywołuje nie lada afere bo przecież taki to jest popitolony naród zasdrośników którzy jak widzą że komuś się powodzi to go zaszczują.

Tutaj raczej jest inna sytuacja, prawdopodobnie Ivan kupił jakieś prawa do modyfikacji Kbota,przy czym sprzedaży oprogramowania, bo nie chce mi się wierzyć że osoba która napracowała się przy swoim projekcie dość dużo czasu pozwala komuś innemu sprzedawać to samo oprogramowanie (działające na tej samej zasadzie) za mniejszą cenę. A może programiście iBota to jacyś przyjaciele,którzy razem tworzyli ten projekt a potem np. się pokłócili ? Różne mogą być przypadki.

Ponieważ inni sprzedawcy botów za takie publikacje dostawali ostrzeżenia i bany .

Może ma układy z moderatorem, kto wie :) Nie chcę tutaj nikogo o nic oskarżać,ale wiadomo "swój swojemu krzywdy nie zrobi" :)

Opublikowano

Ponieważ inni sprzedawcy botów za takie publikacje dostawali ostrzeżenia i bany .

Masz w dziale informacje o cenie botów i info na temat kontaktu ze sprzedawcą. Dalej widzisz problem?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ciekawy projekt miszczu. Ale rozwiązanie z licenjcją na 1 konto naprawdę by się przydało ;] Też bym się nie obraził o formę płatności jaką jest tradycyjny przelew :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano (edytowane)

Co do kbota.. może nikt wypuszczający nielegalny program nie będzie się domagał roszczeń na drodze sądowej z tytułu że ktoś podkradł nielegalny pomysł na nielegalne oprogramowanie i stworzył jeszcze bardziej nielegalny program. Poza tym, mimo Ivana tyle osób korzysta z profibota - dlaczego? No właśnie.
A ja podejrzewam że już niedługo w paczce do pbdo znajdzie się przypadkiem jakiś mały wirusik i przypadkiem, zupełnie przypadkiem strona qbota będzie miała notoryczne ataki ddos ;)
Edit : wbił właśnie GM tutaj więc zobaczymy, może się wypowie ;)

Edytowane przez Wacek_21

7yo9.png