Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie jest darmowy i nie będzie. Jak był darmowy to się rzuciło kilkaset osób i miszczu zwęszył żyłę złota. W pierwszym poście masz cennik.

2. Znasz historię o dwóch ruskach, avinie i ivanie? Avin tworzy ibota, a ivan przerabia go na kbota i zbiera $$$. Taka sama historia tutaj. Miszczu bierze pbdobota, robi z niego qbota i zgarnia szmal a potem wpada mu cbś na chatę bo pewnie nie odprowadzi od tego podatku. Ale aktualnie nie ma pbdobota, nie ma qbota i hajs miszcza się nie zgadza.

Morał: Będzie pbdo, będzie qbot, będze $$

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no miszczu możesz spakować to czego jeszcze nie rozłożyłes :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

no miszczu możesz spakować to czego jeszcze nie rozłożyłes :D

jeszcze nic nie wiadomo, Team PBDO nie ogłosił, że na 100% kończy pracę nad botem

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Hajs się nie zgadza.

Skoro PBDO napisał, że niby nie kończy prac nad PBDO, jednak postanowił zwrócić pieniądze kupującym wyczuwam koniec tego projektu. No cóż, było fajnie, ale się skończyło.

Opublikowano

Użytkowniku nr. 800k przeczytaj komunikat o zwrocie hajsu - tylko Ci, którzy kupili od 16.04 do dzisiaj dostaną zwroty.
Nie wiadomo czy się skończyło, być może się za to wezmą w przyszłości jeszcze. Na razie jest freeze projektu.

7yo9.png

Opublikowano

Użytkowniku nr. 800k przeczytaj komunikat o zwrocie hajsu - tylko Ci, którzy kupili od 16.04 do dzisiaj dostaną zwroty.

Nie wiadomo czy się skończyło, być może się za to wezmą w przyszłości jeszcze. Na razie jest freeze projektu.

Ja p...... to fajnie bo ja kupiłem na początku marca.

Nawet na tą ich stronę nie zaglądałem bo ten bot nie działał i nie działał więc nie wiedziałem.

Source by mogli udostępnić na swoim forum tylko dla tych co mają rangę licencyjną.

1372279499-U440545.png