Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mu zrobić w spokoju, a nie ciągle spamujecie -.- .

Owszem możecie się pytać, ale takie pytania " Skąd zdobyć link?", " Bot mi nie działa" itp.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja pierdzielę kupoważ boty, dopiero jak boty będą aktualizowane maximum 24 godziny, inaczej zakup jest dupny...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano (edytowane)

anynomous za co dostałem ostrzeżenie? wyraziłem tylko swoją opinię... :|

WAcek_21 co się będę rozpisywał, chcesz to kupuj

Edytowane przez lukalse

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Na razie to lepiej żebyśmy poczekali do czasu kiedy kodowanie pakietów nie będzie się zmieniać co 10 godzin, a wtedy możemy myśleć o JAKICHKOLWIEK botach.

7yo9.png

Opublikowano

Coś nie wiem czy QBot wypali.....

Może za jakiś czas bo teraz BP robi co 24h aktualizacje (około 11-12) i PBDO pojawia się dopiero wieczorem więc na PBDO wyboce tylko przez noc czasem co drugą a za nim jeszcze QBot by miał być za aktualizowany to pobocił bym może z 2-3 godziny i znowu bym musiał czekać na aktualizacje.

Opublikowano

Na razie to lepiej żebyśmy poczekali do czasu kiedy kodowanie pakietów nie będzie się zmieniać co 10 godzin, a wtedy możemy myśleć o JAKICHKOLWIEK botach.

Kto powiedział, że nowe kodowania pakietów ustąpią? BP widzi, że to działa i ma sens.

Opublikowano

Kto powiedział, że nowe kodowania pakietów ustąpią? BP widzi, że to działa i ma sens.

Nie nowe, tylko zmiana. BP nie może zmieniać kodowania pakietów danych codziennie w nieskończoność..

7yo9.png

Opublikowano

Nie nowe, tylko zmiana. BP nie może zmieniać kodowania pakietów danych codziennie w nieskończoność..

Jeżeli używają szyfrowania typu DES, to mogą z zautomatyzować cały proces tworząc skrypt, który co kilka godzin zmieni klucz.

Opublikowano

Jeżeli używają szyfrowania typu DES, to mogą z zautomatyzować cały proces tworząc skrypt, który co kilka godzin zmieni klucz.

Ok, nie znam się na tym dokładnie i pewnie masz rację. Tylko że w końcu wnioskując po zmianach będzie dało się wywnioskować w jaki sposób zostają zmienione pakiety i zautomatyzować dostosowywanie bota. Gorzej jeśli wprowadzą kilka skryptów które będą stosowane zamiennie, a wtedy myślę że skończy się era botów.

7yo9.png