Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] QBot - DarkOrbit Bot

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bardzo dobry bot!!!!1 pozdrawiam cie szymonie12345! jestes bardzo dobrym programista, szanuje jak pojebany!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO, OBY TAK DALEJ. Na pewno kupię.

:3

Pozdrawiam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 857
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm, powiem tak, nie wykazałeś się, aktualizacja PBDO bota była jakieś 80 godzin temu...

A aktualizacja do wersji trial jakieś 20 minut po niej, jednak jak wspominałem kilka razy w temacie, to strona nie jest gotowa.

Opublikowano

Aha, czyli dobrze zrozumiałem bot już jest zaaktualizowany ale nie masz jak przesłać danych?

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Aha, czyli dobrze zrozumiałem bot już jest zaaktualizowany ale nie masz jak przesłać danych?

Źle zrozumiałeś.

Opublikowano

To że jest to link do aukcji z kontem DO.

Ma to tyle samo co QBot.

Pytałeś, więc Ci odpowiadam.

#warn za oftop za 3...2...1...

Plus za super sygne, to będzie coś wielkiego

Opublikowano (edytowane)

Post wyżej nie jest spamem, a moje pytanie odnośnie czym jest bot już tak?

Czemu tylko PayPal? Wprowadź PayU, DotPay'a

Edytowane przez _Quake_
Opublikowano

Drogi Miszczuniu, ile będzie trwała aktualizacja, tak około, po zmianie klienta w D.O ?

Witam miszczuniu jestem starym graczem do, krak bota super opinie super ,pytanie czy po zaplaceniu panu przez 100 osób pieniążków nie zamknie pan interesu lub po upływie pół roku aktualizacje zaczna spuzniac i spuzniac i stanie sie jak z k-botem iż olewaja już sprawe równo. z checia kupie licencje i wiele graczy tez by kupiło prosilibysmy o zrobienie strony i np przelew miło by było i PSC card cos dla wiekszej rzeszy użytkowników kont bankowych. Dziekuje i czekamy na relacje

Opublikowano

Trial pbdo być może, ale Q będzie miał osobne 24h triala. Tylko na razie musi powstać strona - coś a'la forum pbdo na jednym serwerze i najlepiej by było gdyby serwer licencji był na drugim, nieznanym nikomu. Bo prawdopodobnie strona Q będzie ddosowana i to nie raz.

7yo9.png

Opublikowano

Trial pbdo być może, ale Q będzie miał osobne 24h triala. Tylko na razie musi powstać strona - coś a'la forum pbdo na jednym serwerze i najlepiej by było gdyby serwer licencji był na drugim, nieznanym nikomu. Bo prawdopodobnie strona Q będzie ddosowana i to nie raz.

z tego co się znam (a mało się znam) przez włączenie qbota i lognięcie się da się sprawdzić z jakim serwerem łączy się bot.

1.jpg

Opublikowano

z tego co się znam (a mało się znam) przez włączenie qbota i lognięcie się da się sprawdzić z jakim serwerem łączy się bot.

Podejrzewam że są odpowiednie zabezpieczenia na to, tzn. sprawdzisz ale fałszywy adres.

7yo9.png

Opublikowano

na ch.j to kupować jak i tak jest płatne lepiej kupić sprawdzonego bota

Teoretycznie tak samo można spytać po co kupować KBota. Proste, bo jest tańszy :)