Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No spoko,dzięki za pomoc

Ja czytam i nie doczytałem.

Ogólnie ogarniam temat związany z botem tyle że wątek ma ponad 30 stron więc można czasem coś pominąć czytając, to chyba normalne że napisałem zapytanie a jeżeli czytać 30 stron gdzie powierzchownie all czytałem wcześniej.

Tak jak pisałem używałem zawsze tylko profil Champion-Hunting 1.5 BigRed więc nie interesowałem się wcześniej informacjami na temat wymagań Act 3 inferno by rrrix

po prostu wolałem opisać problem i zapytać.

pozdr

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No spoko,dzięki za pomoc

Ja czytam i nie doczytałem.

Ogólnie ogarniam temat związany z botem tyle że wątek ma ponad 30 stron więc można czasem coś pominąć czytając, to chyba normalne że napisałem zapytanie a jeżeli czytać 30 stron gdzie powierzchownie all czytałem wcześniej.

Tak jak pisałem używałem zawsze tylko profil Champion-Hunting 1.5 BigRed więc nie interesowałem się wcześniej informacjami na temat wymagań Act 3 inferno by rrrix

po prostu wolałem opisać problem i zapytać.

pozdr

no dobra ;d ale jak ściągałeś tego rrrixa ;d to chyba tam był też QuestTool obok napisany?? coto mi chodzi a nie 30stron grrrrr.. skąd ściągałeś ?? demonbuddy-forum?

1373369406-U138092.png

Opublikowano

A co jak nie mam folderu profiles???? Bot nie odpala mi postaci;/

nie ma takiego czegoś jak 'folder profiles' profile możesz trzymać nawet na pulpicie ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Czy mogą się wypowiedzieć gracze którzy grają MNICHEM na fast exp?

zalezy mi na opisaniu ile exp/hour macie przy jakiech ustawieniach skili pasywnych i aktywnych do tego jaki profil uzywacie etc...

zależy mi aby wyciągnąć jakieś wnioski co do buildu na szybkie wbicie pozimów mistrzowskich za pomocą

DeamonBuddy/DemonBuddy :-) Ci co czytają ze zrozumieniem rozumieją :-)

Aktualnie posiadam 54lvl mistrzowski

Profil : Act 3 Inferno by rrrix

mp1=31/34k exp/hour

1x pierscionek 35% exp + zaklinaczka z pierścionkiem ognia+ hełm z kamykiem +27%exp

Czysty dmg 81k

buff dmg 93k

full buff dmg 140k

Pasywy:

Droga strażnika

Jedność

Przejęcie inicjatywy

next skills

-Grzmiące pięści/ Rozgromienie

-Oślepiający błysk/ Światło wiary

-Tchnienie niebios/ Palący gniew

-Powalający podmuch/ Cyklon (To bym zamienieł ale nie wiem do końca co by było lepsze w moim buildzie...)

-Mantra pewności/Onieśmielenie

-

Opublikowano

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

panowie o co chodzi dednie mi ze 3 razy i sie wylogowuje mam zaznaczone zeby idnorował dedy i nic to nie daje:/

Plugin>>Atom >> tam masz

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Siemka mam profil do wszystkich aktów i załóżmy mam AKT II na 8 czy tam 9 zadaniu i biorę łąduję profil na akt II i on mi robi go od nowa a nie od 9 czy tam 8 zadania na koszmarze, wiecie jak to ogarnac ?

@EDIT dokończyłem ręcznie akt ale na przyszłość się przyda co i jak

Opublikowano

Siemka mam profil do wszystkich aktów i załóżmy mam AKT II na 8 czy tam 9 zadaniu i biorę łąduję profil na akt II i on mi robi go od nowa a nie od 9 czy tam 8 zadania na koszmarze, wiecie jak to ogarnac ?

@EDIT dokończyłem ręcznie akt ale na przyszłość się przyda co i jak

Prawdopodobnie masz profil

Full Questing - All Acts - Complete - Tested

sprobuj odpalic z Act3_rrrix.xml a nie z Act3_StartNewNightmare.xml wtedy powinien kontynuowac

a jak nie pomoze to z Act1_rrrix_starter.xml obojetnie ktory akt

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Witam, odbiegając od tematu (wybaczcie) ile mogę za to wyciągnąć na AH?

Bot mi zgarnął te dwa itemy przez noc.

http://scr.hu/4nw/znpav

@down

Skoro zapytalem tutaj to widocznie nie mogłem.

Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Ludzie!!! Nikt wam na takie pyt. Nie odp!! Dzisas christ. Co wy sobie myślicie że my przepowiemy Ci przysZlozc. Nikt Ci nie karze botowac. Boisz się nie botuj. Proste czyz nie-???

1373369406-U138092.png

Opublikowano

J/w .... nikt tu nie ma szklanej kuli i żadnych nadprzyrodzonych zdolności jasnowidzenia ,oraz żadnej wtyki w Blizz..... tu kierujesz się tylko i wyłącznie swoja intuicją ,bo Twoja "żywotność" zależy od niej , tak samo jak od farta ....

Sięgając po bota , już się musisz liczyć z banem , to jest loteria , tak jak przy wypadaniu magic find , zasada jest prosta . botować i nie dać sie złapać:D .... jeżeli masz jakieś obawy - po prostu sobie odpuść ......

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Da się jakoś ustawić w bocie żeby diamentowa skóra (mag) włączała się później np jak mam 3/4 życia a nie za każdym razem jak wykonuje atak bądź się odnowi czas oczekiwania?

Opublikowano

Da się jakoś ustawić w bocie żeby diamentowa skóra (mag) włączała się później np jak mam 3/4 życia a nie za każdym razem jak wykonuje atak bądź się odnowi czas oczekiwania?

Bot>>Combat Routine

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Witam, jaki run wg was jest najlepszy,

Tinnkaizer

Ultimate SkyHigh Farm Original

Ultimate SkyHigh Farm Extended

Ultimate SkyHigh Max

SkyHigh Raoha Version

rrix's

Gnome's

wg forum jest to Tinnkizer. Czy wam też forum nie działa z pluginami i profilami? nie mogę sobie po forum chodzić bo jak chce wejść w akt 3 to wyskakują błędy, mógłby ktoś ten Tinnkaizer run zapodać?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...