Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też chętnie zagram . Gram w tą grę już kupę czasu lecz ostatnio miałem przerwę . Wracam znowu i jak widzę dobry serwer się zapowiada i ludzi też nie brak.

Jakby co to ja mogę założyć guild wymyślę bardziej ogarniętą nazwę . Z resztą to się uzgodni. Co do postaci to pewnie rogue / cleric lub może jakis chińczyk : )

Pozdrawiam wszystkich Frax .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie lepiej jedną guild a nie 3 gdzie będzie grało po 5 osób

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Dokładnie... jestem Za tym żeby byłą zrobiona 1 PORZĄDNA Guildia...

Po co robić kilka PL guildi a potem problem z ludźmi będzie..

Lepiej Zrobić 1 Porządną AKTYWNĄ guildie bez noobów... no i podbić server.

O Party też będzie łatwiej..

Ja mam propozycję żeby ustalić Nazwe Guildii , zrobić ankiete czy coś no i wybrać osobę która będzie założycielem Guildi ( kogoś naprawde ogarniającego Fortness wary , nie spinającego się ale żeby utzymywał porządek.)

Może by poprostu normalnie nazwać Guildie

MPCTeam albo MPCosacks albo MPCforum albo jak tam sobie chcecie , zróbmy głosowanie.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

MPCosacks xDDDDDDDDD biedny jest umysł cebulaka :D

ogarnięci gracze koleżko dochodzą do interional guild, no niestety, ale taka jest przykra prawda. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Tak robie GuPi guild i pewnie wiele osób z Lyssa dojdzie do niej :) Więć będzie ta fajna atmosfera z tamtych czasów mile spędzonych :) Taki mam zamiar, co do guild to zapraszam do mojej - nie mam zamiaru robić też jakiegoś odłamu ale ja już buduję ekipę na ten serwer która będzie grała cały czas. Teraz to tylko kwestia czasu aż wystartuję serwer - więc jak checie to zapraszam do nas.

True love survives all

Opublikowano

IseeU

Jeśli chciałeś mi ubliżyć , to ci się nie udało. Jeśli uważasz że "ogarnięci" gracze dochodzą do international to chyba grałeś na 1nym serverze dość chujowym. Ja miałem przyjemność grać na wielu serverach i miałem okazję grać w nie jednej , Polskiej Guildii gdzie byli wspaniali gracze. A przeważnie w international gracze pl są nie mili.. i zarozumiali, samolubni.

Co do Guildi , widzę że nie dojdziemy do porozumienia gdyż większość już posiada Old Guildie. Trudno , więc nie ma co się napalać i spinać :)

Zrobimy porządną Unie i tak będzie najlepiej. Ja osobiscie bym doszedł do jednej wspólnej Guildi , ale jeżeli nic z tego nie wyjdzie to również zrobię Old guildie TotalControl.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

a to ten pizduś z lifesro, co gmem total control był xDDDD i ty uważasz się za dobrego, ogarniętego gracza ? xD proszę cię, przecież tu większość grała na lifesro i pamięta jak podkuliłeś ogon i spierdoliłeś z servera zostawiaąc gildie :D niestety, ale wciąż mam racje, a jedyna ogarnięta polska gildia może wyjść spod inicjatywy b33r'a, pis joł.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

śmieszny jesteś , nawet zabawne jest to o czym mówisz ;) tłumaczyłem już dlaczego odszedłem z servera :) ale że jesteś an tyle głupi zeby tego nie zrozumieć to już twój problem. Tak byłem gmem TotalControl :] i na początku była to jedna z najbardziej ogarniętych guildi , co świadczy ilość ludzi która tam była.

Niestety ty nawet do tak dobrego poziomu nie dojdziesz bo poprostu jesteś Tradem z pod Storage :). Widzisz nic nie musiałem robić a moją Guildie prawie Każdy kojarzy , nie którzy z dobrej strony nie którzy z złem , jak to w każdej Guildi bywa. Druga sprawa "Pizdusiu" jest taka że od tego minęło już trochę czasu i nie robiłem potem żadnej Guldii tylko grałem w innych , i ludzie ci powiedzą jaki jestem teraz :] więc milcz i nie oceniaj mnie jeżeli nie wiesz jaki jestem naprawdę.

Ty już pokazałeś właśnie swoją klasę :) post wyżej. Pozdrawiam i Wesołych świąt ^^

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

No trudno nie kojarzyć najgorszej gildii, skoro na serverze wtedy były 2 gildie. Poza tym, co ty mowisz mi z profesjonalizmem, skoro przez bardzo długo okres na serverze rządziłem ja (Supreme, później warki Cookie i Rebel) z Kurakiem, mimo że się nie lubiliśmy to byliśmy najlepsi. Pozdrawiam najlepszy gracz na każdym polskim servie hehehehhe. A ty nadal jesteś retardem i do niczego nie dojdziesz. :)

EOT, kończę z tobą, marną istotką.

Co do servera, a dokladnie gildii polskiej, polecam gildie b33r'a raz jeszcze, mimo że sam tam nie dojdę, będzie to jedna z lepszych prosperujących gildii na serverze. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Dajcie sobie do buzi na zgodę :D

Opublikowano

wchodze na forum i chcem zobaczyc informacje o serwerze zeby sobie sciagnac i zagrac w wolnej chwili a tu jak zwykle 2 idiotow kluci sie o to kto jest bardziej jebniety. nie mozecie tego robic na PW? jak na to patrze to mam ochote spasc z dywanu na podloge naprawde... pro playerzy zmieniajacy serwer co 2-7 dni...

Opublikowano

No właśnie !! W pełni popierdam mojego chłopaka grzesia (kocham cię kotku ;* ) A WY, GLORIUS I EWENEMENT ODPUŚCIE SOBIE JUŻ NOOBY HEHE.

KOTUSIU GRZESIU KUPIE CI SŁOWNIK NA WALENTYNKI <3

supremeLogo1.gif

Opublikowano

IsseU

Jesteś prostym człowieczkiem zapatrzonym w siebie. Tak naprawdę to wcale nie wymiatałeś na serverze :) byłeś najgorszą ciotą jaką znałem

A najlepsze brechta z ciebie była jak sie podniecałeś + wbitym Hahah jak by ta gra miała znaczenie dla twojego życia. no noob pierwsza klasa :)

Słuchaj o profesionalizmie mówię to co uważam za słuszne.

Widzę że dużo mówisz a mało robisz. Zresztą ... do kogo ja mówie , zapatrzony egoista który myśli że jest kimś ^^

Polecam tego pana dla osób z małą pewnością siebie xD

co do Mojej Guildi, byłą bardzo dobra :] niestety opinie jej Zjebałem ja , tylko ja i przyznaję się do tego. Była niemiła sytuacja no i trudno wyszło jak wyszło.

A guldia była naprawdę wporządku :] z Pt nie było wtedy problemu , a konkurencję miażdżyliśmy , i tak będzie tym razem.

I tak, zrobię tą guildie żeby ci udowodnić jakim jesteś Zerem , i udowodnić ci że TotalControl i jej ludzie byli wporządku :)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

IseeU, zgoda ? ja ci w dupe ty mi loda

@up

Wbije do twojej guild ;>

Opublikowano

Dobra widzę że zrobił się spam nie zły z tymi gildiami (Love Poland). Więc albo będę szedł do intera albo podbiję do gildi Evenementa, grałem z Tobą już na playsro więc wiem że ogarniasz. No cóż klient już pobrany, szło mi po 4mb/s więc nie całe 10min pobierałem ;p Czekamy na start, Evenement jak coś to możesz wbić na ts'a jutor podam Ci na privv. Tylko szkoda że cała ekipa się posypała :D Zyzz etc zawsze było z kim gadać, ale myślę że ogarniemy :)

Opublikowano

nie ma sprawy :) Guildie napewno Zrobię :) kto będzie chciał to wbije :) nikogo nie zmuszam :)

Na priv podaj mi tsa :) ja potem będę ludziom rozdawał i będziemy wspólnie siedzieć tak jak dawniej :)

podbojamy server i udowadniamy niedowiarkom że Damy radę :)

Pozdrawiam i ...

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! ;P

@EDIT

wiadomość z ostatniej chwili jutro koło 19:00 będę musiał wyjść z domu , bo dzwonili do mnie z pracy przed chwilką.

Muszę materace w szkole roznieść więc to trochę potrwa , pewnie koło 22:00-23:00 wrócę.

Postaram się być od 18 do 19 i ogarnąć coś przez ten czas , najwyżej mastera oddam komuś zaufanemy na moją nieobecność.

za to jak wrócę z pracy to będę siedział do póóóóóźna więc napewno nadrobię :) , mój nick Ewenement

Guildia TotalControl

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...