Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 193 , ciągle utrzymuje się ok. 200, proszę nie spie**olcie tego ;]

Oni to spier***** jakieś pare godzin temu... Jak wgl. dziś wystartuje to będzie cud .

x2n.png

Opublikowano

spierdolą to strasznie i to już nie długo wystarczy poczekać aż administracja wejdzie na mpc i napisze co z serwerem

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Ejno ludziska czy wyjdzie w tym roku jeszcze jakiś porządny serwer? bo już mnie szlag trafia najpierw azmal grałem przez 5 dni razem z czekaniem na włączenie jego wróciłem na senthię wchodzę na mpc przeglądam inne serwery patrze tinesha jakaś fajna może zagram gram 2h w nocy serwer off, przyjeżdżam z praktyk a serwer on grałem do wczoraj godziny około 23 i buuuuuum pow uja nie ma lipy 200lvl ^^ potem z topki usuwanie graczy itd wchodzę na ts temat to kłótnie cwelowanie i serwer za 2 dni ma być, dzisiaj patrze około godz. 16 ten serwer no podoba mi się ale czy działa ^^ i tu też no ludzie zawsze jakieś problemy nie można się bez tego obejść niech się zbierze jakaś ekipa co ich serwery trwają do tej pory parę lat i stworzą wspólny projekt od samego początku do końca płatne reje 4zl smsem wyku***sty serwer jakiś taki i się skończą azmale tineshy i tym podobne bo jak się za coś brać to porządnie a nie na odwal się byle zarobić na idiotach. Elo i pozdrawiam największy gimb Yellow

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

No prawda, dawno nie wystartował porządny serwer, ostatnim naprawdę wartym uwagi serwerem EASY był Eruris, który dalej stoi.

Ten serwer również ma szansę wybić się wysoko ale jak widać coś nie chce wystartować. Serwer godny uwagi więc poczekam jeszcze do jutra ;]

Opublikowano

Ci co tworzą serwery niech wezmą sobie moje słowa do serca i zabiorą się za poważny projekt...

Opublikowano

ale serv by i tak długo nie powstał.Grałem na pierwszej odsłonie (ImmortalMt2) server był jednym z lepszych serverów jakie istniały , lecz Sivler(14lat)zupełnie nie ogarnia metina i daje gma dziewczynie w której sie zakochał.DEFUQ

Opublikowano

ale serv by i tak długo nie powstał.Grałem na pierwszej odsłonie (ImmortalMt2) server był jednym z lepszych serverów jakie istniały , lecz Sivler(14lat)zupełnie nie ogarnia metina i daje gma dziewczynie w której sie zakochał.DEFUQ

bitch please, no to ostro, jak to jest prawda. Teraz się rochę zniechęciłem do tego serwera.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Na rozluźnienie

<20:44:27> "Born2Kill-Czekam na smoku": daj info na mpc tutaj bo syf sie zrobił

<20:44:31> "Smoku": No to tak wszystko bylo ok o godzinie 18 ale musialem robic reboty bo tam zapomnialem dodac pierscienia a potem cene i rebotalem serwer i odpalalem i nagle sie myslq zwalilo i reinstalacje myslq trzeba zrobic

<20:45:17> "Born2Kill-Czekam na smoku": dzisiaj już napewno nie?

<20:46:03> "Smoku": no dzis nie sivler musi postawic to myslq

<20:46:15> "Born2Kill-Czekam na smoku": podobno odszedł

<20:46:20> "Smoku": nie odszedl

Macie info i bez spamu.

CR.png

Opublikowano

Ejno ludziska czy wyjdzie w tym roku jeszcze jakiś porządny serwer? bo już mnie szlag trafia najpierw azmal grałem przez 5 dni razem z czekaniem na włączenie jego wróciłem na senthię wchodzę na mpc przeglądam inne serwery patrze tinesha jakaś fajna może zagram gram 2h w nocy serwer off, przyjeżdżam z praktyk a serwer on grałem do wczoraj godziny około 23 i buuuuuum pow uja nie ma lipy 200lvl ^^ potem z topki usuwanie graczy itd wchodzę na ts temat to kłótnie cwelowanie i serwer za 2 dni ma być, dzisiaj patrze około godz. 16 ten serwer no podoba mi się ale czy działa ^^ i tu też no ludzie zawsze jakieś problemy nie można się bez tego obejść niech się zbierze jakaś ekipa co ich serwery trwają do tej pory parę lat i stworzą wspólny projekt od samego początku do końca płatne reje 4zl smsem wyku***sty serwer jakiś taki i się skończą azmale tineshy i tym podobne bo jak się za coś brać to porządnie a nie na odwal się byle zarobić na idiotach. Elo i pozdrawiam największy gimb Yellow

Też szukałam i szukam ciągle dobrego serwa i ciągle wracam na Senthię. Bardzo dopracowany serw, szkoda, że ma tak mało graczy

wfca.png

Opublikowano

Jutro o 15 start i ciężko bylo to odrazu napisać a nie wszyscy musieli czekać na forum i teraz wiem co mam robić jutro wpadne zobaczyć czy coś z tego wyjdzie pozdrawiam i dobranoc wszystkim.

Nick: 3MajGarde

Gildia: DieForHonoR

Opublikowano

Zaiście, strona nie działa..

Baza leży to jak Ci będzie strona działać? - Wy też pomyślcie głową to nie dacie się nabrać na oszustwa. Spędziłem 15 min na zapoznanie się z Clientem i ten serwer nie ma szans na start w tym miesiącu. Pełno błędów w składni clienta, Pliki się powielają poprzez zastosowanie plików typu "Patch". Client nie wytrzyma żadnego większego obciążenia grafiki zwłaszcza z moją pętlą po zastosowaniu moich plików. Tego Clienta trzeba naprawić, a na to nawet ja potrzebowałbym ok miesiąc czasu - wolałbym zrobić go od nowa.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...