Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie możecie zrobić takiej strony z reje jak mają hamaki/no hamak ?

Chociaż jako tymczasową aby ludzie mogli pograć.

A wy w spokoju ogarniecie te DDOSY.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Dlaczego odnowa mam się rejestrować co wy robicie dzieci był start i teraz odnowa reje ??? NIE BĘDĘ GRAŁ TU

Idioto zrobili tak bo nie byly rowne szanse i nie kazdy zrobil sobie konto tylko pare osob idioto..

Opublikowano

Ja pierdole co to ma być na stronke nie można wejsc i widać jaki serwer od godziny na stronke wbic nie można wiidać że administracja sobie robi jaja całkowicie z ludzi co czekają żeby w spokoju sobie pograć

Opublikowano

Nara ja ide na innego serwa NQ WSZYSTKIM I radze wam nie czekać bo to do sylwestra się może wydłużyć start tego serwera nie czekajcie jak nie powiem kto tylko znajdzie sobie fajnego serwa nawet EU GE albo hamachi ale i tak będą lepsze od tego co tu sie tworzy więc jaka wasza wola czy wolicie tracić czas na forum i czekać jak administracja ruszy dupe i zacznie coś robić czy wolicie sobie pograć na serwie który jest sprawdzony działa poprawnie nie ma lagów oraz jest ogarnięta administracja wasza wola ja żegnam

Opublikowano

http://www.multiupload.nl/WNCFQR4F57

https://www.virustotal.com/file/e2f43b80a2d686fa78146baea8d2db4f94ae2b7811585eba034adb58c9ed33c4/analysis/1355072878/

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Nara ja ide na innego serwa NQ WSZYSTKIM I radze wam nie czekać bo to do sylwestra się może wydłużyć start tego serwera nie czekajcie jak nie powiem kto tylko znajdzie sobie fajnego serwa nawet EU GE albo hamachi ale i tak będą lepsze od tego co tu sie tworzy więc jaka wasza wola czy wolicie tracić czas na forum i czekać jak administracja ruszy dupe i zacznie coś robić czy wolicie sobie pograć na serwie który jest sprawdzony działa poprawnie nie ma lagów oraz jest ogarnięta administracja wasza wola ja żegnam

Nie bd płakać ! Piona ; )

90723235498125302866.png  

Opublikowano

Serwer zajebiscie sie prezentuje... ale blagam te zbroje (pierwsze,męskie) wyglądają jak pedalskie códo zmieńcie to -,-

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...