Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PAWCIO jest GM!!! Mówił sam więc teraz się wykręca, żeby spamu nie było u niego. Wszelkie pytania co do serwera oraz startu do niego na TS3 IP: 178.19.107.194:9991 nick "PAWCIO"

Opublikowano

to po chu* launcher ; p a clienta nie bd zassysał bo widać ze to samo co Emperius 2 tyg teemu ;x

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Pawcio nie jest Gm serwera są tylko 3 osoby w teamie Sivler,Smoku i ja Serwer On około 16-17 nie odpowiadam na gg ani na pw kiedy start itp wszystko zostało wyjaśnione pzdr.

sygna.png

Opublikowano

PAWCIO to gm sam mi mowil na tsie przed chwila ! ze server rusza wlazic na tsa on klamie T__T

PAWCIO jest GM!!! Mówił sam więc teraz się wykręca, żeby spamu nie było u niego. Wszelkie pytania co do serwera oraz startu do niego na TS3 IP: 178.19.107.194:9991 nick "PAWCIO"

Skoro pisze ze nie jestem GM to znaczy ze nie jestem, nie ma mnie w teamie Extrica i nie będę , skład Teamu macie na 1 str. w prezentacji i bardzo was prosze nie zawracajcie mi glowy tym serwerem.

Opublikowano

1. Czemu stronka nie działa ?

2. Kiedy start ?

3. Jak ten serwer mógł upaść ? tznc że to drugie wydanie tego serwera czy jak ?

4. Kiedy Admin da info odnośnie serwera ?

5. Serwer ciekawy ale mogły być wszystkie potrzebne informacje .

Opublikowano

PAWCIO zaklada konta recznie ! ja juz expie wlazic na tsa i gadac z nim zalozy wam TS3 IP: 178.19.107.194:9991

Wiesz co wypchaj się z tymi swoimi kontami złodzieju serwer jest off-line dla twojej wiadomości...

Nick: 3MajGarde

Gildia: DieForHonoR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...