Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER OFF

ON OKOLO 16-17 !!!!!

CO DO SERWERA W TEAMIE SA 3 OSOBY

JA,SMOKU I SILVER I TYLKO OD NAS SA PRAWDZIWE INFORMACJE DOTYCZACE SERWERA ! AMEN

sygna.png

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pawcio nie jest Gm serwera są tylko 3 osoby w teamie Sivler,Smoku i ja Serwer On około 16-17 nie odpowiadam na gg ani na pw kiedy start itp wszystko zostało wyjaśnione pzdr.

Wiesz nie wieże ci już zapewniacie i zapewniacie i tak pada więc jak włączycie to i tak was ktoś z ddosuje a jak nie to ja to zrobię ;]

E9mwj60.png

Opublikowano

@up klamie ! PAWCIO tez jest w teamie

Koleś jak wszyscy Ci mówią łącznie ze mną że mnie nie ma w Teamie to o co Ci chodzi? Zgodnie z wcześniejszymi informacjami serwer jest OFF i prawdopodobnie będzie koło 17.

Opublikowano

Dobrze się gra ? Chodzi mi o to czy nie ma ataków . Napiszcie bo nwm czy ściągac .

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem ? Chętnie bym zagrał, ale nie mam zamiaru czytać 15 stron spamu .... : D

Start koło godziny 17 , strona zostanie też włączona przed startem z 20 min , ogólnie admin ogarnia wszystko .

Opublikowano

Co wy pier ja też już expie ostro ninja archerem...

d5xdl82v58d8_t.jpg

Robię grafiki ! Więcej na moim profilu !

Gadu-Gadu: 11891425

Dowiedz się więcej wchodząc na "O mnie"

Opublikowano

jezeli wrocili o 15 ze szkoly/pracy to 35 min dla siebie. Robienie serwera i strony 2-3h czyli o 17-18 start. Ok, ale co dalej? Kazdy serwer w czasie startu ma bugi, trzeba je naprawic wiec serwer zostanie zamkniety o 20-21. do 23-24robota przy serwie. O 15 powrot z pracy/szkoly i czas na dalsza czesc 2-3 H wiec start bez bugow, bez ksucia przez dzieci o 16-17

Opublikowano

Byłem tu wczoraj i widzę, że do tej pory nic, ale co zabawniejsze pisali wczoraj, że start dziś o 15 tera piszą, że nikt takiej info. nie podawał ze o 15 start będzie, a piszą że start o 16. Jest 16.01 i okazuję się ze start jest o 17 ^^ Bravo ! ;D

Opublikowano

SERWER OFF

ON OKOLO 16-17 !!!!!

CO DO SERWERA W TEAMIE SA 3 OSOBY

JA,SMOKU I SILVER I TYLKO OD NAS SA PRAWDZIWE INFORMACJE DOTYCZACE SERWERA ! AMEN

Hehe ^^ no mam nadzieję, że w końcu wystartuje !

Opublikowano

Wbiłem tutaj pierwszy raz i powiedzcie mi co z serwem. Startuje?? Jakis download?

O 17 start uruchomienei strony ok. 20 minut orzed startem

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...