Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 75

Huhu^^ a było ponad 200...

Jest godzina 22:43 większość ludzi która ma wcześniej do szkoły/pracy już śpi .....ponieważ chcą się wyspać a nie czekac na serwer metin2

SERWER WYSTARTUJE JUTRO PONIEWAŻ DZIŚ PRZEZ ATAKI D'DOS SERWER SIE ROZWALIŁ ALE JUTRO BĘDZIE PONIEWAŻ MUSZĄ WGRAĆ NOWE MYSQL

Opublikowano

Niby ma jutro byc start o 16 ... zarejestrowałem sie bylem w top 10 a tu nagle restart kont nie wiadomo dlaczego i od tej pory serwer off

Opublikowano

powiem jedno ze w chuja nas robia po co sie spiesza z tym startem jak mozna all na spokojnie zrobic i wystartowac np:we wtorek albo jeszcze puzniej a nie jakas chujnie daja

to jest moje zdanie a kazdy mysli jak chce

Opublikowano

powiem jedno ze w chuja nas robia po co sie spiesza z tym startem jak mozna all na spokojnie zrobic i wystartowac np:we wtorek albo jeszcze puzniej a nie jakas chujnie daja

to jest moje zdanie a kazdy mysli jak chce

Zgadzam się z Tobą, masz rację, zamiast od razu robić start etc. Niech wszystko zrobią, ładnie, pięknie i włączą. Ale mogliby nas oczywiście powiadomić kiedy, o której start.

Opublikowano

powinni napisac kiedy naprawde start jesli sa tak ogarnieci jak kilka osob pisalo zobaczymy ja szukam priwa ktory dziala teraz bo mam nocke i nie mam co robic:)

szukam priv easy jak ktos ma cos ciekawego to napiszcie

Opublikowano

Powiem tylko tyle... Szkoda waszego Spamu Server wystartuje jutro w godzinach Poludniowych.. Takie info dostałem

I nie spamcie skąd to wiem? , poprostu wiem.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Sprawa wygląda tak

1. Nie było żadnych ataków ddos . Poprostu smoku dodawał rzeczy i reebotował server co chwilę jak wiadomo server sie reebotuje co 5 min nie częściej.

2.Smoku przez te reebotowanie zepsuł całe msql i sie przyznał że to jego wina

3.Sliver nie odszedł z teamu lecz po starcie gdzieś znikł , (A tylko on miał dostęp do msql)

4.Sliver Podobno jest pod władzą jakiejś Karoliny która ma totalnie wyjebane na server

5.Podsumowójąc kiedy wróci sliver i spotka sie ze smokiem poprostu naprawią server . Wystarczy tylko msql przeinstalować do czego smoku nie ma dostępu

6. Server najprawdopodniej ruszy dziś

7. Teraz pytanko odemnie jest jakiś Ts tego servera na teraz działąjący?

CR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...