Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ktoś ten obrazek musiał zrobić, byś mógł zobaczyć co jest na serwie, czyż nie?

Wypierdalaj z tego tematu z tą twoją kurwa jebaną czcionką idz sobie pisać w grafice a nie w metinie ty durniu . elo!

CR.png

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnij sie bo to że ztyrasz mnie na MPC to nic ci to nie da więc wypierdalaj to napisz do znajomych lub rodziców a nie do mnie.

Od moich rodzicow to Ty sie odpierdol.

Gdzie ja kazalem Ci wypierdalac??

Opublikowano

Teraz do wszystkich co czytają ten temat, bo mnie wkurwiacie !

Jeżeli Poetka zrobiła tą grafikę i ma na to dowody to na prawo powołać złodzieja do sądu. Złodziej będzie bulił na 100% bo nie ma nic na obronę.

I nie pierdolcie nie potrzebnie, że nie może tak zrobić, bo może, a po co ? Po to, że włożyła swój trud w jakąś pracę...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

zachowujecie się jak 2-letnie dzieci kłucą się i wyżywają ale forum nie jest od tych spraw tylko PW! macie coś do siebie jeśli tak to załatwcie to na PW!

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Jakos w prezentacji anreli nie widze zadnej podobnej grafiki do tej prezentacji wiec skonczcie juz o tym pier*olic i wlaczajcie ku*wa serwer.

Opublikowano

91.234.146.29:9995 oficjalny TS servera lecz tylko 22 sloty więc trudno się wbic.

Przypominam że server ma problemy z odpaleniem ch jest duża szansa że dzisiaj wystartuje.

CR.png

Opublikowano

Ja pierdole od 3 dni to samo piedolenie ze bendzie w piatek mial byc nie kurwa bendzie jutro w sobote to samo i dzis to samo skonczy sie na tym ze chuja im z tego serwa wyjdzie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...