Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hymm żałosne peleryny nie działają to po 1 po 2 nie można zmienić kamery bo myszką nie da się obracać kamery po 3 nagle pisze mi jak mnie wylogowało,że nie poprawne hasło...yyy pozdro

po 1 można zmieniac kamera bo ja zmieniam po 2 pelerynki działaja po 3 jak cie wylogowało to juz było off a jak masz off to zawsze pisze ze masz albo złe hasło albo błąd połączenia
Opublikowano

Zrozumcie to... Są ataki na serwer i stronkę ;] Ja sobie dam spokój, zasysam clienta i wbiję o 19:00 jak już wszystko będzie ładnie śmigać.

Co do błędów wywalania,konia,p.tp,pelerynki ... Ściągnijcie clienta....

Wyżej dałem link do sh ;]

Opublikowano

Ku*wa ale ja mam pecha. Chyba w tym roku juz sobie w metka nie pogram. Na azmalu chcialem grac - bach, padl i przelozony na 21.12, tinesha to samo, i ten sku*wiel tez cos nie chce dzialac.

Opublikowano

Na tym cliencie z bety można grać ?? nie trzeba rzadnego launchera ?? Proszę o odpowiedź ;p

Mam cały czas "błąd łaczenia się z serwerem" tylko ja mam to ? czy inny też to mają ??

Opublikowano

słabo podrobione napisy do prezentacji.

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Opublikowano

Dlaczego odnowa mam się rejestrować co wy robicie dzieci był start i teraz odnowa reje ??? NIE BĘDĘ GRAŁ TU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...