Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie wystartowal a juz 8 STRON !!!

ZAPRASZAM

Do Krolestwa :

SHINSOO

Do Gildii :

TerrorSquad

Opublikowano

Wulfgar, nie pier*ol żebyśmy czekali spokojnie, bo pisałeś, że o 16:15 jest start, nie czaruj nawet, że Sivler właśnie wbił, my to mamy w dupie, jak powiedziałeś niech tak będzie.

Opublikowano

Wszystko się zjebało, SivleR Przyszedł i burdel jest. Hammer nie wiem co odpierdala więc nie wiem czy Ten start będzie Miał być ale Hammer , coś nie Ogarnia Smoku..

sygnatura2u.png

Opublikowano

co za gowniany hosting , client sie pobiera jak by nie chciał , do jutra moze sie uda..

Wrzucają właśnie na lepszy, nowy hosting ;]

Opublikowano

Jeżeli napisał że start o 17 to tak będzie, od razu wszyscy płaczą że niewypał... Zanim coś napiszecie przeczytajcie wszystko ;]

Opublikowano

ja mam clienta za 17min ale to nie ważne. Już to widze jak strona będzie obciążona jak od razu o tam 17 czy 19 wbiją od razu wszyscy żeby sie zarejestrować

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Wulfgar, nie pier*ol żebyśmy czekali spokojnie, bo pisałeś, że o 16:15 jest start, nie czaruj nawet, że Sivler właśnie wbił, my to mamy w dupie, jak powiedziałeś niech tak będzie.

Chłopcze, poczytaj wcześniejsze posty co pisał Wulfgar. Napisał wyraźnie, że start może się przedłużyć do godziny 18.00, więc czekaj spokojnie.

605104Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

pierdolony serwer pierwsze do 12 potem 15 potem ze o 18 max teraz 19 ... potem bendzie ze wogule nie wystartuje heh HA to pojeb itp... banuje za nick taki jak "doktorek" ;p powod:nick heh... popierdoleni psychicznie chora administracja ................................... bugi pewnie usuwaja bo z miliony sa tam ich pliki immortal letko zedytowane takich dzieci nie widzialem bo kurwa nie było żeby 2 latek przed kompem siedzial kurwa ja pierdole zjebany serwer jak cholera jebanego ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...