Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś podać linka do clienta ??

masz na stronce download do clienta na multiupload jak ci się uda to możesz bezpośrednio z multiupload a jak nie to z deposid ale to wtedy muli w kit

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SORKA SERW NIE WYPALI, SMOKU DAŁ MI BANA NIE WIEM ZA CO NIE OGARNĄŁ I TYLE TO TRUDNO SIĘ MÓWI SORKA. SMOKU NAS WYCHUJAŁ.

]

Japierdole...

Opublikowano

Nie mam zamiaru przepływać przez 9 stron płaczu że jeszcze serwer nie działa. Więc proszę o konkretne info kiedy reje otwarta i o której start.

2sbu2dv.png

Opublikowano

A jeśli macie pisać bezsensowne posty typu "Co, nie wy3macie tych paru minut?!" to lepiej w ogóle nie piszcie, oni co chwile zmieniają godziny/dnie startu, czekam już tyle na ten serwer, że mnie kur*ica bierze.

Opublikowano

SORKA SERW NIE WYPALI, SMOKU DAŁ MI BANA NIE WIEM ZA CO NIE OGARNĄŁ I TYLE TO TRUDNO SIĘ MÓWI SORKA. SMOKU NAS WYCHUJAŁ.

jak ci dał bana jak serw off ? chcesz tylko odciągnąć ludzi od serwa

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

pierdolony serwer pierwsze do 12 potem 15 potem ze o 18 max teraz 19 ... potem bendzie ze wogule nie wystartuje heh HA to pojeb itp... banuje za nick taki jak "doktorek" ;p powod:nick heh... popierdoleni psychicznie chora administracja ................................... bugi pewnie usuwaja bo z miliony sa tam ich pliki immortal letko zedytowane takich dzieci nie widzialem bo kurwa nie było żeby 2 latek przed kompem siedzial kurwa ja pierdole zjebany serwer jak cholera jebanego ...

Weż idz i sprawdz czy cię w domu niema !!! i nie pisz bzdur bo jesteś dzieckiem 8 letnim to widać po twoim beznadziejnym zachowaniu ,
Opublikowano

Hahaha, Wulfgar, bo z Ciebie taki admin jest, co robi ludziom wode z mózgu, wcale się nie dziwię, że Cię z teamu wypierdo*ił.

Opublikowano

NO DAŁ BANA NA TS I WYJEBAŁ ALL. PO PROSTU SIVLER PRZYSZEDŁ I NIC NIE WIEDZIAŁ I WYJEBAŁ ALL WIĘC SERWA NIE BĘDZIE.. SORKA

Weź ogarnij... To czyj to serwer w końcu ?

Opublikowano

pierdolony serwer pierwsze do 12 potem 15 potem ze o 18 max teraz 19 ... potem bendzie ze wogule nie wystartuje heh HA to pojeb itp... banuje za nick taki jak "doktorek" ;p powod:nick heh... popierdoleni psychicznie chora administracja ................................... bugi pewnie usuwaja bo z miliony sa tam ich pliki immortal letko zedytowane takich dzieci nie widzialem bo kurwa nie było żeby 2 latek przed kompem siedzial kurwa ja pierdole zjebany serwer jak cholera jebanego ...

''bendzie wogule'' ort się kłania
Opublikowano

NO DAŁ BANA NA TS I WYJEBAŁ ALL. PO PROSTU SIVLER PRZYSZEDŁ I NIC NIE WIEDZIAŁ I WYJEBAŁ ALL WIĘC SERWA NIE BĘDZIE.. SORKA

powiem tak: naucz się trochę kultury człowieku i z kulturą byś napisał że serwer nie wypali tyle ode mnie

Opublikowano

hah to teraz widać jak przekladacie godzine startu !!! to świadczy o was i jakimi dziecmi jestecie za przeproszeniem ..Wgl tego nie ogarniacie .

Wszyscy zaraz będą mieli wyjebane na tego serva !!

Pomocnik
Opublikowano

Kurwa zawsze zapowiada sie fajnie a chujnie odpierdalaja, sory za słowa ale to wkurwia.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...