Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie Ruszy ja go nie robiłem Byłem Tylko GM.. I od Prezki przyszedł SivleR nie nie wiedział i każdego wywalił... Może kiedyś serw ruszy nie wiem , ja w to nie wnikam nie wiem po co prezke robiłem Siemaa

sygnatura2u.png

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bla.bla,bla Większego spamu nie widziałem . Start nie wiadomo raczej 17-18. Strona reje 30 min przed otwarciem. W teamie są 3 osoby ,nie ma forum wiec jakies inne forum to nie nasze

sygna.png

Pomocnik
Opublikowano

Wiem czemu on cie wyjebal WUlfgar wykorzystali Cie zebys zrobil prezke za GMa, ty zrobiles prezke bo jestes tak naiwny ze za zwykla prezke myslales ze dadza Ci GM, ty zrobiles im prezke a oni Cie wyjebali, proste.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

ten cały wulfgar pisze ze serwera nie będzie bo go z teamu wywalili bynajmniej tak mi się wydaje

Opublikowano

Serwer nie Ruszy ja go nie robiłem Byłem Tylko GM.. I od Prezki przyszedł SivleR nie nie wiedział i każdego wywalił... Może kiedyś serw ruszy nie wiem , ja w to nie wnikam nie wiem po co prezke robiłem Siemaa

po co ludzi w chuja robisz że Ci nie chcieli admina dać to musisz każdego okłamywać

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Nie będzie Serwa zobaczycie Galerianki Wytłumacz się CZEMU NIE DAŁEŚ MI GM? I NIE ODPISUJESZ? I BAN NA TS?

spierdalaj żłobie i nie oszukuj ludzi

Zbieram +

packiecopy.png

Pomocnik
Opublikowano

Galerianki. Za co dostałem ban na TS? I OBIECYWAŁEŚ GM I WYJEBAŁEŚ MNIE CO?

WUlfgar ty naprawde myslales ze za prezke dostaniesz GMa, chyba Cie pojebalo, jeszcze zahcowujesz sie jak dzieciaczek ;d

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

TO ZOBACZYCIE DO 17:15 NIE BĘDZIE TO KŁAMIE PROSTE.. CZEKAJCIE SE NA MARNE..

Człowieku ogarnij, to, że cie za przeproszeniem wydymali i nie dostałeś GM'a za prezkę to nie nasza wina, idź wypłakiwać się gdzieś indziej i nie spamuj w temacie.

2vtoz2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...