Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie serwera dostrzegam pewną niejasność. Beta jest już a oficjal o 16-19? Czy to beta o 16-19 się zaczyna? Prosze o odp.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Zróbcie normalna prezke bo z tej nie wynika nic,kompletnie nic nie wiadomo o serwerze a sciagac nie wiadomo co to trochę lipa...;/

Opublikowano

Klient się wrzuca. Dziś start 15-16 Robimy SS Do prezentacji spokojnie.

pomyślcie trochę o innych !!!

wrzućcie może jakiegoś lauchera czy coś bo nie wszyscy mają dobrego neta !!!

Opublikowano

Wulfgar98 nie uważasz ,ze jakby był launcher to bybyłó sporo osob na starcie ?? nie każdy ma dobre łaczę .więc zrobienie launchera zajmnie wam max 10 min ,, Nie jest cięzko wrzucić pliki :

root.eix root.epk locale.epk locale.eix icon.epk icon.eix itp .. nie bd tu wypisywał tego ,bo każdy umie zrobic launchera . A tak a propo ktoś z graczy byłby chętny do zrobienia launchera ?? chyba niechcecie ,żeby grało tutaj 100 -150 osób ,,, \Daje sporo lików.

Opublikowano

Kurde mamy zapiernicz, Robienie SS do prezki Restarty zrobimy Launchera pomyślimy jeszcze na razie sciągąć klienta Kto ma klienta niech, wrzuci na inny hosting wynagrodzimy SM, Mi po 700 KB sciąga klienta.

sygnatura2u.png

Opublikowano

najgorszy serwer na jakim grałem administracja nie ogarnia rozdaja itemy z navi wgl serwer nie ogar i tyle

Opublikowano

Wu;fgar98 do testów? czyli ty napierdzielanie każdego do okola w m1 nazywasz testami?I co to w ogóle ma znaczyć ze jak zrobi lauchera to dostanie sm może daj mu od razu eq z navi

Opublikowano

Kolego, za te swoje " fejki " powinieneś już dostać bana. Nie kopiuj, nie pisz bzdur, bo wszyscy wiemy jak każda Twoja " prezentacja " się kończyła. Wyjdź i nie udawaj kogoś kim chciałbyś być.

Opublikowano

najgorszy serwer na jakim grałem administracja nie ogarnia rozdaja itemy z navi wgl serwer nie ogar i tyle

Jpd stary ogarnij sie .

Nikt nic nie dawał i to w logach jest a tak wgl kazdy moze sobie tak pisac daj dowody a nie lej wode bo nikt nic nikomu nie dawał .

Opublikowano

Jpd stary ogarnij sie .

Nikt nic nie dawał i to w logach jest a tak wgl kazdy moze sobie tak pisac daj dowody a nie lej wode bo nikt nic nikomu nie dawał .

pozatym jak navi ?? jak to byłą beta ,chyba każdy GM GA daje itemy graczom itp ,żeby przetestowali serwer i wykrywali bugi .
Opublikowano

Powiadasz, że grałeś, a tam są 2 osoby? (Zapewne jedna, Gm i 2 konto GM). Eq z navi, ciekawe komu tam dał, jak nikogo tam nie ma. Po 3 widać, że jesteś jakimś niedorozwiniętym czymś bądź konkurencją. Gz.

@top, czekamy na prezke.

Opublikowano

Masz na to jakieś dowody?

vad2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...