Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer rewelacyjny. Prezentacja bardzo ładna. Myślę, że na serwer zagoszczę, bo jest wart uwagi.

Zważając na liczbę graczy przeglądających temat (ok.204) to serwer ma szanse wybić się i być jednym z lepszych.

Administracji nie znam, lecz myślę, że będzie to serwer idealny i spełni oczekiwania graczy.

Jedne co mnie ciekawi to zbroje dla ninjy którzy mają '' pourywane '' głowy. Jest to bug tak jak na modzie, że nie widać czasami głów, czy coś ze screenem?

Życzę powodzenia z drugim startem i stabilności!

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Opublikowano

Poprawiamy handlarzy SS broni Jeszcze zostało.

poprawcie ss jeszcze hełmów i bizu ponieważ brakuje hełmu na 41 dla woja w shopie Pozdrawiam Ziomal

Opublikowano

Kto poda ip TS?

91.234.146.29:9995 cały czas full ;/

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brak broni a To byl atut tego serwera do tego nic nie jest jasne... Rejestracja miala byc o 15.30 dalej nie ma serwer mial do 16 wystartowac a tutaj widze ze nic z Tego nie bedzie.. Określ sie dokladnie o której serwer bedzie on i Tyle..

Opublikowano

powiedz mi czy tak trudno jest kur looknąc na prezentacje tam jest i klient i launcher

Gdzie w linkach Luncher forum skan i strona masz LINK DO CLIENTA TUMANIE

Opublikowano

Reje miało być 15.45 a Start 16.15 na start czekam niecierpliwie a na reje czekać to idzie zwariować ale i tak zagram na serwie

Opublikowano

Brak broni a To byl atut tego serwera do tego nic nie jest jasne... Rejestracja miala byc o 15.30 dalej nie ma serwer mial do 16 wystartowac a tutaj widze ze nic z Tego nie bedzie.. Określ sie dokladnie o której serwer bedzie on i Tyle..

w poprzednich postach napisal ze start o 17

Gdzie w linkach Luncher forum skan i strona masz LINK DO CLIENTA TUMANIE

no własnie strona strona tumanie na stronie jest

Opublikowano

Tobie to duzo do szczescia nie potrzeba nawet broni nie ma w prezce..

A co kur... Ci dadzą te bronie w prezentacji ?? Myślisz że to co jest w prezentacji to jest wszystko co na serwerze ?? Czy może myślisz że serwer będzie odpalał się z prezentacji i będzie na nim tylko to co w niej jest ?

Opublikowano

mam takie małe sprostowanie dlaczego niema w shopie hełmu na woja na 41 lvl a na ine klasy sa zato nie ma na ine klasy helmu na 21 lvl poza ninja i wojem jak widac na ss na prezce postarajcie sie to zmienic pozdrawiam!

Opublikowano

NOOOOOOOOOOOOOOO LIFEEEEEEEEEEEEEEE, jak będzie to będzie start . macie w prezce pomiędzy 15-17, więc zamknąc dupy i czekać . Albo spier** z tego serwa i wyjdzcie na dwór z psem.

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co kur... Ci dadzą te bronie w prezentacji ?? Myślisz że to co jest w prezentacji to jest wszystko co na serwerze ?? Czy może myślisz że serwer będzie odpalał się z prezentacji i będzie na nim tylko to co w niej jest ?

chodzilo mi o to ze napisales prezka 10/10 a duzo jej brakuje do tego
Opublikowano

NOOOOOOOOOOOOOOO LIFEEEEEEEEEEEEEEE, jak będzie to będzie start . macie w prezce pomiędzy 15-17, więc zamknąc dupy i czekać . Albo spier** z tego serwa i wyjdzcie na dwór z psem.

właśnie z tego co widzę to ty jesteś no life siedzisz tu i siedzisz i piszesz tak bo chcesz być w topce :> (Tak tylko zgaduje) btw ogarnij się nic ci to nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...