Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric[Dedyk]

Wulfgar98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce nic mówić ale co ma prezentacja do serwera?

Odpalcie serwer i w międzyczasie uzupełnicie prezentacje, wszyscy będą zadowoleni.

2vtoz2w.jpg

Budowniczy
Opublikowano

nic nie odrzuca graczy jak odkładanie startu pamietam na azmal nie zapowiadało się wiele graczy

serw ruszył równiutko i 600 on line

Opublikowano

hmm ten launcher coś mi nie działa. ;f kto da clienta ? bo nie wiem czy tego z bety się opłaca pobierać proszę o odpowiedź od GM

Opublikowano

hmm ten launcher coś mi nie działa. ;f kto da clienta ? bo nie wiem czy tego z bety się opłaca pobierać proszę o odpowiedź od GM

Launcher to sami sobie zrobiliscie .

Ja mówiłem ze odemnie launchera na serwer nie bedzie . Klient z bety moze byc i wrzucimy klienta na inny hosting .

Opublikowano

Launcher jest mojej roboty ,który działa w 100% i nie wińcie teamu o to że laucher nie dziala ..bo to oni go nie robili ,,TO na tyle.

Opublikowano

Jak wam nie dziala launcher to wezcie same pliki root, locale i ikone startowa i zobaczcie czy bd dzialac ;P

@edit

A dolicz jeszcze to ze pewnie ddos bd lecial..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

DODAJCIE STYLOWA FRYZURA DREDY KAPELUSZE U TRENEROW , DODAJCIE 6 SKILL, USUNCIE ABS I SILNY PRZECIWKO W 6/7 !!

Boze nie bedzie 6 skilla i nie ma abs i silnych w 6.7 bonie

Opublikowano

Dajcie rejestracje przynajmniej 10 minut przed startem, bo jak wszyscy na raz beda sie rejestrowac to strone bloknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...