Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MariuszS, ma sens ale na privie :0 aktualnie z 12 serwerów gdzie wszystkie full (50 graczy) w ogole inna gra jak ludzie ESP nie maja . Admini rozdaja keye + nie na kazdym ale prezwaznie jakiś dev jest na serwie :> i na shoutboxie admin. Hax = ban :] a na aktywacje konta czeka sie z dobre 2-3 dni, (Zeby wejsc na apteke nie jest Ci potrzeby ,,hax" -_- bynajmniej na ta w smallvill)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest porabane, sytuacja jest taka - na pirackiej wersji gry(darmowej) nie ma hackow, jak jakies powstają to banik. Na aktywacje konta trzeba czekac 2-3 dni i cziterzy nie maja tak latwo. A na platnej wersji jest pelno hakerow, jest za duzo serwerow zeby na kazdym siedzial admin i maja antihacka do dupy czyli plac i placz ze sami cziterzy, albo nie plac i graj wsrod nie cziterow.

P A R A N O J A

Opublikowano

Ludzie po co piszecie tutaj i wylewacie swój płacz?

Każdy kto kupił grę jest pokrzywdzony, z tym się zgadzam..

Jeśli macie tu pisać takie posty to odradzam, po pierwsze nie jest to na temat... Bo dotyczy on opinii hacka.

Skoro macie jakieś problemy i zastrzeżenia do gry to zapraszam na oficjale forum The War Z, i tam możecie płakać i pisać o tym do bólu!

My gówno zrobimy... a wy nabijacie sobie posty.. Koniec z tym każdy kto napisze jeszcze jeden post typu: "Życzę wam wszystkim bana, niszczycie grę" poleci "Zgłoś"

A swoją drogą 10% użytkowników na MPCforum, powinna dostać perma, za takie pisanie typu

Niszczycie grę, życzę wam bana

Czy administracja lub ludzie którzy mają tu odpowiednie rangi, robią sobie coś z tego? Czy totalna wyjebka?

Nie rozumiem, i tu widać jest jak w naszym kochanym polskim kraju.. [bez komentarza].

41165611173084768801.png

Opublikowano

Jeśli macie tu pisać takie posty to odradzam, po pierwsze nie jest to na temat... Bo dotyczy on opinii hacka.

Skoro macie jakieś problemy i zastrzeżenia do gry to zapraszam na oficjale forum The War Z, i tam możecie płakać i pisać o tym do bólu!

My gówno zrobimy... a wy nabijacie sobie posty.. Koniec z tym każdy kto napisze jeszcze jeden post typu: "Życzę wam wszystkim bana, niszczycie grę" poleci "Zgłoś"

A swoją drogą 10% użytkowników na MPCforum, powinna dostać perma, za takie pisanie typu

Czy administracja lub ludzie którzy mają tu odpowiednie rangi, robią sobie coś z tego? Czy totalna wyjebka?

Nie rozumiem, i tu widać jest jak w naszym kochanym polskim kraju.. [bez komentarza].

Słuchaj, bo admin napisał na forum, że jest jakiś antycheat, czy on też ogarnia tego czita?

Witam mam problem z aimbotem wiem jak się korzysta ale jak celuje i daje t to nic ... strzelam i nie dostaje o co kaman powiedzcie co mam zrobić

Aimbota nie używaj, bo źle działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do @UP.

Jest AntyCheat w grze, od 3czy4 patcha został dodany.

"Czy ogarnia tego czita?" skoro ja na nim gram, do po dziś nie dostałem bana hmm chyba ta odpowiedź da Ci do myślenia i uzyskania odpowiedzi na twoje pytanie ;)

41165611173084768801.png

Opublikowano

@up3

Kolego :) mam oryginała :) gra na Hooku i używam go tylko do lokalizacji itemow i graczy którzy mnie zabija :) ( I szczerze powiem ze nie raz jak popatrze przez wallhacka jak się inny gracz zachowuje to 90% tych graczy posiada cheta i nawet widza jaki ruchy wykonuje to porostu jest samoobrona wiec Po co tu spiszecie ze frajerzy używamy cheatów życzycie nam Bana albo coś... w Końcu to forum cheaterów więc proste i logiczne ze tu będą cheaty?)

A jak ktoś chce sobie dobrze wyfarmic to kupić płatnego Cheata i problem z głowy zabija wszystko co sie rusza :)

Opublikowano

Bzdury gadasz z tym że każdy z nas jest pokrzywdzony mam ekipe 4 osobową w Warz na głównej postaci mam 64h gry , i NIGDY ale to NIGDY nie spotkalem sie z cziterem . W każdej grze są i będą cziterzy a dobry czy zły anty hack w niczym nie pomoże. Jeśli kuźwa wam nie pasuje granie bez czitów to nie grajcie albo je ściągnijcie i przestańcie się tu żalić. Gra jest tania - nie zapłaciłem za nią nawet 60 zł . Za tą cenę gra (mod,dodatek- bez znaczenia) jest bardzo fajna i wciągająca, gra się bardzo przyjemnie. Nie ma co wieszać psów na twórcach gry bo NIE JEST TO PEŁNA WERSJA GRY!

Opublikowano

reevo to widać lazisz po jakims zadupiu :O

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Zdziwiłem sie dzisiaj, bo gram na hacksach i w pewnym momencie dwóch gosci napisało żebym grał fair, spytałem "what?" a koleś do mnie że "is the mode as reported hackers" czyli widocznie istnieje program dostępny dla graczy, który wykrywa hackerów, a co za tym idzie można ich łatwo zgłaszać. Troche sie przestraszyłem, bo czytałem że znowu banują, także pożyjemy zobaczymy :)

Opublikowano

Szewa, predzej tez mieli :D i widzieli ze patrzysz sie na nich celujesz etc. + widzieli nick.

Opublikowano

Ja nie ogarniam tego forum skoro pisze wyraźnie że nie popierają piractwa dlaczego to forum popiera cheaterów ?? tylko nie mówcie że tak nie ma... jak ktoś napisze że ma problem z odpaleniem lewej gry to zaraz temat kosz i ban albo warn i za cheaty powinno być to samo :P

Opublikowano

Ja nie ogarniam tego forum skoro pisze wyraźnie że nie popierają piractwa dlaczego to forum popiera cheaterów ?? tylko nie mówcie że tak nie ma... jak ktoś napisze że ma problem z odpaleniem lewej gry to zaraz temat kosz i ban albo warn i za cheaty powinno być to samo :P

"MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online"

Ludzie są naprawde ślepi?

A odnośnie banów o ile dobrze pamiętam, słyszałem, że permy lecą tylko za wykrycie przez antycheata, a jeżeli ktoś zgłosi, mogą dać na 2-3 dni bo nie mają konkretnych podstaw do perma.

skrillexh.png
Opublikowano

Właściwie to, ten Anty-Cheat to kolejne gówno proste do ominięcia więc naprawde nie umiecie czitowac jeśli was banują gram od pre-order i żadnego bana ;D

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...