Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tylko jedna opcja?Na wykrywanie graczy i pod swietlanie zombie i itemow.Nawet przez sciany nie widac :P da sie cos jeszcze wlaczyc?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ...? Nie wiem czego Ty oczekujesz... to są wszystkie opcje najpotrzebniejsze do gry które tak bardzo nie psują gry innym a nie hacki typu niewidzialność czy coś ...

Ps. Wielkie bóg zapłać za aktualizowanie ++++

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

hej mam problem a mianowicie robie wszystko tak jak w instrukcji i w grze nie ma różnicy tzn. tak jak by wgl cheat nie działał

i jak uruchamiam przez injector to wchodzi mi na strone. Pomocy

jak właczyć ustawienia bo num'lockiem sie nie da nic próbowałem ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie jest ten sam Cheat co wcześniej... a cheata włącza się klawiaturą numeryczną pod numerem 7(Home)

Do autora: Czy nie ma tego chaeta co był wcześniej bo ten co był wczesniej był o niebo lepszy od tego :)

Albo przynajmniej żeby była opcja w której widać gdzie leżą bronie które są w pobliżu bo na tym najbardziej mi zależy.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

To nie jest ten sam Cheat co wcześniej... a cheata włącza się klawiaturą numeryczną pod numerem 7(Home)

Do autora: Czy nie ma tego chaeta co był wcześniej bo ten co był wczesniej był o niebo lepszy od tego :)

Albo przynajmniej żeby była opcja w której widać gdzie leżą bronie które są w pobliżu bo na tym najbardziej mi zależy.

Niestety na dzień dzisiejszy aktualizacji wcześniejszy hook nie będzie dostępny jest w nim wiele do poprawy. Prawdopodobnie będzie aktualizacja jednak mamy mały problem, ponieważ plik jest odrzucany lub po prostu nie działa i staramy się to rozwiązać.

Takie pytanko ... Wszystko działa na Emulatorze ... Ale serwerów teraz mi nie wykrywa .. Wie ktoś jak to naprawić ?

@EDIT

Dobra jeżeli ktoś wie to zapraszam do innego tematu

LINK: http://www.mpcforum....tkich-serwerow/

Jeśli nie wykrywa Ci serwerów, uruchom grę przed wczytaniem hook'a a następnie po wejściu na serwer wczytaj plik .dll / Innego rozwiązana na dzień dzisiejszy nie widzę.

Wszystko działa. Troche widać spadek FPS, ale da się grać.

Spadek FPS'ów był zgłaszany, przy najbliższej aktualizacji będzie to zoptymalizowane. (Piątkowa wersja Hook'a wróci - więcej informacji zostanie podanych później)

DO MODERATORA: Proszę o aktualizację nazwy tematu na: [DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

41165611173084768801.png

Opublikowano

Gdy chcę załadować ddl, Wineject wyświetla mi błąd. Jest to mianowicie ścieżka do ddl - is already injected or loaded into WarZ.exe (PID: 920) pomoże ktoś

Dodaj Screena, całego ekranu z błędem, gdy Ci to wyskakuje.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Nie wiem czemu jest napisane "Detected" skoro gram cały czas od wczoraj odkąd napisałeś, że jest detected i bana nie ma. A na tej stronie właściciela tego Cheata która ładuje się przy injekcie nie ma żadnej zmianki o tym że cheat jest już wykryty... a wręcz przeciwnie użytkownicy piszą oraz autor, że jest wszystko ok. No ale nie wiem mogę się mylić ale moim zdaniem tim0nChams v.1.3 jest cały czas Undetected.

@EDIT

Przepraszam mój błąd patrzyłem na hook 1.6 i pomyliłem linijki ... Zwracam honor :) i sorry za spam

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Kiedy Hook bedzie zaktualizowany i niewykrywalny? I czy w chams jedyna opcja to widzenie przez ściany graczy/zombi i pokazanie dystnasu od nich?

Opublikowano

Nie wiem czemu jest napisane "Detected" skoro gram cały czas od wczoraj odkąd napisałeś, że jest detected i bana nie ma. A na tej stronie właściciela tego Cheata która ładuje się przy injekcie nie ma żadnej zmianki o tym że cheat jest już wykryty... a wręcz przeciwnie użytkownicy piszą oraz autor, że jest wszystko ok. No ale nie wiem mogę się mylić ale moim zdaniem tim0nChams v.1.3 jest cały czas Undetected.

@EDIT

Przepraszam mój błąd patrzyłem na hook 1.6 i pomyliłem linijki ... Zwracam honor :) i sorry za spam

Nic się nie stało. Chams jest w dalszym ciągu "NIEWYKRYTY"

Kiedy Hook bedzie zaktualizowany i niewykrywalny? I czy w chams jedyna opcja to widzenie przez ściany graczy/zombi i pokazanie dystnasu od nich?

WarZ Hook, jest w dalszym Ciągu w postaci "zawieszonej" musimy zmienić całą strukturę, ponieważ od chwili wejścia aktualnego patcha, jest on w 100% wykryty oraz banowany.

Co do Chams'a oczywiście że jest taka opcja, widać że nie grałeś jeszcze na nim, pobierz sprawdź, lub zanim pobierzesz i sprawdzisz, zobacz screena, który jest zamieszczony w pierwszym temacie.

Informacja:

Trwa realizacja Projektu: WarZ Hook & Chams, wkrótce zostanie podana strona gdzie będziecie mogli obserwować status online wykrycia plików, z dokładnością co do 1ms!.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak można być takim kretynem. Bana masz za swoją inteligencję. Inni grali i bana nie mają, no ale cóż zawsze znajdzie się ta czarna owca która nie rozumie prostych poleceń :).

Wiesz co ? Przestan obrazac mnie i innych graczy , bo dobiero co sie zarejestrowales na tym forum a widac , ze Ci sloma z butow wystaje :-) Sam jestes kre... , bo nie aktualizujesz swojego tematu na biezaco a ludzie wylapuja bany. Ale jak napisalem , 15 $ , to nie majatek :-) , tylko szkoda, ze przez Ciebie inni traca kase :-S Ale co tam , grunt to byc "specjalista" ;-)

test

Opublikowano

To jest na zasadzie rang, Neutral, Bandit, Super Bandit, jednak WEP - jest to postać gracza która została stworzona i gra pierwszy raz na serwerze. W kolejnej aktualizacji będzie to zmienione na NWP - New Player.

Gościu pierdolisz..

WEP=Weapon czyli broń na jaką nosi rękę jak masz WEP 1+2 to ma broń na 1 slocie np jakiś shotgun czy ak(trzymie 1 i drugą ręką)

Wep +2= Młotek lub pistolet albo lornetka.. I bandaż(Lub inna rzecz trzymana jedną ręką, na drugim slocie)

Nie wiesz, nie znasz się to nie pierdol głupot bo mnie kurwica bierze jak widze takich ludzi ...

Opublikowano

Wiesz co ? Przestan obrazac mnie i innych graczy , bo dobiero co sie zarejestrowales na tym forum a widac , ze Ci sloma z butow wystaje :-) Sam jestes kre... , bo nie aktualizujesz swojego tematu na biezaco a ludzie wylapuja bany. Ale jak napisalem , 15 $ , to nie majatek :-) , tylko szkoda, ze przez Ciebie inni traca kase :-S Ale co tam , grunt to byc "specjalista" ;-)

Ciebie i innych? Pokaż mi cytat gdzie obraziłem innych, spamujesz w temacie gdzie wiadome że każdy hack.. napisze jeszcze raz by do Ciebie dotarło: KAŻDY HACK, będzie wykryty wcześniej czy później, a czy ty go użyjesz czy nie, mam to gdzieś.. :) Jedni lubią ryzykować i przynosi im to korzyści inni nie.

Gościu pierdolisz..

WEP=Weapon czyli broń na jaką nosi rękę jak masz WEP 1+2 to ma broń na 1 slocie np jakiś shotgun czy ak(trzymie 1 i drugą ręką)

Wep +2= Młotek lub pistolet albo lornetka.. I bandaż(Lub inna rzecz trzymana jedną ręką, na drugim slocie)

Nie wiesz, nie znasz się to nie pierdol głupot bo mnie kurwica bierze jak widze takich ludzi ...

Trochę kultury, być może jesteś tam pełnoletni, ale na tym forum są również "dzieci" więc ostrożnie ze słowami. (Bynajmniej ja w tym temacie nie życzę sobie takich treści i mam do tego prawo).

Co do:

WEP=Weapon - Teraz owszem tak jest, wcześniej jednak tak nie było, i nie pouczaj mnie. Jeśli nie wierzysz, szepnij do autora który jest podany w pierwszym poście na PW i dowiedz się jak było na samym początku tego HooK'a.

WEP +2 - weszło od aktualizacji 1.3

WEP +3 - weszło od aktualizacji 1.6

Wcześniej również pojawiało się WEP/N , WEP/B , WEB/P (dokładniej w wersji 0.9)

41165611173084768801.png

Opublikowano

Mam problem bo wczoraj było wszystko ok ale gdy przychodze i proboje włączyć Hooka to pisze mi ze nie mam uprawnien(Jk wybieram plik dll. to wyskakuje)winjecta wlaczylem jako administrator

Opublikowano

Opłaca się,ja sam gram ale kolegom działa a mi nie bo nie mam jakiś uprawnień sam nie wiem.... A wczoraj fajnie se grałem

EDIT:Nawet zrobiłem przywracanie systemu do 2 dni i nadal to samo LoL?

Jakiś uprawnien potrzebuje jak chce wybrac plik .dll a koledzy maja normalnie

Opublikowano

Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych.

Jak to zrobić nic nie widze z zablokowaniem? o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...