Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się,ja sam gram ale kolegom działa a mi nie bo nie mam jakiś uprawnień sam nie wiem.... A wczoraj fajnie se grałem

EDIT:Nawet zrobiłem przywracanie systemu do 2 dni i nadal to samo LoL?

Jakiś uprawnien potrzebuje jak chce wybrac plik .dll a koledzy maja normalnie

Pokaż screena z błędem który Ci wyskakuje, nie wiem dokładnie o co chodzi.

Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych.

Jak to zrobić nic nie widze z zablokowaniem? o_O

Zaraz napiszę poradnik jak to zrobić, bo widzę że większość osób ma z tym problem.

41165611173084768801.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oto screen

http://zapodaj.net/2c4582ebbd0d5.png.html

Spróbuj mojej edycji Winjecta.

Download:

http://www65.zippyshare.com/v/70063544/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/2412145ac161bbd282f9d544e25c4c1427a53732bfcedd2305f2e7e644e06744/analysis/1355352206/

Hasło:

Wysłałem Ci na PW

Plik tylko dla Ciebie, proszę zachowaj go dla siebie ;)

41165611173084768801.png

Opublikowano

Chams uruchamia się przyciskiem 'Home', a nie 'Numpad 7'.

-_- no chyba jednak nie ! Chams uruchamia się Numpad 7 ---> to jest home -_- , poza tym chams jest wykryty, czyli nie dziala :)

Opublikowano

-_- no chyba jednak nie ! Chams uruchamia się Numpad 7 ---> to jest home -_- , poza tym chams jest wykryty, czyli nie dziala :)

Ano. Wczoraj sobie nim poczitowałem, ale bana dziś nie mam.

Opublikowano

To znaczy 1 dzień czy więcej ? ;d

Ile dokładnie to ja Ci nie powiem, nie jest to w pełnej mierze zależne ode mnie.

ile to może potrwać ? długo ? będzie jeszcze dzisiaj czy raczej nie ?

Dziś nie, prawdopodobnie jutro lecz nie daję 100% gwarancji, czekam na potwierdzenie aktualizacji pliku przez autora. Cierpliwości proszę :)

41165611173084768801.png

Opublikowano

A ten hack jest wykryty?Bo gralem wczesniej na niewykrytym i dostalem bana na 3dni...

Status masz w temacie. Pisze że niewykryty. (Aktualizacja 1.7)

A co do twojego bana, to pisałem aby używać "wspomagaczy" z rozwagą, być może ktoś Cię zgłosił i dostałeś bana. :)

41165611173084768801.png

Opublikowano

no niestety ja też za swoją głupote wczoraj bana wyłapałem na 3dni ;D no trudno czekam do poniedziałku i chyba zakupie cheata do the WarZ ;P

Można i tak :)

41165611173084768801.png

Opublikowano

Jak ktoś mnie mógł zgłosić jak tego nie widać nie może widzieć tego cheata bo to tak samo wszystko jest tylko u mnie,widze ludzi itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jak ktoś mnie mógł zgłosić jak tego nie widać nie może widzieć tego cheata bo to tak samo wszystko jest tylko u mnie,widze ludzi itp.

Ze złości że go zabiłeś? Gram i wiem jak jest, zabijesz kogoś lub kilku pod rząd, wchodzi na stronę supportu, piszę nick postaci, oraz numer serwera oni wchodzą i banują PROSTE? owszem :)

41165611173084768801.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...