Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze cheat wlączy mi się 1 na 20 prób. Gdy próbje wejść jestem juz na postaci włączam cheata wyskakuje mi czarne okienko, na dole okienka mam napis:Creating KeyTherad. MOŻE KTOŚ POMÓC?

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up, może byś ruszył mózgiem i przeczytał 1 post do końca.?

INFORMACJE O PLIKU .DLL:

Plik jest własnością osoby IChooseYou znanego i lubianego codera gier, odbyłem z nim osobistą rozmowę w której dostałem pozwolenie o zamieszczeniu jego pliku na tym forum, tylko i wyłącznie jeśli ten oto dopisek będzie widniał. Źródło forum nie może zostać tutaj ujawnione ze względu Regulaminu dlatego ta informacja została dopisana.

@topic: żeby nie było offtopu - czit świetnie działa, testowałem na guest keyu rano i miodzio - kocham ten płacz " I HOPE U DIE " ludzi, którzy właśnie kupili itemki za GC i padli po zalogowaniu sie :3

@down.

Powiedz mi, bo ja tego totalnie nie ogarniam. CO osoba, która jest PRZECIWKO cheatom, robi w takim topicu jak TEN.. Wytłumacz mi to, proszę. To tak jak ja bym nie cierpiał cebuli i jej wyglądu, ale codziennie przeglądał topic z poradami jak ją dobrze gotować i sadzić. Rozwala mi mózg takie pierdol*nie. I życzę Ci na nowy rok consoli i komendy sv_mózg 1 lub cl_brain_ON.

Opublikowano

@up

Tobie też "rzycze" bana na nowy rok

Sam pisałeś kiedyś:

Kiedy aktualizacja ?

Widać że bardzo szybko chciałeś grać na CHEATACH

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

aimbot działa

Musisz najpierw jak masz menu chamsa tam ci pisze Aimbot i musisz go włączyć czyli ustawiasz na:Aimbot 1

Później jak masz goscia lub zombie trzymasz T i ciagle ci celuje w głowe

Oczywiście aimbot aż taki dobry nie jest bo nie trafia nawet z 150m

Ale zawsze coś

Opublikowano

Hmm, tak sobie suzkam i szukam tych hacków na emulatora i nic, mógłby ktoś zapodać choćby jakiś trop? W końcu to emulator i tutaj poiwnno to działać lepiej niż na oryginalnym WarZ.

Opublikowano

Hmm, tak sobie suzkam i szukam tych hacków na emulatora i nic, mógłby ktoś zapodać choćby jakiś trop? W końcu to emulator i tutaj poiwnno to działać lepiej niż na oryginalnym WarZ.

Kolego, wątpię abyś znalazł wersję która działa na emulatorze, ta wersja nie działa, i zaraz dopiszę to do tematu.. Bo robi się tylko niepotrzebny spam.. i 10x pytania czy działa i co należy zrobić..

41165611173084768801.png

Opublikowano

Co daje opcja: "Max Angle"?

Bo wychodzi na to że ustawia się kont Aimbota

Ale jak go dobrze ustawić i oco dokładnie chodzi?

Opublikowano

Działa jak najbardziej Polecam Hooka :) tylko używać z głowa :) to bany nie polecą

Prawidłowe podejście, dodam jeszcze aby pilnować sobie aktualizacji. To również jest bardzo istotne aby uniknąć Bana.

41165611173084768801.png

Opublikowano

"Co daje opcja: "Max Angle"?

Bo wychodzi na to że ustawia się kont Aimbota

Ale jak go dobrze ustawić i oco dokładnie chodzi?"

Aimbot działa prawidłowo z oczu bohatera nie z kamery osoby trzeciej

Opublikowano

Jesteście wszyscy popierdole***. Psujecie tylko grę, głupie imbecyle ,które nie potrafią grać normalnie.

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM BANY :)

Opublikowano

@ 2x up

Jeśli tak sądzisz to poco wchodzisz do tego tematu?

To forum jest o cheatach

Więc nie spam i wyjdź z tego tematu

Opublikowano

Panowie mam pytanie co do Hooka to łażenie po teksturach... typu tak jak by to latanie. Działa wam to ? Jak to używacie ?

Opublikowano

Płace 50 zł żeby dzieciarnia latała z i waliła heady z 50 m

Jeszcze wgrajcie mody z GTA SA i napierdalajcie z czołgu

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam

ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, trzeba czekać aż połowa graczy zostanie zbanowana;)

Opublikowano

Pozdrawiam

No to niech w końcu się wezmą za tą grę a nie jak narazie robią Ch*** wie co a każdy lata na cheatch i to jeszcze gorszych niż ten co jest na forum :)

"A tak apropo 1 raz widzę burdel taki w grze :) "

A cheaty i tak będą tylko ze płatne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...