Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa:

WarZ Hook 1.75 - Aktualizacja (Nie działa na Emulatorze)

Instrukcja:

1. Pobierz archiwum .rar

2. Uruchom grę

3. Wyłącz wszystkie gameboostery

4. Zaleca się korzystanie z trybu okna (Windows) wraz z najniższymi ustawieniami grafiki.

5. Dołącz do serwera.

6. Uruchom swój Injector (Zalecany: Winject, sprawdzony na Win 32/64 Vista 32/64 Windows7 32/64)

7. Po pojawieniu się postaci na serwerze (dołączeniu do serwera) wstrzyknięcie pliku .dll

8. Baw się dobrze! :)

Hasło wypakowania pliku:

KryptonimZuo

Funkcje:

• Name tags
  • ESP
  • Skeleton ESP
  • Object ESP
  • Zombie Skeleton ESP
  • No Recoil
  • Unlimited Stamina
  • Texture Hack
  • Radar
  • Shitty Aimbot

Menu:

F8 = wrzuć DLL

F9 = Wyłącz/Włącz wszystko

F10 = Rutynowa Symulacja Anty-SS

Numpad 2 = Ukrycie Menu

Numpad 8 = Opcja do góry

Numpad 5 = Opcja w dół

Numpad 4 = przełącz

Numpad 6 = przełącz

T = Aim klawisz (Aimbot włączony po naciśnięciu przycisku)

Informacja:

Trwa realizacja Projektu: WarZ Hook & Chams, wkrótce zostanie podana strona gdzie będziecie mogli obserwować status online wykrycia plików, z dokładnością co do 1ms!.

xXEd5l.jpg

1D6qul.jpg

Tc3DVl.jpg

8VNWsl.jpg

Download:

http://www28.zippyshare.com/v/93248717/file.html

MD5:

987b40ce757ec2da5bc5f53ea2198621

SHA256:

3b994c5b257473302a21687d73d08f2448cfcd55045a3e281eb3bd33729572c1

Skan:

https://www.virustotal.com/file/3b994c5b257473302a21687d73d08f2448cfcd55045a3e281eb3bd33729572c1/analysis/1356808433/

Skan II:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/9db0df2385bb123fec3f4ae63237a18cd77f1d84

BARDZO WAŻNE:

1. Gdy używasz pliku .dll i zostaniesz zabity, nigdy nie wyłączaj gry opcją "QUIT" - ponieważ wtedy wyskoczy tak zwany CRASH, zalecam zrobić to kombinacją klawiszy ALT + F4, i uruchomić ponownie grę.

2. Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych.

INFORMACJE DOTYCZĄCE AKTUALIZACJI:

Program będzie aktualizowany po każdym patchu, tylko w tym temacie, zaleca się sprawdzanie jego statusu (w miarę możliwości)

Pamiętaj.. Nie odpowiadam za konsekwencje gdy użyjesz pliku i zostaniesz zbanowany, robisz to na własną odpowiedzialność!.

INFORMACJE O PLIKU .DLL:

Plik jest własnością osoby IChooseYou znanego i lubianego codera gier, odbyłem z nim osobistą rozmowę w której dostałem pozwolenie o zamieszczeniu jego pliku na tym forum, tylko i wyłącznie jeśli ten oto dopisek będzie widniał. Źródło forum nie może zostać tutaj ujawnione ze względu Regulaminu dlatego ta informacja została dopisana.

STATUS NA DZIEŃ: 05-01-2013: / Wersja: WarZ v1.0 12.21.2012 Build

WYKRYTY

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa:

Winject

Download:

http://speedy.sh/nqJFr/winject.zip

MD5:

d14ba55afef0442c93d5afb6503a43db

SHA256:

e02a562498843767d8e3af315437ac679b95ce5d2d3563f5723ad97d6c6d5af2

Skan:

https://www.virustotal.com/file/e02a562498843767d8e3af315437ac679b95ce5d2d3563f5723ad97d6c6d5af2/analysis/1356945688/

SkanII:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/9374ecf15615f145d6b979a041c8d52bfdaf6752

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa:

Chams v1.3

Instrukcja:

1. Pobierz archiwum .rar

2. Uruchom grę

3. Wyłącz wszystkie gameboostery

4. Zaleca się korzystanie z trybu okna (Windows) wraz z najniższymi ustawieniami grafiki.

5. Dołącz do serwera.

6. Uruchom swój Injector (Zalecany: Winject, sprawdzony na Win 32/64 Vista 32/64 Windows7 32/64)

7. Po pojawieniu się postaci na serwerze (dołączeniu do serwera) wstrzyknięcie pliku .dll

8. Baw się dobrze! :)

Hasło wypakowania pliku:

KryptonimZuo

Menu:

Numpad 7 = Włącz / Wyłącz HooK'a

Informacja:

Trwa realizacja Projektu: WarZ Hook & Chams, wkrótce zostanie podana strona gdzie będziecie mogli obserwować status online wykrycia plików, z dokładnością co do 1ms!.

91261797090647472117.png

Download:

Brak - Czekaj na aktualizację.

Download Mirror:

Skan:

Skan 2:

BARDZO WAŻNE:

1. Gdy używasz pliku .dll i zostaniesz zabity, nigdy nie wyłączaj gry opcją "QUIT" - ponieważ wtedy wyskoczy tak zwany CRASH, zalecam zrobić to kombinacją klawiszy ALT + F4, i uruchomić ponownie grę.

2. Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych.

INFORMACJE DOTYCZĄCE AKTUALIZACJI:

Program będzie aktualizowany po każdym patchu, tylko w tym temacie, zaleca się sprawdzanie jego statusu (w miarę możliwości)

Pamiętaj.. Nie odpowiadam za konsekwencje gdy użyjesz pliku i zostaniesz zbanowany, robisz to na własną odpowiedzialność!.

INFORMACJE O PLIKU .DLL:

Plik jest własnością osoby tim0n znanego i lubianego codera gier, odbyłem z nim osobistą rozmowę w której dostałem pozwolenie o zamieszczeniu jego pliku na tym forum, tylko i wyłącznie jeśli ten oto dopisek będzie widniał. Źródło forum nie może zostać tutaj ujawnione ze względu Regulaminu dlatego ta informacja została dopisana.

ChangeLog:

v1.1:

- Dodano poprawkę optymalizacji.

- Dodano ochronę ekranu.

v1.2:

- Dodano Nametags.

- Dodano Celownik.

- Dodano Odległość.

- Dodano Drobne Optymalizacje.

- Dodano Widoczność przez ściany.

- Dodano Ochronę ekranu (Działa na wielu monitorach).

- Dodano Aktualizacja Zabezpieczeń Screenshot.

- Dodano Przycisk Włączenia/Wyłączenia HooKa (Przycisk HOME).

v1.3:

- Dodano Drobne Optymalizację.

- Dodano Nowe kolory.

STATUS NA DZIEŃ: 13-12-2012:

WYKRYTY!

41165611173084768801.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pobierac , program - hack , to typowy program szpiegujacy "wykradajacy" ... a tak na marginesie, poczytajcie jak na ofic. forum ludzie placza o per.banach :-S Milego banika zycze .

A tak na marginesie 2 ;-) : Pierwszy post autora tematu, hmmm.... cos mi tu smierdzi... moze...

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Nie pobierac , program - hack , to typowy program szpiegujacy "wykradajacy" ... a tak na marginesie, poczytajcie jak na ofic. forum ludzie placza o per.banach :-S Milego banika zycze .

A tak na marginesie 2 ;-) : Pierwszy post autora tematu, hmmm.... cos mi tu smierdzi... moze...

Chłopie, gram na tym od miesiąca jeszcze z wersji 1.1 i po dzisiejszy dzień nie dostałem bana. Licząc wszystkie aktualizacje. W temacie pisze że każdy pobiera to na własną odpowiedzialność, pobierz plik porównaj MD5 z plikiem autora.. Program szpiegujący? Spier*** spamować gdzie indziej nędzny trollu. A oczerniać i oskarżać nie masz prawa. Dalszą konwersację możesz kontynuować na PW, ponieważ twój kolejny post w tym temacie, nie będący opinią danego "Hacka" będzie uznany jako spam i zgłoszony do Moderatora. Pozdrawiam ;]

41165611173084768801.png

Opublikowano

Uruchom Winjecta jako administrator, mi to pomogło, injecta klikamy kiedy jesteśmy na serverze

A właśnie miałem zakładać o tym temat ! :)

Opublikowano

Pobralem i dziala i jestem zadowolony.Na razie nie wykryty,wirusa też żadnego nie ma.Troche denerwuja te częste Crashe

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Pobralem i dziala i jestem zadowolony.Na razie nie wykryty,wirusa też żadnego nie ma.Troche denerwuja te częste Crashe

Status będzie aktualizowany co 12h, pamiętaj jednak istotną rzecz, jeśli nie chcesz być wykryty, a zauważysz że wyszła nowa aktualizacja nie uruchamiaj starego pliku .dll

Co do Crash, napisz informację o twoim systemie postaram się napisać do autora projektu i wspólnie coś wymyślimy.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Mam problem bo gdy jest noc w grze praktycznie nic nie widze i nie wiem jak sobie z tym poradzić co musze zrobić bo widzę tylko cimność ;/

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Powinno dzialac,wchodzisz na jakis serwer i najlepiej dajesz grafike na Low.Wtedy Winjecta jako admin uruchamiasz wgrywasz .dll i gotowe.

Teraz mam pytanie:Co oznacza pod nickiem gracza to PEW czy jakos tak

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Juz jest wykrywalny , szkoda , wylapalem perm bana , do du... z tym hackiem. 15 $ poszlo sie pie...

test

Opublikowano

Juz jest wykrywalny , szkoda , wylapalem perm bana , do du... z tym hackiem. 15 $ poszlo sie pie...

Pisałem aby po aktualizacji nie uruchamiać pliku .dll dostałeś bana z własnej głupiej winy. (Jeśli nie wierzysz patrz mój post wyżej) Pozdrawiam..

41165611173084768801.png

Opublikowano

Wiesz co, szkoda slow , Ty i ten twoj hack. Zycze wszystkim milej gry z twoim hackiem, a wlasciwie z banem :-) w koncu 15 $ to nie tak duzo a zabawy co nie miara ;-)

test

Opublikowano

Hack jest dobry Vaxus a to że ty z własnej głupoty odpalałeś go po update to już cię nic nie broni, i teraz płaczesz za 15$? Trzeba było grać na kluczach po 24h na hacku a nie na swoim głównym...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz co, szkoda slow , Ty i ten twoj hack. Zycze wszystkim milej gry z twoim hackiem, a wlasciwie z banem :-) w koncu 15 $ to nie tak duzo a zabawy co nie miara ;-)

Gdzie ja placze ? Ciesze sie niesamowicie :-) Polecam tego hacka kazdemu (opcjonalnie z banem)

test

Opublikowano

Gdzie ja placze ? Ciesze sie niesamowicie :-) Polecam tego hacka kazdemu (opcjonalnie z banem)

Ja nie rozumiem jak można być takim kretynem. Bana masz za swoją inteligencję. Inni grali i bana nie mają, no ale cóż zawsze znajdzie się ta czarna owca która nie rozumie prostych poleceń :).

41165611173084768801.png

Opublikowano

Mam problem bo gdy jest noc w grze praktycznie nic nie widze i nie wiem jak sobie z tym poradzić co musze zrobić bo widzę tylko cimność ;/

Pewnie że idzie, w opcjach gry jest możliwość ustawienia tak zwanej jasności gry (BRIGHTES) - dołączam screen.

rozjanienieekranu.png

Działa na emulatorze komuś?

Na emulatorze nie działa z tego co mi wiadomo, ale osobiście nie testowałem. Gdybyś miał jakiś klucz na 24h, mógłbym to przetestować u siebie, i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Pokaż mi screena w którym jest pokazane że dostałeś "bana" (ma być na nim widać notatnik a w notatniku dopisane dla [KryptonimZuo] + czcionka Lucida Console + rozmiar 14 z całą widocznością pulpitu) Zobaczymy czy piszesz prawdę "chłopczyku"

a rozdziałka tez ma być najmniejsza?

Wszystko zależy od rozdzielczości monitora, polecam 720p (1280x720) - dla większych monitorów, dla mniejszych tak aby nie była to maksymalna rozdzielczość tylko odrobinę mniejsza, ważne aby gra była uruchomiona w trybie okienkowym.

Hack jest dobry Vaxus a to że ty z własnej głupoty odpalałeś go po update to już cię nic nie broni, i teraz płaczesz za 15$? Trzeba było grać na kluczach po 24h na hacku a nie na swoim głównym...

Potwierdzam, dobry sposób, klucze na 24h, można kupić za grosze na allegro trzeba tylko wiedzieć od kogo by nie zostać oszukanym.

41165611173084768801.png

Opublikowano

@UP To ten prywatny serwer

Hmm, dziwne lecz podana przez Ciebie strona mi nie działa. Wiesz coś może o tym? [błąd 503], czy to od dawna?

41165611173084768801.png

Opublikowano

Nie wiem, stronka coś nie trybi ;D. Ale jak będzie działała to dam znać ;)

Nie ma problemu, zawsze możesz pisać na PW, jednak wolę w temacie, bo PW mam już zasypane spamem.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Więc tak, z tym prv serwerem jest wszystko okey. Tylko teraz coś tam robią i trzeba czekać aż skończą.

Jeżeli coś to da to w lewym dolnym rogu lunchera jest napisane v0.9.3. Jeżeli to coś pomoże ;)

Testowałem plik .dll na emulatorze i niestety muszę stwierdzić że nie działa, postaram się coś wykombinować, jednak nie daję 100% pewności że mi się uda to obejść. Launcher Crack ma inną zasadę działania niż oficjalny dlatego jest problem. Jeśli coś zdziałam podeślę rozwiązanie na PW.

Jeśli można wiedzieć,co oznacza WEP pod nickiem gracza??Jak go wykrywam z daleka

To jest na zasadzie rang, Neutral, Bandit, Super Bandit, jednak WEP - jest to postać gracza która została stworzona i gra pierwszy raz na serwerze. W kolejnej aktualizacji będzie to zmienione na NWP - New Player.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Czekam na aktualizacje.Napewno o 23 bedzie?

Niestety, próba przełamu dzisiejszych aktualizacji zakończyła się niepowodzeniem, musimy zmienić cały algorytm oraz dekompilację pliku .dll / Czyli tzw. Mała wtopa ;/

Przepraszam za opóźnienia.

Proszę nie spamować oraz nie pytać się kiedy będzie aktualizacja hacka itp. Ponieważ gdy to nastąpi temat zostanie uaktualniony.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy mniej wiecej Hook bedzie?

Wie ktoś czy jest jakis inny?

Aktualizacja Hook'a dostępna, życzę miłej zabawy! :)

41165611173084768801.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...