Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Aktualizowany] WarZ Hook & Chams

KryptonimZuo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ze złości że go zabiłeś? Gram i wiem jak jest, zabijesz kogoś lub kilku pod rząd, wchodzi na stronę supportu, piszę nick postaci, oraz numer serwera oni wchodzą i banują PROSTE? owszem :)

Dzięki, teraz już wiem że jak będę przynajmniej w 10% myślał że gościu ma hacki to z kolegami w 3 nagramy(Albo i w więcej)na support wejdziemy i poleci banik.Superrr Dzięki

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

". Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych."

Ale jak?

Proszę o pomoc

Opublikowano

". Gdy wyskoczy Ci raport błędu z opcją wysłania go do supportu gry, nigdy tego nie wysyłaj! Uruchom Menadżer Zadań, następnie sprawdź jak nazywa się proces aplikacji, po czym zablokuj jego możliwość wysyłania i odbierania danych internetowych."

Ale jak?

Proszę o pomoc

Używaj opcji EDIT!

A nie 2 posty pod rzad piszesz...

//edit:

Jeśli typ pisze pare postów pod rząd, nie jest karany. Ja go upomnę żeby tak więcej nie robił. Dostaję 5%. BRAWO!

Równie dobrze też tak mogę zacząć robić, czemu nie?

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ej mam problem,jak wstrzykam tego 1-szego cheaty to mi wywala send report warZ

Kiedy wstrzykujesz ten program?.

1). Podczas uruchomienia gry?

2). Podczas dołączania do serwera?

3). Po dołączeniu do serwera?

Dzięki, teraz już wiem że jak będę przynajmniej w 10% myślał że gościu ma hacki to z kolegami w 3 nagramy(Albo i w więcej)na support wejdziemy i poleci banik.Superrr Dzięki

Nie ma problemu, jestem aby pomóc :)

Ale jak?

Proszę o pomoc

Wystarczy poszukać na forum, pisałem o tym kilka dni temu poradnik, proszę oto link:

http://www.mpcforum.pl/topic/789586-poradnik-jak-zablokowac-plik-crashsenderexe/

• działa na wersji 0.9.8 ?
  • @ nie działa :)

Faktycznie nie działa, dziękuję za informację :)

Trzeba czekać na aktualizacje.

41165611173084768801.png

Opublikowano

A co dokładnie masz na myśli?. Sprecyzuj swoją wypowiedź. :)

chodziło mi o to czy jest jakiś sposób na użycie tego programu na emulatorze

Opublikowano

kryptonim niestety nie dziala mi ten cheat ;/ pozostawia puste okienko w winjectorze tam gdzie powinien byc WarZ chyba .. ze napisz na pw lub cos i pomozesz z tym bardzo bylbym wdzieczny i pozdrawiam

Opublikowano

kryptonim niestety nie dziala mi ten cheat ;/ pozostawia puste okienko w winjectorze tam gdzie powinien byc WarZ chyba .. ze napisz na pw lub cos i pomozesz z tym bardzo bylbym wdzieczny i pozdrawiam

Kolego, nie uruchamiaj tego programu! Pisze że status: WYKRYTY, chcesz bana? ;/

Nie działa, czekaj na aktualizację

41165611173084768801.png

Opublikowano

tez tak mam podlaczam sie

jeszcze co jakis czas wylacza mi sie esp i celownik itd.. zostaje tylko unlimited sprint i musze resetowac war z znacie sposob na to? moze cos nieswiadomie naciskam?

Opublikowano

tez tak mam podlaczam sie

jeszcze co jakis czas wylacza mi sie esp i celownik itd.. zostaje tylko unlimited sprint i musze resetowac war z znacie sposob na to? moze cos nieswiadomie naciskam?

Pierwsze słyszę, u mnie nie ma takiego problemu, czy u kogoś jeszcze owy problem występuje?.

Poproszę screena (z ustawieniami na których grasz)

41165611173084768801.png

Opublikowano

http://iv.pl/images/79725519122263623984.png

gram na low poniewaz mniej trawy widac itd

Z tego co widzę wszystko jest w jak najlepszym porządku, hmm na oficjalnym forum Hooka nikt tego problemu nie zgłosił jeszcze, nie wiem w czym może leżeć problem hmm..

A winjecta uruchamiasz jako administrator? Grę również? W sumie to chyba nie ma nic do tego, być może jest tak że wkradł się mały bug do pliku .dll

Zobaczymy jutro, ponieważ IChooseYou sprawdza ten problem dokładniej.

41165611173084768801.png

Opublikowano

ej czemu na emulatorze wszystko ok zero errorow ale i tak nie dziala hack [emulator ma 0.9.3 a ^^ wiec powinien dzialac ten 0.9.9] nawet menu sie nie otwiera

Opublikowano

ej czemu na emulatorze wszystko ok zero errorow ale i tak nie dziala hack [emulator ma 0.9.3 a ^^ wiec powinien dzialac ten 0.9.9] nawet menu sie nie otwiera

Nie działa na emulatorze i działać nie będzie :)

Kiedy aktualizacja?

Jak będzie aktualizacja, to zostanie dodana.

Do moderatora: Proszę o zamknięcie tematu, do czasu gdy nie pojawi się nowa aktualizacja. Prośbę tą kieruję aby uniknąć zbędnego spamu.

41165611173084768801.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...