Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie koledzy teraz jest inna administracja nie ma juz leosia w teamie,widac ze serwer dopracowany ktory postoi znacznie dłuzej niż kilka miesiecy to o naszej frekwencji wszystko zależy

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Ku dropi pojedynczo czy w paczkach po parę sztuk, czytałem prezke ale sie nie dowiedziałem

podpinam się + dodatk, pytanko czy będą dropić zwoje egzo ?

sygnatura.png

Opublikowano

Jak opłacicie dedyka i inne ich koszta, to oni chętnie pewnie usuneliby cały IS:)

To jest stosunkowo drogie i wątpie, że ktoś na starcie odrazu to pokupuje, więc nie będzie jakiejś przewagi. Macie wiele alternatyw na zdobycie tego w grze.

Opublikowano

Dla mnie marzeniem by było gdyby w Isie było:

- PD

- 3 ręka

- drop yang

- fryzurki

- zmiana królestwa

i nic więcej i to by było zajebiście, ale chyba nigdy taki serwer nie powstanie który by miał tylko tyle rzeczy

Opublikowano

na bank na 2gi dzien już będziemy mieć eq+9 jak ostatnio ;DDD

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

Dla mnie marzeniem by było gdyby w Isie było:

- PD

- 3 ręka

- drop yang

- fryzurki

- zmiana królestwa

i nic więcej i to by było zajebiście, ale chyba nigdy taki serwer nie powstanie który by miał tylko tyle rzeczy

A dochód z tego wystarczył by im na tydzień utrzymania servera..

IS fajny i przemyślany(nie jest wcale drogo,ceny porównywalne z innymi serverami ttego typu), tak jak cały projekt, powodzenia ze startem

beztytuuacf.png

Opublikowano

Nie polecam !!!

Administratorzy wchodza na teamspeak3 (np. ts3.org.pl) czyli ts3 Ravia.eu i wypisuja "Zapraszam na eleris.pl" oraz link do prezentacji na mpc.

Nie pisze tego po zlosci tylko takie sa fakty ze chca tylko zarobic , odrazu mowie ze startu lekkiego nie bedziecie mieli za ten spam

Fuck The System

Szukam ziomków do pykania w cs'a. PW

Musi mieć mikro.

Opublikowano

Nie polecam !!!

Administratorzy wchodza na teamspeak3 (np. ts3.org.pl) czyli ts3 Ravia.eu i wypisuja "Zapraszam na eleris.pl" oraz link do prezentacji na mpc.

Nie pisze tego po zlosci tylko takie sa fakty ze chca tylko zarobic , odrazu mowie ze startu lekkiego nie bedziecie mieli za ten spam

Wiesz ze rownie dobrze mogl to byc jakis neos ktory wlasnie takiej reakcji oczekiwal.Mysle ze administracja ravi/eleris dogada sie i bez wiekszej wojny to wyjdzie.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...