Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odejda tylko nooby którzy i tak gówno osiagna na tym serverze a najbardziej im sie pali zeby zagrać.Większość i tak zagra bo 3dni malo czasu.A można sporo zyskac bo te servery ktore startowaly wczoraj czy dzisiaj startuja tez z nich odejda ludzie i wszyscy powinni wbic na eleris w srode

Z drugiej strony jesli zaglosowalo 250osob ze zagraja to mysle ze te 700-800 osob powinno grac a moze nawet ok,1k.bo duzo ludzi nawet nie patrzy na ten temat ale graja bo znajomi i powiedza ze server fajny ;]

74313288103712520133.png

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shadov nic nie wiesz jak pisze start 14-16 to nie przełożą .... a po 2 niech usuną te klucze i te szkaty i niech dadza eleryjskie znowu....

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

contra ja moge podam ci tsa na pw i gildie zrobimy

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

uważasz że +500 to dużo ?z taka iloscia graczy server po tygodniu dwoch powinien upasc

na hard 1k ludzi to minimalna granica

74313288103712520133.png

Opublikowano

omg wiesz co to znaczy +500??? czyli powyżej....

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

Hardy niee przyciagaja ludzi zobacz ze Thanned ktory ma prezke od 13grudnia ma srednio 2 razy wiecej przegladajacych niz eleris a eleris ma prezke od 6

Ma byc +1000 a nie +500

74313288103712520133.png

Opublikowano

kurwa już mnie wkurwiasz dzieciaku ja ci pisze że +500 to jest powyżej 500 czyl ite twoje zasrane +1000 jasne !!!!!!!

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

Lepiej żeby na starcie nie było tyle osób, a dochodziły stopniowo widząc, że wszystko jest ok. Byś chciał 1k typa, to masz zagwarantowane ddosy i nerwy na starcie. +500 to wystarczająca ilość, o ile to nie są dzieci, które odejdą z serwera nie mogąc dropnąć broni na 30lvl lub zrobić bojowca.

Opublikowano

Broń na 30 idzie w miare dobrze lotnąć . Osobiście na becie dropłem 2 fmsy w pół godziny .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Same drobne bugi były na becie o ile się nie mylę, więc nie wiem co ma na celu to odwlekanie?

Nie chodzi im o bugi ale o mala ilosc graczy,ale ja mysle ze nie bedzie najgorzej po starcie hammurabi bedzie krecil lp i ten 1k+ powinien grac,jeszcze jak ludzie przejrza na oczy ze bal**** to syf to mysle ze bedzie sporo graczy ;D

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Balantia to przeszlosc strasznie niesprawidliwy serwer i chialbym zeby go zamkneli bo po co ludzie maja grac skoro 1 wbil all skiele na 1 diametowym czemu 1 osoba zbugowala 100pd taki sprawildiwy serwer.

A co do tematu to zapowiada sie fajnye serwer tylko moglo by byc info miejwicej czy dzisaj startuje.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Zdaje mi sie ze temu tu tak malo osob bo niewiadomo kidy start .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Jak wszystko dobrze pojdzie to wystartuja dzisiaj, chyba strone wczesniej cos takiego pisze, wiec nie ma co plakac tylko wystarczy czekac.A co do graczy to przyjda bo bedzie to priv na poziomie, a nie jakas balantia.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...