Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Genialne, wrzucić klienta na 4shared i każdy musi się zarejestrować. Genialne

Ullaa 50kb/s. Jak dla mnie to już zaczął się koncert śmiechu, na betę wbiję jutro jak mi się klient ściągnie z tego zajebiście szybkiego hostingu. Gratulacje! Dobry start nie jest zły!

Opublikowano

MrrArkan bedziesz grał?

Tak

Genialne, wrzucić klienta na 4shared i każdy musi się zarejestrować. Genialne

Ullaa 50kb/s. Jak dla mnie to już zaczął się koncert śmiechu, na betę wbiję jutro jak mi się klient ściągnie z tego zajebiście szybkiego hostingu. Gratulacje! Dobry start nie jest zły!

Mi sie pobierało z normalna prędkością a to pierwsze źródło klienta ;>

/gif

Opublikowano

Czy mi sie zdaje ze daliscie Klienta metin2.pl i swojego lunchera /! haha nie macie swojego klienta tylko trzeba nakladki i lunchery sciagac ? A gdzie nowosci ktore dodaliscie .. wtf ?!

A po 2 to jak pobrac to aktualizacje klienta HOSTING z dupy nie da sie .

Opublikowano

Czy mi sie zdaje ze daliscie Klienta metin2.pl i swojego lunchera /! haha nie macie swojego klienta tylko trzeba nakladki i lunchery sciagac ? A gdzie nowosci ktore dodaliscie .. wtf ?!

A po 2 to jak pobrac to aktualizacje klienta HOSTING z dupy nie da sie .

1. Rejestrujesz się na 4Shared

2. Pobierasz Klienta z 4Shared

3. Pobierasz nakładkę z mediafire aby poprawnie się połączyć z serwerem

4. Rejestrujesz się na stronie eleris.pl

5. Włączasz klienta logujesz się i grasz

6. Jak by polak miał takiego klienta to było by fajnie ale tak nie jest ;__;

a i zapomniałem dodać że tak jak napisałeś z dupy klienta nie pobierzesz więc zalecam zastosowanie tego co napisałem wyżej

24b5car.jpg

Opublikowano

Na bete nie wbije, chyba że to jest to, że jak pobiore to będę już mógł grać na normalnym serverze. Tak jest? Czy osobny dla bety i dla eleris?

Opublikowano

Na bete nie wbije, chyba że to jest to, że jak pobiore to będę już mógł grać na normalnym serverze. Tak jest? Czy osobny dla bety i dla eleris?

Po cholerę ktoś miałby robić osobny client na betę i osobny na ofc.?

Opublikowano

MrrArkan - Jak myslisz warto tu grac ? na twoje oko ile bedzie gralo osob i czy to wypali ?

jak kazdy zrobi reklame to z 1 k powinno grac

/gif

Opublikowano

Jak ci nie pasuje to nie wpadaj to jest hard a nie medium zebny bylo 10ku.Wam by najlepiej pasowalo zeby skile wbic u kapitana odrazu na P,a potem pisac ze server nudny bo nie ma co robic .Skile to jedno z podstawowych zajec w metinie i nie powinno sie tego ulatwiac ;]

74313288103712520133.png

Opublikowano

Jak bedzie 10ku to ja z cala ekipa z balanti wpadniemy , a jak 55ku to raczej nie bo to zadlugo bedzie i co 4h jeszcze.

Ty masz ekipę ? Z 10 ku na hardzie ? Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...