Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego że eq zrobiłem ładne jak ludzi wcale nie . Jak nie puścicie go od nowa to będzie dziennie max 100 osób

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Pograłbym ale te KU 55 co 4h? To jest przesada... Jeszcze niby tak beznadziejnie dropią... Zróbcie te 10ku co 4h ale nie 55...

LG

Logitech

Opublikowano

No tak znaleść towarzyszy przy 100+ online hehe no weź. Ciekawie będzie z itemami.

A azraela to za miesiąc co ja piszę za 2 miesące nie ubiją. Serwer się znudzi ludzią

I powstaną napewno inne serwery więc trochę niebardzo się dzieję.

A wracając do Skili przeczytaj 55 instrukcji zanim ktoś to dropnie bo o kupnie to wątpie żeby ktoś sprzedawał trochę

męczarnia już na pl-u szybciej załatwić Aure niż tutaj

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

(...)

a i zróbcie coś z reklamą bo do startu nie pozostało dużo czasu, a zainteresowanie serverem jest baaardzo małe patrząc na to co server oferuje i przy obecnej konkurencji może się skończyć tym, że będzie tu grało 100-200 osob tylko przez to, że nikt o nim nie wie, albo nie przekonał wielu osób do siebie, bo niektórzy nie zwracają uwagi na profesjonalizm i to ile zostało włożonej w projekt pracy mimo, że to będzie najlepszy server, tylko patrzą na opinie innych i na to kto o tym mowi kto tam gra lub jak to przedstawia, tu jak widać małe jest zainteresowanie i nie ma zbytnio ani pytań ani dyskusji, a projekt chyba najlepszy w tym roku, bynajmniej tej połowie roku.

szkoda, bo to fajny projekt, ale nie słuchaliście mnie i wyszło jak wyszło.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Dodać drop każdej broni 30 lvl z Best.Kaptitan, Imhy, bestów (maniak, żołnierz) + zwiększenie dropu.

Małe zwiększenie dropu Magicznych Kamieni ( nie da rady expić / dropić bez eq 4b a dodania tylko z tych szkat / punktów ).

@coś wymysle to dodam.

55870180794822757523.png
Opublikowano

Gra na tym serwie powoli się kończy wczoraj było jakieś 220+ osób dzisiaj 140 a GA chce rozdawać sm za free wystarczy grać na serwie

Coming

Opublikowano

Dodać event który był by raz na tydz np w piątek o 20:00, polegało by to na jakimś małym zuo na jakiejś mapie.

Ew. respiło by się sporo bestów w m1: P Oczywiście raz na tydz.

55870180794822757523.png
Opublikowano

Usunięcie kolorowych skrzyń i dodanie jednego koloru/przywrócenie eleryjskich z mniejszym % na drop dodania/zmianki. Usunięcie kluczy. Konkurs na gameplay. EQ+6 na start(przynajmniej broń i tarcza). Pare zmianek i dodań na wczesniejszym lvlu, zeby miec jakikolwiek bon na hp do 20lvl.

EDIT:nie wiem czemu myle to gówno z elerisem

Opublikowano

Jak już gadasz o eventach to zrobić weekendy eventów co tydzien piątek OX sobota 20 zuo niedziela od 8:00 do 20:00 drop szkat blasku a z nich coś fajnego

Coming

Opublikowano

szkoda, bo to fajny projekt, ale nie słuchaliście mnie i wyszło jak wyszło.

Zgadazam z się z tobą w 100% dobra reklama na różnych portal bardzo pomogłaby na start tego serwera . ;]

sygnaturaob.png
Opublikowano

Nowe zmiany zostały wprowadzone na serwer

Szkrzynie bez kluczy

Oraz bronie na 30 lev u MPC na +0

Robisz literówki aż razi. Bronie 30lv u npc to już nie hard, To już medium ;f
Opublikowano

Zobaczymy co bedzie po tych zmianach... Co prawda ustawienia na starcie były przesadzone (za hardkorowe) ale teraz powinno wam pasować.

Jak co to czekamy na wasze propozycje - to ma być serwer na którym gra sie dla przyjemności

Opublikowano

Gorzej jak na balanti bo tam mozna bylo zmianki dropnac z mobow a tu pff ! Nie polecam

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Ja osobiscie do broni na 30 lvl nic nie miałem.

Chodzi o to iż dodania i zmianki są udręką tutaj

Dodania niby z tych taj. skrzyn otworzyłem z 30+ 0 dodań same fasolki i wspomagacze typu dłoń krytyka to

weź tu eq zbonuj bez IS-a

Coming

Opublikowano

Ale narzekacie najlepiej jak by na hardzie każdy po kilku godzinach gry miał full eq +9 i zbonowane na maxa.

Napisałem wcześniej ze zmiany będą ale wszystkie będą robione z rozsądkiem.

Postaramy sie dziś zwiększyć drop dodań bonów.

Opublikowano

grało się fajnie, ale już nie

kończę tu grać,aaa zapomniałbym proponuje dodać do npc stalki +9 full wybonowane z kd, oraz bronie na 75 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...