Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te szkaty to minus ;( lepsze były te eleryjskie co sie otwierało

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A reklama na stronie kamermoda(taką jaką ma tam Dr**ma)?

Żeby ludzi zachęcić potrzeba jednak trochę ułatwień.Myślicie, że na innych hardach by tyle osób grało gdyby ich nie było.

Najlepsza zachęta to nie palenie eq do +6 do jakiegoś lvla(da się ustawić tylko do danego lvla)?

Expem przez pierwszy weekend też pewnie większość nie pogardzi.

Jaki jest sens płacić za bugi nawet te 5sm, skoro lvl,eq dostała tylko niewielka część osób, a z tego co widziałem zamiast testować eq wywalają tylko.W sensie, że to jest nie sprawiedliwe, a nie że sensu nie ma płacenie za znalezione bugi.

Opublikowano

Jaki ip ts?

Nie wiem kurde co powiedziec.. jestes w zapowiedzi w ktorej znajduja sie informacje na temat serwera, strony glownej i ts'a zamiast poszukac to ty wolisz nabic posta...

178.217.186.142 ts elerisa....

sygna1.png

Opublikowano

Nom dokladnie , ale kiedy start zero info ;c

Chyba wyraźnie jest napisane, że 14-16 grudnia, a skoro nie dostałeś info, to na pewno nie dzisiaj.

2w4gxes.jpg

Uczeń
Opublikowano

nie dziala mi pisze ze administrator pliku usunął plik

Sorki, masz racje jednak nie wiem co sie stalo...

Opublikowano

Może i zapowiada się mało ludzi, ale weźmy pod uwagę że upada Balantia. Po tej szopce co odstawili dziś, wiele graczy zakończy swoją przygodę z tamtym serwerem i zaczną szukać nowego. Pozostało czekać i mieć nadzieje na dobry, pewny stabilny start.

Opublikowano

Serwer ma duży potencjał , ale wiecie dlaczego ludzie nie zagrają , z kilku powodów , 1sza odsłona fail , teraz myślą znowu to samo będzie , Nellyz wtedy przegrał sobie , a ludzie go pamiętają . Ja wam życzę powodzenia, bo macie na prawdę fajny serwer , dużo pomysłów i talent. Moglibyście tylko częściej informować tutaj o bieżącej sytuacji.

Opublikowano

Może i zapowiada się mało ludzi, ale weźmy pod uwagę że upada Balantia. Po tej szopce co odstawili dziś, wiele graczy zakończy swoją przygodę z tamtym serwerem i zaczną szukać nowego. Pozostało czekać i mieć nadzieje na dobry, pewny stabilny start.

jaką szopkę niby? ... wszystko jest NORMALNIE.

Opublikowano

Na tą chwile,chyba najlepszym pomysłem było by przełożenie startu na środe ponieważ z tego co wiem to wtedy żaden server nie startuje i dzięki temu zgarnął byś tych ludzi którzy czekaja na Piątkowe servery bo chyba tam kilka ma przed swietami ma wyjsc.a w ten czas reklamowal bys jeszcze server i moze ten 1k ludzi by bylo w srode ;]

74313288103712520133.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...