Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie tą nakładkę się wkleja? Pisze na stronie, żeby pobrać klienta gry i nakładkę wkleić do niego a klient się pobiera 3 godziny do końca, no to zajebiście... Dajcie to na normalny hosting...

Opublikowano

Zgadzam się serwer to dno kompletne....

Questów bardzo malo, na niskim lvlu powinno byc ich duzo, eq sie dostaje denne ledwo psy sie bije, kilka pelerynek..

Bony dodania i zmianki to jest porazka jedna wielka, praktycznie nie da sie tego zdobyc.

Skrzynie nie leca w ogole. KU mialo byc zawsze niby 1 z metina, ubilem 3 metiny w przedziale +/-4 do mojego lvl, nie polecialo mi nic, nawet glupie poty.

Odradzam serwer, jak juz chcecie grac idzcie na PLa, 0 roznicy.

Opublikowano

Bardzo fajny server.

Ale dla czego bym mial go wybrac?

Tylko 2 bronie tak jak zawsze na hardach. Ale jak by byla ta trzecia bron to bym mogl zagrac ale skoro niema to znam takich 5 wiec nic ciekawego...

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest ok ale na początkowych levelach jest zbyt ciężko.. szkaty i kamienie dropią dopiero od 15lv, brak możliwości wybierania klucza u Mistycznego kapłana tylko losowy się dostaje -,- nie wspomnę już o zmiankach i dodaniach które dropią z metka raz na ruski rok.

Pozdrawiam GoodJoke, dwie godzinki serwera a chłopak już dzik, pd : < byłoby przykro gdyby serwer padł a straciłbyś hajs, no ale cóż z czegoś się musicie utrzymać.

Opublikowano

Nie zagram, przesadzili z tym hardem... Taki sam serwer, tylko że w większą ilością graczy to PL.

Po 2. to taki hard nie ma szansy się utrzymać przy 250graczach online, ponieważ nie będzie z kim handlować, wymieniać się... Już wolałem wcześniejszego Elarisa z bugiem na Yangi. Jak dla mnie jeden wielki niewypał.

Opublikowano

Zgadzam się serwer to dno kompletne....

Questów bardzo malo, na niskim lvlu powinno byc ich duzo, eq sie dostaje denne ledwo psy sie bije, kilka pelerynek..

Bony dodania i zmianki to jest porazka jedna wielka, praktycznie nie da sie tego zdobyc.

Skrzynie nie leca w ogole. KU mialo byc zawsze niby 1 z metina, ubilem 3 metiny w przedziale +/-4 do mojego lvl, nie polecialo mi nic, nawet glupie poty.

Odradzam serwer, jak juz chcecie grac idzcie na PLa, 0 roznicy.

Hahaha idz na na jakis 4fun kobito... to hard.

sygna1.png

Opublikowano

Wiadome do harda nie każdy się nadaje... jesteśmy ze wszystkim na bieżąco w miare możliwości robimy poprawki tak żeby dobrze się grało.

Opublikowano

Wiadome do harda nie każdy się nadaje... jesteśmy ze wszystkim na bieżąco w miare możliwości robimy poprawki tak żeby dobrze się grało.

Pierwsza to klient na nowy hosting ... Boze ja rozumiem ze chcecie zarobic juz na pobraniach czy coś ale no bez jaj ... wszystkie szanujące sie serwy mają jakies relane hostingi albo od razu ze strony bez limitu a tu ?

Brak komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...