Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno wpadnę

Dzieci Balanti się odzywają 10ku do G i w tym że od m5 może wejść od razu na G1 BRAWO....

To ma być hardzik , lecz z jednym się zgodzę żeby zwoje leciały z metków lub mobów bo nie mam pewności jak jest to zrobione.

837371446280124127260.png
Opublikowano

jak wystartuje i mi sie spodoba jak ostatnia wersja np: że miałem smocza +9 i zelka w pare chwili 5katna+9 to zagranm :DDDDDD

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

Powiem tak gram na Becie serwer bardzo fajny.

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Podoba mi się zobaczę jak wam to wyszło , szczególnie , że macie nowy team , a to jakaś świeżość + nowa odsłona . Konta z bety zostają?

Opublikowano

sssssssss1.png Zapraszamy na nasze forum.

Zapraszamy na Beta Testy.

Start serwera 14-16 Grudnia.

8_l11111ogo.png Rejestrujemy się i pobieramy;)

Juz sie zaczyna 14-16 -,-

Zamiast doprawowac wszystko na zicher i wystartowac 20 grudnia to teraz bedziecie sie bawic w przekladanie startu.

sygna1.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy Wy jesteście jacyś ograniczeni czy co, start 14-16 to 14-16 a nie 14... Nikt nie mówił, że dziś o którejś godzinie startujemy, tylko postaramy się jak najszybciej wypuścić serwer, ale równie dobrze może to być 16 grudnia... Od samego początku była taka informacja, więc nie wiem skąd wzięło się Wam 'przekładanie startu'... Polecam zajrzeć od czasu do czasu na FB bądź nasze forum..

Opublikowano

Olewam ten serwer , nara . Wiadomo ze start 16 grudnia i tak nie wystartuje .

Weź ty się człowieku ku.. ogarnij.

Start przewidziany jest na dzisiaj tak w 50% nie jestem ASdminem do końca nie wiem ma być koło 17.30 no ale jak kazdy serwer może mieć

Małe opóźnienie.

Ludzie zrozumcie że team siedzi całe noce i robi co może.

A jak ci nie pasuj to czekam na twój server wykaż się i zrób własny zobaczymy co potrafisz.

Narazie tylko krytykujesz

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Serwer mógłby wyjśc dzisiaj a to z tego względu, że wczoraj wyszedł serwer he**us i pożre on wielu graczy .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Eleris Użytkownicy przeglądający ten temat: 21

Tanned ( i rosnie )Użytkownicy przeglądający ten temat: 58

Wiadomo gdzie dzisiaj bedzie grało wiecej osób Yo .

Cieszę się bardzo, ale to jest prezentacja elerisa, nie jakiegoś Tanneda i nie życzę sobie, żebyś tutaj pisał nazwy innych serwerów, mam nadzieje, że to ostatni raz. Następnym razem poleci raport.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Po co wogóle otwierać ten server skoro i tak zaraz będzie zamknięty...

18 osob przeglądających! W prawdopodobnym dniu startu to śmiech na sali..

Server nie jest reklamowany i graczy nie będzie.. co doskonale widoczne jest na becie 6 osob online..

Pozdro

Opublikowano

Jedyny sposób aby uratować tego serwa to przełożenie startu na Za tydzień. Przez tydzień najprawdopodobniej zyskacie wielu graczy, dziś czy tam w ogóle w ten weekend start jest bezsensowny. A jak myślicie, że na początku będzie 200 online a za tydzien 1200, to się mylicie, bo większość myśli kategorią "o prezentacja eleris (czyta) o fajny serw" wchodzi na strone czy do gry, widzi że jest pusto i wychodzi bo nikt nie będzie grał na pustym hardzie.

Opublikowano

Przez 3 dni temat reklamy serva był tołkowany ale oczywiście administracja jest naj madrzejsza i twierdzil, że server jest bardzo dobrze reklamowany bo po starcie beda filmy na yt.. Ale to juz nic nie da bo na hardzie liczy się start, 2 tygodnie po starcie dojdzie moze kilka osob..

Więc serv nie ma przyszłości.

Opublikowano

Nie ma szans, żeby z dzisiejszą mentalnością większości graczy hard wypalił. Musielibyście zwiększyć exp, yang i drop tych szkatułek(na serio do 20lvla żadna mi nie wyleciała). Na poprzedniej edycji, gdy szkaty dropiły na ziemię to był dobry pomysł, zamiast bawić się w takie klucze. Tak samo bonowanie eq. Wiem, że to jest hard i tak dalej, ale do 20lvla nie mieć żadnych bonów w eq?(1bon z tej szkatułki spalony).

Niewielkie przeróbki, start za tydzień i będzie git.Tylko konkurencyjny serwer(Dri**a) może wam problemów przysporzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...