Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mathes

Na jaką szeroką skale rozreklamowałeś serwer obejmuje YT, jeżeli tak na jakim kanale znajdziemy zapowiedź.

Na samym MPCforum jest mało osób, reklama i jeszcze raz reklama bo na serwie będzie nie więcej niż 200osób:)

Pozdrawiam Vayneard;xx

Pomogłem ? Lajk !

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwarta beta odbędzie się dnia 12.12.2012r, o godzinie 17:30. Client pojawi się już niebawem w zakładce "Pobierz grę" i w momencie jego pojawienia się, aktywujemy również rejestracje.

Za każdy zgłoszony bug otrzymacie 5 Smoczych Monet.

Bugi zgłaszamy na maila, kto pierwszy ten lepszy.

Mail:

[email protected]

Zapraszamy serdecznie do testowania!

2w4gxes.jpg

Opublikowano

A ja mam takie pytanie bo może nie doczytałem, co z respem metków ? Mam nadzieję, że został co najmniej powiększony tak żeby nie było 3 metków na całe m2 na 1ch tylko z 10. Bo wiadomo, że jeśli ktoś chce zagrać np. BM to na początku musi opierać się o dropienie dropem w m2. Mam nadzieję, że to rozumiecie. Grałem an nie jednym hardzie i chodź na niektórych resp metków był powiększony i w dodatku przyspieszony do kilkunastu minut to i tak tych metinów było jak na lekarstwo. Proszę o odpowiedź gdyż jest to dla mnie jak na ten moment decydująca wiadomość odnośnie mojej gry na serwie.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie bo może nie doczytałem, co z respem metków ? Mam nadzieję, że został co najmniej powiększony tak żeby nie było 3 metków na całe m2 na 1ch tylko z 10. Bo wiadomo, że jeśli ktoś chce zagrać np. BM to na początku musi opierać się o dropienie dropem w m2. Mam nadzieję, że to rozumiecie. Grałem an nie jednym hardzie i chodź na niektórych resp metków był powiększony i w dodatku przyspieszony do kilkunastu minut to i tak tych metinów było jak na lekarstwo. Proszę o odpowiedź gdyż jest to dla mnie jak na ten moment decydująca wiadomość odnośnie mojej gry na serwie.

To jest bardzo dobra myśl . Łap Like

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

mimka a kiedy udostępnicie stronę i clienta??

Masz jakieś info

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Ankieta: czy zagrasz na serwerze ? 160 na tak.

Facebook: like 25.

Genialnie, zapowiada się zmarnowany projekt przez słabą reklamę. Szkoda, na prawdę szkoda, zwłaszcza że w ten sam dzień wychodzą co najmniej 2 inne serwery, które z pewnością zabiorą Wam graczy, jeżeli tutaj będzie grać tak mało osób. Niestety...

Nadal czekam na odpowiedź dotyczącą respu metków w m2.

Opublikowano

hmm masz trochę racji no ale ja wierze w team i mam nadzieję że przyciągną graczy sam wbijam na serwery i zapraszam znajomych kumpli ;d

Coming

Opublikowano

Ankieta: czy zagrasz na serwerze ? 160 na tak.

Facebook: like 25.

Genialnie, zapowiada się zmarnowany projekt przez słabą reklamę. Szkoda, na prawdę szkoda, zwłaszcza że w ten sam dzień wychodzą co najmniej 2 inne serwery, które z pewnością zabiorą Wam graczy, jeżeli tutaj będzie grać tak mało osób. Niestety...

Nadal czekam na odpowiedź dotyczącą respu metków w m2.

Irytujesz mnie tym gadaniem. Skąd możesz wiedzieć ile osób będzie grało? Zamiast pozytywnie podejść do sprawy to lepiej mówić, że przez słabą reklamę serwer będzie niewypałem.

Opublikowano

wkur*ia mnie to ze tak narzekacie na brak reklamy ale nie pomożecie i nie zareklamujecie sami, ciężko jest się ruszyć i podesłać reklamę jednej drugiej osobie ? wtedy ludzie się dowiadują i jakoś to leci...

/gif

Opublikowano

wkur*ia mnie to ze tak narzekacie na brak reklamy ale nie pomożecie i nie zareklamujecie sami, ciężko jest się ruszyć i podesłać reklamę jednej drugiej osobie ? wtedy ludzie się dowiadują i jakoś to leci...

Widać lepiej narzekać.

A z jakiej okazji ktoś ma reklamować kogoś pracę ? chyba oczywistym jest, że jeśli ktoś tworzy jakiś biznes/projekt, czy to jest sklep, jakieś usługi, czy jak w tym przypadku gra, to odpowiednio go reklamuje, a tu albo nie traktują tego poważnie, albo po prostu mają do tego nie udolnych ludzi, bo naprawdę istnieje tyle sposobów na reklame w internecie, prostą i tania i co najważniejsze efektywną, że można by o tym pisać i pisać

beztytuuacf.png

Opublikowano

A z jakiej okazji ktoś ma reklamować kogoś pracę ? chyba oczywistym jest, że jeśli ktoś tworzy jakiś biznes/projekt, czy to jest sklep, jakieś usługi, czy jak w tym przypadku gra, to odpowiednio go reklamuje, a tu albo nie traktują tego poważnie, albo po prostu mają do tego nie udolnych ludzi, bo naprawdę istnieje tyle sposobów na reklame w internecie, prostą i tania i co najważniejsze efektywną, że można by o tym pisać i pisać

skoro jest w ch.. tych sposobów na reklamę to rusz kur.. dupe i zacznij reklamować nie każdy musi być aż tak obeznany a może akurat ty ściągniesz dużą grupę ludzi ? lepiej wziasc się samemu do reklamy bo to jest kur*a polska ;D

/gif

Opublikowano

A jak się tworzy biznes to ludzie nie przekazują sobie nawzajem opinii na temat, np. tego sklepu? Gdyby nie wymieniali się informacjami to połowa klientów nie wiedziałaby nawet o jego istnieniu. Nie dotrzesz do takiej ilości osób, jaką Ty z kolegą byś sobie życzył.

Opublikowano

skoro jest w ch.. tych sposobów na reklamę to rusz kur.. dupe i zacznij reklamować nie każdy musi być aż tak obeznany a może akurat ty ściągniesz dużą grupę ludzi ? lepiej wziasc się samemu do reklamy bo to jest kur*a polska ;D

Ale czytaj co napisałem. To nie mój biznes/projekt, więc dlaczego ja mam go reklamować? np. ktoś otwiera sklep, to nie reklamuje go konkurencja, albo sąsiad tylko ta osoba, która otwiera ten sklep (tylko czasem się zdarza, że konkurencja reklamuje ;d), a to taki sam biznes jak otwieranie sklepu, czy czegokolwiek innego, cóż niektórzy tego nie pojmują, ale trudno, życzę powodzenia, bo technicy zrobili fajną pracę jak i sponsor pewnie zainwestował trochę kaski, więc z tego względu życzę powodzenia:)

A jak się tworzy biznes to ludzie nie przekazują sobie nawzajem opinii na temat, np. tego sklepu? Gdyby nie wymieniali się informacjami to połowa klientów nie wiedziałaby nawet o jego istnieniu. Nie dotrzesz do takiej ilości osób, jaką Ty z kolegą byś sobie życzył.

mała reklama = mało ludzi rozmawiających o tej reklamie - mała ilość dowiadujących się nowych osób. Proste

beztytuuacf.png

Opublikowano

To jest dopiero zapowiedź. Z doświadczenia wiem, że mniejszość zagląda do zapowiedzi, większość patrzy na publikacje. Jeśli serwer jest porządny to z czasem się rozkręci, proste.

Opublikowano

Ale to chyba lepiej odrazu z urywkami z bety( mini gameplay).

1h do bety.Kiedy odpalicie download?

Nie gameplay tylko zapowiedz dobra muzyka efekty specjalne itp. ;D GamePlaye wtedy jak bedzie oficjal.

sygna1.png

Opublikowano

To jest dopiero zapowiedź. Z doświadczenia wiem, że mniejszość zagląda do zapowiedzi, większość patrzy na publikacje. Jeśli serwer jest porządny to z czasem się rozkręci, proste.

Wybacz, ale chyba mało wiesz skoro tak twierdzisz, publikacja jest tylko kontynuacją zapowiedzi, a w najlepszych serverach jakie postawały to w zapowiedziach było najwięcej ludzi, a publikacje zazwyczaj są przeznaczone głównie do komentowania tego co jest na servie, co jak napisałem jest kontynuacją zapowiedzi, ale widać nie znasz się, a tworzysz takie teorie.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Beta będzie troszkę opóźniona ponieważ muszą zmienić hosting clienta wszystkie informacje znajdziesz na forum serwera.

Przypuszczam iż beta będzie koło 20

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...