Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Technik "Nellyz" został wyrzucony z teamu serwera.

Powód:

Sprzedasz zasobów serwera (na lewo) - strona, questy i inne rzeczy związane z serwerem.

Nellyz okazał się zwykłym oszustem i prostakiem, informacje są potwierdzone screenem, którego tutaj nie mogę ujawnić, lecz polecam trzymać się od tej osoby z daleka. Teraz pewnie nam na przekór opublikuje nasze dzieła, ale ten koleś niestety nie ma jaj i nie weźmie tego na klatę, jak prawdziwy facet.

Ja od początku nie byłem przekonany do tej osoby i wiedziałem, że to zwykły złodziej, lecz daliśmy mu szanse się wykazać. Niestety zrobił to w taki sposób, jakiego się obawialiśmy.

Nellyz / xyzinfo - złodziej i prostak

Trzymajcie się od niego z dala, a tym bardziej niczym się z nim nie dzielcie, a i pamiętajcie jeżeli by coś pisał teraz na temat serwera, to go po prostu nie słuchajcie chodzi mi głównie o takie rzeczy typu (na serwerze jest 10 ku do g). Dziękuje i pozdrawiam!

2w4gxes.jpg

Opublikowano

tylko myśle że jak 55 ku do G to ułatwićie zdobyćie ich ;P

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

tylko myśle że jak 55 ku do G to ułatwićie zdobyćie ich ;P

Będzie ułatwienie. Z metinów będzie wypadał nowy przedmiot "Skórzany Worek", a z niego ustawimy drop 2 losowych instrukcji, będzie wypadać z każdego metka, jeżeli mamy minimum 10 poziomów mniej od metina, lub maksimum 5 poziomów więcej.

KU czytamy co 4 godz, takie kolejne ułatwienie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Zadziałał ale po jakim czasie?

Co jeśli po starcie by to wyszło, co wtedy?

Mielibyście duże straty

Zanim coś się zrobi trzeba się upewnić więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz.

24b5car.jpg

Opublikowano

Jak bedzie dostępny Matesh to pokaze ci dowody... a to co przedstawiłeś powyżej nie są screeny co mi pokazywał wieczorem Matesh.

Apropo to w ten serwer władowałem ok 7,5 tysiaka i nie szanujesz moich pieniędzy, pracy głównego technika Yao i całego teamu EleriS.

Zawiodłem się na tobie!

Serwer i tak wystartuje bez ciebie i będzie się cieszył dużą liczbą graczy, mozesz nas straszyć ze pliki opublikujesz itp. Ale kazdy dobry technik wie że jak je użyje w swoim przyszłym serwerze to nasz główny technik Yao zna te pliki w cudzysłowie na pamięć, bo siedział miesiącami nad nimi i zawsze jakąś luke znajdzie żeby władować się na dany serwer.

Powiem tak szkoda że od początku nie słuchałem innych co o Tobie myślą.

Pozdrawiam i zyczę powodzenia.

Opublikowano

Grałbym gdyby zmianki i dodania były u NPC lub dropiły z Mobów tak jak na balanti

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Prezka 10/10 . Mam tylko jedno zastrzeżenie ,zbyt mała ilość broni/zbroi.Chyba że zrobicie arcytrudny drop bojowych i stalek i ciężkie ulepszanie.Bo jeśli nie to w ciągu tygodnia każdy będzie miał niebiańskie i trytonki ;]

74313288103712520133.png

Opublikowano

Prezka 10/10 . Mam tylko jedno zastrzeżenie ,zbyt mała ilość broni/zbroi.Chyba że zrobicie arcytrudny drop bojowych i stalek i ciężkie ulepszanie.Bo jeśli nie to w ciągu tygodnia każdy będzie miał niebiańskie i trytonki ;]

To ma być Hard a nie Xenox z dużą ilością broni i zbroi ^.^

a uwierz mi że nikt po tygodniu ani po 2 nie będzie biegał w trytonku ^.^

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Drop stalek, to szkaty ripa i kraina gigantów, bronie 65 tylko z metków i szkatułek.

Szansa ulepszenia na +9 = 15%

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Tzn ja osobiście nie mam sprecyzowanego typu serwa na którym gram, jak mam ochotę jak teraz to gram na 4funie, ale już mi się nudzi bo każdy to samo eq więc mam ochotę na harda. no nic zobaczymy jak to wyjdzie ;D

A jak DT ? Normalnie ?

Opublikowano

Kiedy start bo coś sie nie doczytałem ?

Planowane 14 grudnia

PS: Nie wiem, ale nadal widzę małe zainteresowanie serwerem... Jak ma być 300 online to na prawdę hard mija się z celem. Na hardzie musi być 600+ online

Opublikowano

Planowane 14 grudnia

PS: Nie wiem, ale nadal widzę małe zainteresowanie serwerem... Jak ma być 300 online to na prawdę hard mija się z celem. Na hardzie musi być 600+ online

Nasze reklamy będą na youtube, poza tym teraz wystartowało wiele innych serwerów, więc wystarczy poczekać. Dojdzie tutaj jeszcze sporo nowości i będą to takie nowości jakich jeszcze nie było.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

No to ulepszanie fajne.Ale jak stwierdził microlab zbyt male zainteresowanie serverem.bo jesli na starcie nie bedzie 1000ludzi online to nei ma sensu tego ciagnac.Bo zawsze troche ludzi odpadnie i przykladowo z 1k ludzi zosanie 800 i to jest taka minimalna granica zeby na serverze dalo sie grac.czym wiecej ludzi tym wieksza rywalizacja i wiekszy handel a to = lepsza gra .Nie wiem czy te dane co do zarejstrowanych kont sa prawdziwe ale jesli tyle ich jest to spokojnie 1-2k ludzi na start powinno byc a nawet wiecej bo start dopiero za kilka dni wiec troche ludzi dojdzie ;]Duzy + w tym ze macie juz strone i dziala ona jak powinna teraz tylko ustalcie start na pewne termin bez zadnych poslizgow bo to tez zniecheca ludzi przykładowo.Lepiej wystartowac pozniej i bez zadnych poslizgow

74313288103712520133.png

Opublikowano

Na poprzedniej części serwera , na początku grała nawet porządna suma graczy. Mam nadzieję, że na tej części będzie znowu tyle samo, albo i więcej.

Może zagram...

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

No tak ale jednak teraz jest dosc male zainteresowanie, 3 strony tylko ? Chodzby mial tu byc sam spam to jednak zawsze cos, a tak to malo kto ten temat przeglada, jakby serwer nie zachecal, a szkoda. Hard bez 600+ online to kompletnie sie nie oplaca bo na hardzie musi byc handel, bez wymian i sprzedazy to nie ma szans zeby ktos tu gral. TO nie easy gdzie kazdy moze sobie wszystko sam skolowac niestety

Opublikowano

Nie liczcie że ktoś ściągnie znajomych.Musi być zainteresowanie na forum bo ile jedna osoba może ci osób zalatwić 3? to jest nic.Forum musi żyć żeby ludzie interesowali sie serrverem

74313288103712520133.png

Opublikowano

Usunąłbym pdka ze szkaty na 40lv i sprawdził dokładnie te skrzynie ucznia żeby nie było bugów jak na balantii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...