Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

1. Nie mogę dać SS Broni bo ine działa hosting

2. Serwer do 20;00 będzie w "toku"

3. Rejestracja 30 min przed startem serwera

Tutaj masz łatwy i szybki hosting:

http://vpx.pl/

Launcher z BETY będzie działać, czy zalecasz pobranie klienta?

Opublikowano

Piękny serwer by był, gdyby nie taka duża ilość HP:o. Nie lubię mieć 5 mln hp, wolę jak jest max 20/30k hp ,a nie milion...no nie wiem... serwer w miarę, ale jak a**al wystartuje , to gracze raczej pójdą tam, i ja również ze względu na ilość hp;].

Ale powodzenia.

Serwer 8/10

Opublikowano

Pytanko do admina, jak tutaj z metkami na lv np 110?Jest jeden na mape ze np będzie na niego czekać 20 osób czy sporo metków? Żeby nie było ksucia.

A i ceny widze 1.5kkk w sklepie to sie buguje bo jestes np w chunjo idziesz do jinno i tam masz 3x1.5kkk czyli 0 yang bo 1.99kkk to limit.

Jeśli tego nie poprawiliście z info z prezki prosze tu uczynić.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

No, więc hej!

Ja mam kilka pytań do Pani administratorki, bo zacząłem ściągać client'a, a nie wiem czy warto.

Pierwsze pytanie odnosi się tego czy ten serwer będzie traktowany poważnie czy tylko od niechcenia? Chodzi mi tutaj o coś takiego: "O! Postawię sobię serwer 4fun na tydzień żeby się pobawić GM, a potem niech się dzieje wola Boska". Bo ja bardzo lubię takie serwery i chcę od razu wiedzieć czy ten serwer postoi sobię długo czy pójdzie razem z pierwszą wichurą.

Drugie pytanie odnośi się do całego Team'u. Czy serwer jest full zabezpieczony? Czy nie będzie tak jak zwykle na tego typu serwerach, że gracze wejdą poexpimy chwile, a za moment będziesz wiadomoś na MPC, że nastąpił atak, logowanie padło bla, bla, bla... No i przede wszystkim czy ekipa zna się na tych klockach. Czy będzie umiała sobie poradzić w razie awarii i czy tak jak mówię serwer nie pójdzię przy pierwszych atakach.

W sumie tyle miałem na sumieniu i to wszystko o co chciałem zapytać.

Liczę na szybką odpowiedź Pani Sheili.

Pozdrawiam, pykuu.

Opublikowano

125 użytkowników, 13 gości, 0 anonimowych

Nazgull, CheaTOver, powalona, Taharii01, bzn2, marcin27, hanibal1, Madzia24, DjScreen, kvviatq, Xxbos99xx, Wulfgar98, Pawelas1962, gogus26, okmpl911, witaminqa93, stanek222, michalek751, eM_tRaViS, wspolnik, Megaus, stempel94, przulepa, cross-c1, kasak95123, Diablo!, Scorpion2132, Karlik16, PlayBoszcz, m0psik, hinczyk012, avek224, martin7233, Damek320, Eziol, jano98x, DoNT, dwid, kuki147, Minelife, ZoKeN, Sheila^^, PaPiSz1, BeasT™, flet123, ArrowS, bakamat93, cinkusss, pijany1221, M3ntoooS, karol80, patrysbq15, mariusz20puma, kubax432, Mixerr, DaRrR, piotr258, tajson10, RemuS134, SlayeR112, Biedak, Vroy, sobo333, bulaj04, shm4r, Mahoshini, Menfizo, misiek21134, Rooth, Mccropa, ciecieciecie, xXx@xXx, AthlonX2, Wicher-Adrian, dix16, Sylwus, Psycholss0, Hosek, machu1, UnikalnyGracz, omega7, CzarnyAfgan, ms80, zima1998, NervuSeK1996, ValanderQ, JestemRobotem, Amstaff91, Kalashnikov°, kacper1985, NiuSka, ComeToDie, qwert311, patryko98, KoalaJestem, kubusXxX, jerek, XaviPoland, Jaro_Zks, MentalWojo, cycu3213213, JachcikPL, Biggy, piter00014, arekbopl, Real Girl, smaga, dawid1118998, Tiko157, persz, mati92, ZielonoMii, cave123, michal418, pawlik1005, Taxior, ygvyui1231413, mateusz96xx, MaszenBoy, Diil'Gang, dawidpekala7, SkowroneQ, Seever, Czarodziej15, cinnek

Opublikowano

Poproszę członków gildi TurboGroszek z edycji hamachi o napisanie na gg : 7754462

Załatwiłem nam kanał na TS3

Opublikowano

to jest DEDYK , nie ma tu sieci :> Prezke kopiował z hamaka , dlatego ;> Nie musisz dołączać do sieci , aby grać

13735324352268179080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...