Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trialend co bedzie z tymi postaciami ? :)Mam nadzieje że odzyskam,bo nic nie zrobiłem.

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega up słaby z biologii.. Mózg to narząd, nie mięsień Q.Q

Sheila, czy mógłbyś łaskawie nie olewać nas, graczy? Zero info.

Opublikowano

Serwer do dupy , właśnie zrobili reset kont i od nowa stawiają nowy serwer , nie polecam wystarczy wbić na ts'a i posłuchać jakie tam nie ogary w tej administracji.

Opublikowano

Bez powodu by nie robili tych przerw prawda? na pewno chcą coś naprawić by nam graczom grało się lepiej ;/ pomyślcie

ale takie cos powinno sie odbywac z uprzednim poinformowaniem nas o ,,przerwie tech.."

tutaj tak nie jest wylaczaja i nawet nie powiedza nam nic

nie chce nic mówić ale dziś mi stuknęła 16 ;D

GZ

Opublikowano

Tutaj jest bezsensowna " Nabijalnia postów ". ; o GA pisał w grze, że jest przerwa techniczna, a Wy napie***lacie postami z dupy. Powtarzacie się po parę razy, zamiast czekać na jakąkolwiek informację, ale po cholerę? Ponabijam sobie postów, a jak. Trochę ogarnięcia i czekać. Pozdro.

TErqQ.png

Opublikowano

serwer off do wtorku

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Pisałem że serwer off do wtorku , byłem na ts'ie i słyszałem jakiś gostek powiedział że serwer juz nie będzie taki fast 4 fun i w dwa dni nie będzie max eq i max lvl a do tej pory to była beta testy

Opublikowano

Pisałem że serwer off do wtorku , byłem na ts'ie i słyszałem jakiś gostek powiedział że serwer juz nie będzie taki fast 4 fun i w dwa dni nie będzie max eq i max lvl a do tej pory to była beta testy

Jak beta testy? Jak juz byly..

c2br.jpg

Opublikowano

No to widzę, że ogarnięty Team, bo na czacie pisali, że to Official. ;x Pozdro, moja kadencja tutaj się skończyła, elo.

TErqQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...