Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam, ale byłem zmuszony teraz wyłączyć dedyka, z powodu niedostępności 2-giego technika (Sheili)

Bugów się trochę nazbierało, mam nadzieje że do jutra się wyrobie(imy)

Całe eq oraz postacie zostaną zresetowane (łącznie z dozorcą)

Wszystkie itemy które rozdałem do testów dropu (500% sr) również zostaną usunięte, i już nie dostępne.

Oficjalny start jutro o 20

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Widze ze troche nie ogarniasz HA malo pomysłu i systemu...gram od 6 lat a zajmuje sie tworzeniem serwerow od ponad roku takze mozesz napisac mi na gg ...15661977 Pomoge i podpowiem co nie co...

Opublikowano

Przepraszam, ale byłem zmuszony teraz wyłączyć dedyka, z powodu niedostępności 2-giego technika (Sheili)

Bugów się trochę nazbierało, mam nadzieje że do jutra się wyrobie(imy)

Całe eq oraz postacie zostaną zresetowane (łącznie z dozorcą)

Wszystkie itemy które rozdałem do testów dropu (500% sr) również zostaną usunięte, i już nie dostępne.

Oficjalny start jutro o 20

rozdales te eq z navi i idioci w 1m nie dali nawet eq zrobic na becie wiec pozdro

sygnatura2u.png
Opublikowano

Widze ze troche nie ogarniasz HA malo pomysłu i systemu...gram od 6 lat a zajmuje sie tworzeniem serwerow od ponad roku takze mozesz napisac mi na gg ...15661977 Pomoge i podpowiem co nie co...

Jakoś Ciebie nigdy nie widziałem w żadnym z teamów serwerów..

Jaki serwer stworzyłeś?

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

ArcticMT2 od podstaw...w domu mam cala maszyne wraz z łączem tylkoi ze umoowa na lacze sie konczy juz i zeby dzialal to bede musial kupic nowe...259zl msc 100mb...teraz jestem w osrodku wychowawczym i nie mam jak nim zarządzać gdyż co prawda przeemyciłem modem do osrodka mam internet po ,,kryjomu'' ale tez nie moge tyle tam przebywac i ladowac transfer bo to jest net na sim

Opublikowano

rozdales te eq z navi i idioci w 1m nie dali nawet eq zrobic na becie wiec pozdro

3 bronie, Ci co dostali mieli testować drop, a wyszło jak wyszło.

Info na temat serwera

http://testtesttesttest.grejt.pl/

Zaglądajcie tam często, będę tam pisał wszystkie nowości

Pozdrawiam!

1355504898-U363840.png

Opublikowano

i nigdy mnie nie widzia.les w teamie serwerów bo tylko parze nick h@ i wiem czy da sobie rade czy nie...nie raz po prostu pomagam z free zeby ogarnąc serwer ktory sie zapowiada z pomysłem

napisze na gg jutro jak bede w osrodku postaram sie znalesc troche czasu na rozmowe ...ogarniam questy i inne duperele...to dla mnie banał;p

Opublikowano

w domku na mojej maszynie mam zajebisty serwerek z lvl 127 wgranym a max ustawiony na 99 system ulepszen jak na PL dmg broni kazdej klasy sprawdzone i zmodyfikowane zeby sie przyjemnie walczyo drop sprawdzany tydzien...ponad tydzien drop i pvp sprawdzalem zeby mniej wiecej bylo rowno spadam narazie ; ]

Opublikowano

Bugów za dużo nie ma na serwerze z tego co widze..

Można by kilka rzeczy na oficialny start pozmieniać a mianowicie..

Pierwszą rzeczą jak musi być zmieniona ewidentnie to "resp mobów na wszystkich mapach może z wyjątkiem M1 i M2 , ponieważ laguje strasznie AV1 pozostawcie bez zmian.najgorsze jest AV2 gdzie respi sie tyle mobów że expie oglądając zdjęcia a mam neta dużej prędkości i komputer bardzo dobry.

Drugą rzeczą jest drop w AV2 usuncie drop Trut,Bambusów itp,dodajcie tylko drop broni na 65 lvl z małą szansą na dropniecie.

Trzecia rzecz to exp i drop pereł i futer+ za łatwo wszystko się da zrobić jeśli chcecie utrzymać graczy dłużej niż 1 tydzień to musicie zmniejszyć drop ze szkat blasku bo dropi z każdej ulepszacz a do tego ze spota z 10 szkat leci minimum.

Po czwarte to dodajcie bronie 75 standardowo ze szkat i bosów bo miałem dzisiaj szkate Ripiera i nie mogłem jej otworzyć nawet.. tak było by lepiej

Można by bony siły,int,zre,hp zmniejszyć bo praktycznie gra sie tylko na jednego skila ciągle... kto pierwszy ten lepszy

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Ja się wypowiem ja dostałem mieczyk z navi i sprawdzałem drop i exp i był dobry na mapce 160+ a potem poszedłem na pvp do m1 czyli all m1 na hity i reszte na skile.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

ciekawe ile razy będzie przesunięte miało być dziś o 20 ;/

Co kurwa ?

Dzis sie koncza beta tetsy a start jutro o 20. PIERWSZY START JUTRO O 20.

Ogar..

Opublikowano

ciekawe ile razy będzie przesunięte miało być dziś o 20 ;/

Było napisane ze o 20 jest Koniec Bety i bedzie jutro Oficjalny Start około 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...