Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up +6, ulepszamy z +5 magicznym kamieniem potrzebujemy 5x zasuszona głowa tylko te 2 rodzaje głów

Opublikowano

Ja ogólnie bym zmniejszył drop yang 250% na 50%-100% gdyż na 100lvl kasa leci w uj i non stop jest 2kkk więc kasa nic nie będzie znaczyła trochę lipa więc.. Ale wasz wybór : )

Opublikowano

@2x up dobrze jest, dzieki tanszym brylka bedzie latwiej w handlu bo np bron chce sprzedac za 2brylki kupujacy mowi ze da 1 to w tej nizszej cenia dogadaja sie np chce 5 da mu 4

edit.: nie zmieniajcie nic z dropie, taki serwer stworzyliscie, z takimi ratami wiec z takimi ratami sie gracza podoba. Jesli wielu gracza by sie nie podobalo to by napisali lub napisza.

Opublikowano

Weźcie rozbudujcie system ulepszeń broni bo patrzcie ile jest zbroi i wgl z truty? ;/

Bronie muszą być pro inaczej mało kto będzie chciał na nim grać z powodu takiego obskurnego gówna za przeproszeniem ....

Gdyby nie bronie serwer był by pro. Pozdrawiam Cię, a serwer gorąco polecam

Opublikowano

Ja ogólnie bym zmniejszył drop yang 250% na 50%-100% gdyż na 100lvl kasa leci w uj i non stop jest 2kkk więc kasa nic nie będzie znaczyła trochę lipa więc.. Ale wasz wybór : )

Wszystko jest tam ok. To jedyna mapa gdzie najlepiej kasa leci. Znaczyć dużo będzie kasa i ulepszacze.

Opublikowano

Ogłoszenie parafialne

Jutrzejszy start może trochę się zmienić (od razu piszę i nie będę kłamał).

Jeden z techników - Sheila ma problemy z internetem, i nie może za bardzo poprawić bugów widniejących na serwerze.

Dodatkowo powiem że dopiero jutro zamówię nowego lepszego dedyka, jednak dostępność będzie w ciągu 24h, więc może on być dopiero nawet w sobotę w godzinach porannych.

Nie napalajcie się zbytnio na start jutro o 20, chodź nie wykluczamy całkowicie takiej opcji. Piszę to, aby potem nie było rozczarowań.

Jutro powstanie TeamSpeak na startym dedyku, aby ułatwić Wam kontakt.

Pozdrawiam, Team Tinesha

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Jeszcze proszę o zmniejszenie ilości "baksów" gdyż dropi ich za dużo, dodanie droższej bryłki, oraz trudniejszego systemu ulepszeń.

Exp również możecie trochę zahartować bo w av2 expi się 3 minuty ;/

Opublikowano

Do ostatniej broni oraz zbroi będzie potrzebne "Smocza Łuska" oraz "Piasek Kwarcowy"

Ogłoszenie parafialne

Jutrzejszy start może trochę się zmienić (od razu piszę i nie będę kłamał).

Jeden z techników - Sheila ma problemy z internetem, i nie może za bardzo poprawić bugów widniejących na serwerze.

Dodatkowo powiem że dopiero jutro zamówię nowego lepszego dedyka, jednak dostępność będzie w ciągu 24h, więc może on być dopiero nawet w sobotę w godzinach porannych.

Nie napalajcie się zbytnio na start jutro o 20, chodź nie wykluczamy całkowicie takiej opcji. Piszę to, aby potem nie było rozczarowań.

Jutro powstanie TeamSpeak na startym dedyku, aby ułatwić Wam kontakt.

Pozdrawiam, Team Tinesha

Neta już mam więc będę pracował ciągle, ciągle do 20, lecz jeszcze muszę załatwić kilka spraw w mieście.. Bo mama chora więc wiecie..

Opublikowano

A bo Tobie o hamachi chodzilo napisales ze "Póki co wypisałeś 3x więcej propozycji ode mnie, które robią z serwera Easy z domieszką Medium" i prosilem zebys napisal dokladniej ktore robily moje sugestie zrobily by z serwera easy z domieszka medium, moj blad bo nie doczytalem ze o hamachi chodzi

Opublikowano

Lepiej by było gdybyś zrobił bronie do PvP z Broni na 65 lvl a bronie do Expa z budowanym na potwory z broni na 75 lvl wtedy gra by była lepsza a nie w broni do PvP będzie każdy miał UM i Sr . To jest tylko i wylącznie moje zdanie na ten system ulepszeń , lecz przypuszczam , że tak by było najlepiej . : )

Opublikowano

@UP bo tak jest ze z broni 65 do pvp a 75 do expa tylko ze po broni na 75 jest tylko jedna i nie ma wbudowanego bonu na potwory i miala 400 obrazen a bron do pvp ostatnia ma 600 obrazen +30 ludu wbudowanego

Opublikowano

ja wam radze kończyć ze spamem

Wpierw spam że ddos

teraz że wam się nie podoba 4fun i chcecie medium

Ludzie ogar to decyzja H@/GA

Oni tylko patrzą jak serwer się rozwija i co byście chcieli aby było

Mi osobiście serwer sie podoba taki jaki jest

Żaden Slow Exp itd prawdziwy polski zaje@#$%! 4FUN

@@ Edit

Prosze o zostawienie takich rat jakie były poniewaź nikomu nie przeszkadza drop kasy tylko jakimś 4 czubkom

potem będą płakać że na bony nie wystarcza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...