Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wam radze kończyć ze spamem

Wpierw spam że ddos

teraz że wam się nie podoba 4fun i chcecie medium

Ludzie ogar to decyzja H@/GA

Oni tylko patrzą jak serwer się rozwija i co byście chcieli aby było

Mi osobiście serwer sie podoba taki jaki jest

Żaden Slow Exp itd prawdziwy polski zaje@#$%! 4FUN

Chlopak dobrze mowi, polac mu. Serwer zrobiony dla graczy lubiacych zabawe, jesli ktos woli serwer medium, hard lub inny sa do tego inne serwery. Pamietajcie nie jestescie książątami i wszyscy was nie bedą sluchac.

Pozdrawiam Seoth.

Opublikowano

Czyli ja tez nie zagram jak się zmieni exp startuje tez inny serwer dzisiaj a wybrałem ten bo exp był lepszy ...

Opublikowano

Serwer zostaje taki jaki jest o 2x wolniejszy exp i baks i to wszystko ; ) i kilka usprawnień.

Słucham? 2x wolniejszy exp? hahahah na mapie od 95, 127lvl się ciężko expi a na mapie 127lv 140 wbić to masakra a co dopiero 160 przecież na mapie od 127 exp na 135 prawie nie leci a spoty są takie że na moim PC (4x3,4 proc 8gb ram) to przy spocie tak mi klatkuje ze to glowa mala a expa nie ma... To co ty mówisz, że 2x wolniejszy exp...

ASCARIAL: 30+ | ON-line

Opublikowano

już wyliczyłem 80% na magie , a jak będzie w jakimś epiku jeszcze z 10/20% odp na magie to szaman i Bm nie ma po co grać

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem ma to być 4FUN a nie mieszany jak tak się ogłaszają ze 4Fan to chce się bawić tym serwem ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...