Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sheila^^

Moja propozycja jest taka, napraw wszystkie te bugi, zrób nowe ss ulepszaczy dropu broni itd i stwórz nową prezentacje, bardziej przejrzystą , która bardziej zachęci graczy do zagrania.

Jest dziś piątek, wielu graczy nie ma gdzie pograć na weekend, więc macie szanse zrobić dużą reklamę i odnieść sukces (chodzi mi o większą grywalność na waszym serwerze)

Tu zrobił się spam , nie wiadomo co do czego, nazwałbym ten temat zapowiedzią niż publikacją.

Pozdrawiam

@

Mam nadzieje, że królestwo Jinno nie jest tutaj priorytetem i traktujecie wszystkie królestwa na równi ?

50ccab5d1d8b0.png

• Odpowiedzi 845
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dekard grales wogole na becie czy hamachi? jak byl hamachi to po prostu serwer byl zajebisty nic prawie dodac nic ujac denerwowalo tylko to ze brylki po 200kk byly i trzeba bylo kliknac 9 razy zeby zbic kase do brylek i exp byl przyjemny expilo sie max 1-2H zeby wbic 95-125/127 zalezy kto na jaka mapke szedl o bylo extra wiec jak na becie juz bylo trudniej 5godzin przed zamknieciem bety dodano 200% expa to z PD jakos szlo wyexpic ten 125/127lvl a jak maja zmniejszyc to bedzie masakra

Opublikowano

Zrekrutujcie 3 Game Masterow i kazdy z nich bedzie mial przydzielone krolestwo. Np. W kazdy piatek beda wojny krolestw i wygrane krolestwo ma 50% wiecej expa.

Opublikowano

Zmniejszenie tych rat chyba nie wyjdzie wam na dobre... Fajnie sie expiło i w ogóle grało na becie z tymi ratami, tylko były lagi .

1370877904-U644589.jpg

Opublikowano

Proszę o bana na to konto, bo nei wiem jak je usunąć...

zapraszam na serwer FreeBuild ip: s53.mineserv.eu:32460 narazie 5 slotów...

Opublikowano

Eziol nie rozumiesz ze bylo napisane 4fun niech napisza ze to medium i bedzie po sprawie najwyzej poszukam innego serwera

Opublikowano

Serwer na becie był spoko... Fajne PvP...

Ale ten exp to masakra, zróbcie coś z tym i zmiejszcie ceny itemków u tego co ma questy u alchemika bo 750kk za sztuke to jest troszkę, możecie też dodać 10sztuk. Ale to od was zależy ...

Opublikowano

@rodjdzonson nie nakrecaj sie tak, zapowiedziany jest na 20 ale jak napisal czlonek z team'u wszystko jest mozliwe, kazdy jest czlowiekiem i moze mu sie cos zdarzyc.

Opublikowano

@rodjdzonson nie nakrecaj sie tak, zapowiedziany jest na 20 ale jak napisal czlonek z team'u wszystko jest mozliwe, kazdy jest czlowiekiem i moze mu sie cos zdarzyc.

Jeśli już piszesz o mnie, nie przekręcaj mojego nicku, dziękuje. Poza tym doskonale wiem ze start serwera może się opóźnić, ponieważ nie tylko Ty czytasz temat.

Opublikowano

I tak zostaje 4 FUN : )

JPRDL. Zwiększcie EXP na mapkach od 85 w zwyż. Jeśli o te lagi, to ok mowiłaś/ łeś ze bedziecie mieli nową maszyne, okej spoko. Tak jak mówię, żadnego dropu nie zmieniajcie, all jest ok. Tylko te badania alchemika, zmiejszcie ceny tak jak pisałem kilka postów wyżej, bo kto będzie tracił tyle hajsu. Dodajcie rownież większy drop głów... bo w v2 żadna mi nie wyleciała....Dajcie również zeby na mapce 85 te perły i szkaty do eq wlatywały, bo nie każdy ma czas latać i zbierać. Mam nadzieje że to wam pomoże. Pozdrawiam ~Psychol0

Opublikowano

Myśle ze nie po to przynajmniej ja sprawdzałem Bete zeby na oficialu było inaczej z expem. Bo jeżeli podobało się na becie to po co zmieniać to na oficjalu ?

Opublikowano

Każdy twój post to płacz o większego expa...

Jeśli na serwerze nie grałeś, to się nie udzuelaj. Przy 125lv exp jest bezsensu ... Lepiej na PL leci niż tam ;>. A to 4 fun...

Opublikowano

Siema. Pobrać tego clienta co jest w prezce czy czekać na 20 i będzie jakiś nowy?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

tego z prezki.

Jak Ty kur*a spamujesz człowieku.. Jest coś takiego jak opcja "Edytuj". Sheila i tak zrobi to, co będzie uważać za słuszne, i Ty raczej tym płaczem wiele tutaj nie zdziałasz, lepiej spokojnie poczekaj na serwer, wejdź, pograj trochę, a jak się nie spodoba to wyjdź i usuń clienta. Ot cała filozofia! Ciężko zrozumieć?

Siemano.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Jeśli na serwerze nie grałeś, to się nie udzuelaj. Przy 125lv exp jest bezsensu ... Lepiej na PL leci niż tam ;>. A to 4 fun...

Na becie grałem. Skoro lepszy exp na PL to może pograj tam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...