Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][RPG+Survival+Frakcje] yonjicraft

NcturmexMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj screeny każdego fragmentu spawnu to ją odkryje zanim serwer ruszy :D

No właśnie o to chodzi, że tego nie odkryjesz ;D Taka niespodzianka od administracji ;> Może ktoś znajdzie :D

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaj, remake mojego ulubionego serwera. Grałem, pod nickiem Adamzz. Pewnie Noct mnie pamięta :*. Byłeś głównym wrogiem mojej frakcji z LaRochem (O ile to się tak pisało). Nie mogę się doczekać, na pewno zagram.

Opublikowano

Oskryptowałem kilka następnych questów. Mamy mniejwięcej 50% questów planowanych na start serwera, co nie znaczy, że to wszystkie jakie będą. Questy także będą dodawane po starcie serwera, sądzę, że jeden dziennie lub na 2 dni damy radę zrobić ;)

W kwestii mapy to jest ukończona mniejwięcej w 80-90%, zostało jeszcze kilka pomniejszych rzeczy do dodania.

Opublikowano

Co do questów to potrzeba zrobić jeszcze:

-parę questów mieszczańskich

-wyszlifować wątek fabularny

-rozmieścić NPC po mapie

i coś tam jeszcze

Opublikowano

Kolejna sprawa questów- niektóre będą pisane humorystycznie, a niektóre będą nawiązywały do starych czasów Yonjicraft. Niektóre questy będą też wymagały kontaktu z administracją (jako trening "widzisz czita, skontaktuj się")

Opublikowano

W00gii bardzo mnie uraziłeś. Jedyny cheat którego używałem kiedykolwiek to x-ray ale nodusa nigdy. Ale pamiętam że na 1 edycji serwera mnie bardzo nie lubiłeś :D

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

NC, tak mam jeszcze 1 życzenie :D

daj mi numer na którty trzeba pisać o Svipa :D

mam kupno w planach :D

Płatności będzie obsługiwał nasz automat, więc wszystko z poziomu gry ogarniesz ;P

Opublikowano

Płatności będzie obsługiwał nasz automat, więc wszystko z poziomu gry ogarniesz ;P

to git :D a jaka będzie cena? ( nie wiem jakie kupić doładowanie :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...