Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][RPG+Survival+Frakcje] yonjicraft

NcturmexMPC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie to będzie

yonji, błąd interpunkcyjny w wierszu "Strażnik mówi do Ciebie,"

Powinno nie być przecinka, a dwukropek

Opublikowano

Jak będzie to będzie

yonji, błąd interpunkcyjny w wierszu "Strażnik mówi do Ciebie,"

Powinno nie być przecinka, a dwukropek

Menda zawsze na straży ;D

Opublikowano

Yeaaaa Bradzo bardzo bardzo bardzo sięęęę cieszęęęęę <333333 kocham ten server <3333333333

Rozwaliłeś system tym przeciąganiem "ę". Jak zobaczysz ten serwer już skończony, to dopiero dostajesz spazmów radości. Team odwala dobrą robotę

Opublikowano

@zwiadowca

Spokojnie.

@Geniek

Hey. Teraz nie jestem WiPH Kinro. Teraz jestem WiPKCCPDNSW (Wielki i Potężny Kinro, Chorąży Czwartego Pułku Dragoonów Na Serwerach Warbanda)

Opublikowano

Spawn gotowy w 90%? , teraz ustawiamy teksty dla npc i jeszcze questy trzeba napisac pod citizens , dzisiaj wieczorem dodam czego bedziecie mogli spodziewac na serwerze i kiedy

Opublikowano

Jesteśmy teraz w trakcie pisania questów

yon, jeśli mogę tak do ciebie mówić :D

mam rade, nawet jeżeli misja nie będzie nadzwyczajna (np. zabij 5 zombie) to można ją ubarwić ciekawym textem/historyjką.

Rada od NINEFORCE :D

Opublikowano

yon, jeśli mogę tak do ciebie mówić :D

mam rade, nawet jeżeli misja nie będzie nadzwyczajna (np. zabij 5 zombie) to można ją ubarwić ciekawym textem/historyjką.

Rada od NINEFORCE :D

Ahem. Zgadnij, kto wymyśla jakąś część tych questów. A teraz domyśl się, jak pisze Wielki Chorąży... Questy będą nieco nawiazywaly do fabuły gry (pisząc "nieco" mam na myśli "dość bardzo", ale tylko te złożone. Mieszkańcy niezbyt często proszą o wielkie podboje)

Opublikowano

Ahem. Zgadnij, kto wymyśla jakąś część tych questów. A teraz domyśl się, jak pisze Wielki Chorąży... Questy będą nieco nawiazywaly do fabuły gry (pisząc "nieco" mam na myśli "dość bardzo", ale tylko te złożone. Mieszkańcy niezbyt często proszą o wielkie podboje)

W sumie to nie część, lecz wszystkie ;)

@yonji94 Kiedy serwer rusza ? Wiadomo już ?

Szczerze to nie mam jeszcze do końca pewności, ale są plany otwarcia na święta. Chcemy by wszystko było idealnie. Na mapie także będzie kilka niespodzianek dla tych, którzy dogłębnie ją zwiedzą. Jedna z nich będzie w mieście startowym, jestem ciekaw kto pierwszy ją odkryje ;D

Opublikowano

W sumie to nie część, lecz wszystkie ;)

Szczerze to nie mam jeszcze do końca pewności, ale są plany otwarcia na święta. Chcemy by wszystko było idealnie. Na mapie także będzie kilka niespodzianek dla tych, którzy dogłębnie ją zwiedzą. Jedna z nich będzie w mieście startowym, jestem ciekaw kto pierwszy ją odkryje ;D

daj screeny każdego fragmentu spawnu to ją odkryje zanim serwer ruszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...