Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][RPG+Survival+Frakcje] yonjicraft

NcturmexMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko to bierz na początku quest zbierzemy razem rubiny na gildie

Nie no jak mam czekac do Stycznia to podziekuje mam tego dossyc czekam juz przynajmniej od 2 tygodni =.=

Fooooooooooooooooooch ;/

Czekasz tyle czasu co każdy tutaj obecny. ^ ^

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałem cynk !

Podobno start o 14:00 ale nic nie wiadomo !

Ale kolega mi tak powiedział że podobno ma byc o 14 tak podsluchal na ts ale czy mowil prawde to nwm !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Spoko to bierz na początku quest zbierzemy razem rubiny na gildie

Nie no jak mam czekac do Stycznia to podziekuje mam tego dossyc czekam juz przynajmniej od 2 tygodni =.=

Fooooooooooooooooooch ;/

A ktoś mówił, że do stycznia? :D

Opublikowano

Dostałem cynk !

Podobno start o 14:00 ale nic nie wiadomo !

Ale kolega mi tak powiedział że podobno ma byc o 14 tak podsluchal na ts ale czy mowil prawde to nwm !

Dostałem cynk, że Twój cynk jest nieprawdziwy :D

Opublikowano

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur(( nie no jak to jest kłamsto to ja jebie nq wycofuje sie =.= jeszcze 5 lat Kur^^ tak trudno podac date ?!@!??!?!?!?!

Serwer zostanie otworzony jeszcze w grudniu tyle możemy wam powiedzieć :D

Opublikowano

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur(( nie no jak to jest kłamsto to ja jebie nq wycofuje sie =.= jeszcze 5 lat Kur^^ tak trudno podac date ?!@!??!?!?!?!

Cześć :P

Opublikowano

Przepraszam za wyrazenia ale mnie to teraz wkurwiło pierdole nie robie czekam po wigili nei będzie odwołuja się też mojich 15 kolegów z klasy i 2 koleżanki

Czegokolwiek byś nie powiedział nie podamy dokładnej daty otwarcia serwera. A wiesz dlaczego? Bo sami jej nie znamy.. Jedne problemy znikają, inne się pojawiają, trzeba je wszystkie wyeliminować. Dopiero kiedy będziemy pewni, że nic nie jest nie tak jak trzeba otworzymy serwer. Kminisz?

Opublikowano

Morden won z tym ch******* =.=

Otwórzcie dzisiaj nei możecie w trakcie gry naprawiac błędów niż pózniej jakiś nie naprawiony I przerwa techniczne mi się zdaje ze gracze powinni odkrywac błędy ;/

Opublikowano

Morden won z tym ch******* =.=

Otwórzcie dzisiaj nei możecie w trakcie gry naprawiac błędów niż pózniej jakiś nie naprawiony I przerwa techniczne mi się zdaje ze gracze powinni odkrywac błędy ;/

Koleś, szkoda mi słów żeby Ci to wyjaśniać.. Po prostu cierpliwości..

Opublikowano

Wreszcie bedzie yonjicraft ! jkbc mój nick NorbiQ i jeszcze dajcie kolege Goofiek

A tak wg to kiedy ten serwer bedzie otwarty (tak na oko) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...