Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][RPG+Survival+Frakcje] yonjicraft

NcturmexMPC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yonji odwala kawał dobrej roboty z tym panelem :)

mapa powoli powstaje i mamy nadzieje że wam się spodoba

Ja ukończyłem właśnie pracę nad Hebanową Zbroją , posiada nawet zmienioną nazwe :)

Zedytuje też kilka itemów np blaze rod będzie robił za różdzkę oraz zrobie napispacka do serwera który będzie zawierał nazwy typowo z RPG-ów

Póżniej wrzuce ss zbroji i innych itemów

Opublikowano

Dopisuje się i ja. Oczywiście grałem już na tym serwie kiedyś, moim zdaniem najlepszy serwer w całym MC ;)

Mój nick to TraktorMrozu, niektórzy powinni mnie pamiętać :)

Opublikowano

Nie ma co się spieszyć. Im dłużej tym serwer będzie bardziej dopracowany, a o to właśnie chodzi, by nie upadł po miesiącu i by chciało się na nim grać :D Więc spokojnie

Opublikowano

Nie zgodzę się. Jeżeli server ma upaść po miesiącu to i tak upadnie. Nie ważne czy będzie się czekać rok czy tydzień na niego.

Opublikowano

Diukes, nie rozumiesz. Chodzi o to, że im dłużej na niego czekasz tym bardziej jest dopracowany i tym bardziej grywalny będzie. A skoro będzie tak dobry to jest większa szansa, że będą chętni do grania i nie upadnie prędko. Kminisz teraz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...