Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OFF Na Zawsze nawet już strona padła....i tyle po reaktywacji dziękuje.

Jeśli nie orientujesz się w temacie to nie pisz..

Opublikowano

Ja nie wiem czy tak trudno poinformować graczy co dzieje się z serwerem??

Jak wszyscy gracze oleją ten serwer to może dopiero wtedy będą próbować ich odzyskać i będą nas informować. Bo jak na razie jest to samo co 3,2,1 Tygodni temu a 2 tyg temu nie działał i nikt nie wiedział co się dzieje.

Opublikowano

No i padł ;d

Chyba nici z ox'a ;d

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Arcymistrz
Opublikowano

Ludzie spinacie dupy. Po co mają informować? Walczą o serwer, a wy sobie kurde życzycie, aby wam wszystko na tacy podawali, ogarnijcie się, będzie to będzie, to, że jest offline, to nie znaczy, że padł. Dzieci metina pograjcie w coś innego jak wam powietrze z dworu boli i będzie on, każdy serwer jest ddosowany, a oni walczą, a nie będą informować rozpieszczone bachory, które chcą wszystko, a nic nie potrafią.

Serwer polecam ;D

Opublikowano

Ludzie spinacie dupy. Po co mają informować? Walczą o serwer, a wy sobie kurde życzycie, aby wam wszystko na tacy podawali, ogarnijcie się, będzie to będzie, to, że jest offline, to nie znaczy, że padł. Dzieci metina pograjcie w coś innego jak wam powietrze z dworu boli i będzie on, każdy serwer jest ddosowany, a oni walczą, a nie będą informować rozpieszczone bachory, które chcą wszystko, a nic nie potrafią.

Serwer polecam ;D

Może i masz racje ale gdybyś czekał 2 tygodnie a oni by cię nie informowali wg. to byś się teraz nie wkurzał??

Ja czekałem 2 tygodnie bo przed 3 tyg grałem. Nic nie było wiadomo były 2 lub 3 daty co do startu. Gdy wreszcie wystartował po 15h pada i nie wiadomo co padło i jaki czas na naprawienie. Więc jak mamy się nie denerwować ??? Nawet na oficjalnym forum zadnego admina nie ma. Czy oni nas olewają ??

Opublikowano

Ta strona internetowa jest offline

No buforowana wersja jest dostępna

Co się stało?

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

Serwer jest nieczynny

Może być problem z siecią

Witryna może być doświadczanie nadmiernego obciążenia

Ponów dla żywego wersji strony

Co CloudFlare?

Ta strona używa CloudFlare aby pomóc utrzymać go online, gdy serwer jest wyłączony, służąc buforowane kopie stron, gdy są one niedostępne. Niestety,kopia z pamięci podręcznej Żądana strona nie jest dostępna, ale może być w stanie dotrzeć do innych stron z pamięci podręcznej na stronie.

Opublikowano

Wtam wszystkich mam pytanko serv padł czy co bo strona offline i server też czy prace są jakieś?

z tego co wiem to walka z ddosami

Opublikowano

Ta strona internetowa jest offline

No buforowana wersja jest dostępna

Co się stało?

Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

Serwer jest nieczynny

Może być problem z siecią

Witryna może być doświadczanie nadmiernego obciążenia

Ponów dla żywego wersji strony

Co CloudFlare?

Ta strona używa CloudFlare aby pomóc utrzymać go online, gdy serwer jest wyłączony, służąc buforowane kopie stron, gdy są one niedostępne. Niestety,kopia z pamięci podręcznej Żądana strona nie jest dostępna, ale może być w stanie dotrzeć do innych stron z pamięci podręcznej na stronie.

O japierdole.

Po prostu strona zostala odcieta od hostingu prawdopodobnie przez ataki ddos.

Opublikowano

Naprawiamy wszelkie luki na serwerze niestety wczoraj na starcie daliśmy sobie rade lecz dzisiaj jest trochę gorzej...

Opublikowano

Cała Polska ludzkośc która z zazdrości o dobry serwer musi atakowac i utrudniac zycie załozycielą :|

Opublikowano

Potwierdzone info od technika:

Pytanie: Małe pytanko, ile potrwa naprawa?

Odpowiedź: Nie wiemy, ale jak najszybciej to ogarniemy.

Więc koniec stękania!

Radze wam iść np. do Kościoła żeby się pomodlić za ekipe ;P

@DOWN

Pan ten złapał odemnie reporta, za reklame w czyjejś prezentacji, więc pewnie zniknie ten post..

Opublikowano

Dobrze że Dostaliśmy info od administracji

Proponuje założyć Serverowy TS dla lepszego kontaktu.

"Miłość, która jest go­towa na­wet od­dać życie, nie zginie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...