Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Divad napisał mi "Zaraz bedzie działał patcher to sobie przez niego pobierzesz". Odpowiedź otrzymałem o 20:17, a patchera nadal nie ma. I teraz pytanie jest takie. Co to znaczy słowo "zaraz" ? Ludzie czekają na patchera, chcą sobie pograć na tym serwerze, bo na prawdę jest niezły, tzn. wcześniejsza wersja była fajna, ale jak admin sobie leci w kulki to co się dziwi, że ludzi jest z każdym dniem coraz mniej.

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Serwer, że tak powiem dno to jest już jego 2 start pierwszy padł po tygodniu i został zrobiony na nowo.Grało ponad 1,5k graczy a teraz gra zaledwie 500 porażka ...

Opublikowano

Nie polecam serwera, ponieważ jest zbyt łatwy. Na poprzednim w kilka dni osiągnąłem wszystko co się da i nie miałem już co robić.

Pzdr UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Hehe jak sami widzicie serw działa od wczoraj a już logowanie padło : D

Juz? Chyba dopiero.

Za chwile pewnie bedzie dzialac, cierpliwosci.

Macie informacje o team speaku ?

Opublikowano

Przydałby się jakiś kontakt z Administracją poprzez Ts3.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

haha widać jakie ma szanse ten serwer znowu sie coś popsuło tak będzie ciagle w koncu sie im odechce i go zamkną nie marnujcie swojego czasu na to

Opublikowano

prawie każde server ma chwilowe offy na początku a wy już płaczecie

idioto ten serwer był zresetowany przez ciągłe błedy i zje.bany team on wczesniej istniał zapowiadało sie niewinne chwilowe offy potem to już porażka
Opublikowano

Jezu, nie płaczcie tyle, naprawią to, graliście całą noc niektórzy to dobrze wam zrobi kilku godzinna przerwa ;d wyjdźcie się przejść gdzieś, a nie spamujecie nieptrzebnie, w taki sposób im nie pomagacie...

Opublikowano

działa ? :>

Nie.

Ściągnęłam klienta i założyłam konto...chciałam pograć a tutaj off? Może ktoś z administracji się wypowie?

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...