Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spamować tutaj .. jak chcecie sie hejtować to gg, skype albo PW . OMG ... Tutaj jest temat dotyczący Emperiusa

jak nic nie masz do powiedzenia to nie nabijaj postów człowieku puknij się w czółko
  • Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta są i da się zalogować

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Nie da sie zalogować w grze ;/

A miałem robić kd+7 i kończyć eq na archera..

PS: Sprzedam dzwon na 99 (ze średnimi), pieczęć lwa, 2x tygrysa, dzika.

Opublikowano

jak nic nie masz do powiedzenia to nie nabijaj postów człowieku puknij się w czółko

Kto tu nabija posty? A Ty masz coś tutaj do powiedzenia? wypowiedziałeś się na temat serwera więc wyjdź skoro ci się nie podoba idioto

Serwer jest już włączony ale logowanie jeszcze nie.

Opublikowano

ale gracze to chyba jedno z ważniejszych ogniw aby serwer działał ;> dlatego przepływ informacji też jest ważny :]

;]]

Click Like ;]

Nowicjusz
Opublikowano

ale gracze to chyba jedno z ważniejszych ogniw aby serwer działał ;> dlatego przepływ informacji też jest ważny :]

no chyba to jednak najwazniejsze ogniwo^^

ale dajmy im troszke popracowac:)

moze sami nie wiedza dokladnie co sie stalo

wiec nie maja nic do powiedzenia narazie

jak ogarna to pewnie napisza

nie przyspieszysz tego:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oni to chwila moment by naprawili ale ich nie ma !

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

omg ogar te kd po juz z 10brylek poszlo na kd+7 i kazde pali.

Nom Kd jest wkur... ile można w to kasy wywalić.. Ja na 4(zrobiłem dopiero 3) wydałem już 2,5kkk.

Opublikowano

Serwer po prezentacji całkiem dobrze się zapowiadał, lecz to tylko okładka tego gówna, które się znajduje w środku. Pobrałem Client, wypakowałem pliki, następnie chciałem odpalić grę ale to już inna bajka. Brakuje plików, a ten wasz patcher gówno robi, zamiast pobierać brakujące pliki to informuje że wszystko jest ok, a odpalić gry nie mogę. Z tego co widzę, to administracja interesuje się w chuj tym serwerem skoro od kilku godzin nie idzie się zalogować. żenada.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ej mam pytanko gdy odpalam gre to pokazuje się błąd że nie mam jakiegos pliku SpeedTret.dll czy coś tagiego. O co chodzi i skąd mam ten plik wziąć ponieważ w plikach jakie pobrałem nie ma czegoś takiego

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...