Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytajac wasze posty rzygac sie chce dajcie na wstrzymanie po co komentowac robia cos na servie i tyle nie macie innych rzeczy do roboty tylko " WEEKEND Z METINEM " ?

Opublikowano

Ci co grali na tym serwerze proszę o wypowiedź czy się opłaca ;D

Opłaca sie jezeli szumasz fajnego serwera easy

Opublikowano

Czytajac wasze posty rzygac sie chce dajcie na wstrzymanie po co komentowac robia cos na servie i tyle nie macie innych rzeczy do roboty tylko " WEEKEND Z METINEM " ?

Moja sprawa jak spedzam weekend.... i nic ci to tego

Ci co grali na tym serwerze proszę o wypowiedź czy się opłaca ;D

opłaca sie serwer fajny
barcar.png
Opublikowano

ahh i znowu te dzieciaczki :* Nikt nie potracił eq tylko była cofka jakoś ok.5 min czyli masz wszystko to co miałeś 5 min przed ;p

Natomiast wszyscy piszą że wielce potracili eq które pokupowali itp. co za problem kupić jeszcze raz ?

Bardziej interesuje mnie problem z bazą, oby wszystko wróciło do normy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skąd Wy bierzecie ludzi do Teamu divad...

Łazicie po melinach zbieracie żuli i bezdomnych dajecie im pokój w hotelu kompa i dostęp do neta żeby wam pomagali?

Ten technik wgl nie ogarnia ciągle pada baza bo to idiota..

kiritoc.png

Opublikowano

syluro - aleś ty żałosny booże.. beczysz, że nie opłaca się grać na tym serwerze, bo ciągle off i cofki, a teraz pytasz się dlaczego nie możesz się zalogować.. Może najpierw upewni się, że chcesz wystawiać taką opinie Emeperiusowi, a potem dopiero coś napisz. Bo z tego co widzę, nie używasz głowy.

Dla mnie serwer jest spoko, polecam, tylko trzeba cierpliwości.

579571423327107377857.png

Opublikowano

polecam serwer.warto poczekac az naprawia

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Wróciłem do metina, po prawie rocznej przerwie, wszystko zapowiadało sie dobrze. Jednak po jednym dniu stwierdzam że społeczność metina zmieniła się na jeszcze gorsze niż kiedyś, tak samo standardy serwerów. Tak więc chyba podziękuję metinowi i znajdę inna gierke na jesienne i zimowe wieczory.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...